1,5 timme
Gratis föredrag
I slutet av maj bjuder vi på Winberg Travel in till en resekväll med fokus på Sydamerikas pärlor. Våra reserådgivare Adam och Shailee har båda två rest runt i stora delar av denna nyansrika kontinent, och vill under kvällen dela med sig av sina bästa tips på hur man upplever Sydamerika utifrån sina egna reseerfarenheter.

Vår rundresa börjar i Colombia som bjuder på spännande och varierande kulturupplevelser och vackra stränder. Härefter reser vi vidare ner genom Ecuador till Amazonas för att uppleva frodiga nationalparker och det fantastiska djurlivet på Galapagosöarna. Nästa stopp på resan är Peru där vi ska besöka det gamla inkariket Machu Picchu, Nazcalinjerna, Colca Canyon och världens högst belägna sjö Titicacasjön. Vi fortsätter sen ner till ett av Sydamerikas fattigaste länder, Bolivia. Här finns världens största saltöken – Salar de Uyuni – som också är ett av världens mest surrealistiska naturfenomen, och ett måste att se när du reser i denna del av Sydamerika. Härefter korsar vi gränsen till Chile och Moon Valley, och reser vidare genom detta avlånga land där kvällens rundresa avslutas.

Se fram emot en trevlig och inspirerande resekväll som tar dig genom några av världens största sevärdheter samt några väl dolda smultronställen.

Givetvis är resekvällen gratis och vi bjuder på lättare tilltugg under kvällen.

Varmt välkommen!

Anmälan till Resekväll

Status Datum Tidpunkt

Information

Plats

Winberg Travel

Norra Vallgatan 60

211 22 Malmö

Övrigt
Föredraget börjar 18:00 och vi bjuder på tilltugg och något att dricka.
Läs mera om

Det finstilta

Finns det inga lediga platser sätts du på väntelista och får besked via mail när/om du fått plats.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: