Gratis webinarie
Camino Portuges är, efter Camino Frances, den mest kända av de många pilgrimslederna som har slutmål i Santiago de Compostela. Många vandrare väljer Camino Portuges för dess kustnära leder, som går förbi hav och stränder, och genom stillsamma skogsstigar.
Vår nya kollega Sofia hann knappt mer än att börja hos oss på Winberg Travel innan hon knöt på sig vandringskängorna och begav sig av mot sitt livs vandringsäventyr - en månads vandring från Porto i norra Portugal, och hela vägen till Santiago de Compostela i Spanien.

Lagom till webinariet har Sofia precis kommit hem och packat upp sin vandringsryggsäck, och fullkomligt bubblar av inspiration som hon vill dela med sig av till alla vandringssugna föredragsdeltagare. Drömmer du om att någon gång genomföra en pilgrimsvandring och vill veta mer om vad du ska packa, hur du ska träna, vilken väg som är den bästa och mycket mer, så ska du genast anmäla dig till vårt kostnadsfria, digitala reseföredrag om Camino Portuges!

Varmt välkommen!

Anmälan till Webinarie

Status Datum Tidpunkt
Lediga platser 21-11-2024 kl. 17:30 Anmäl

Information

Plats
Detta är en virtuell resa vi gör online. Du kommer få en länk till webinariet i det bekräftelsemail som du får när du anmäler dig.
Läs mera om

Det finstilta

Finns det inga lediga platser sätts du på väntelista och får besked via mail när/om du fått plats.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: