Gratis webinarie
Kroatien är ett litet land till ytan, men samtidigt fullkomligt svämmar landet över av fantastiska upplevelser. På UNESCOs världsarvslista finns hela åtta platser utmärkta i Kroatien, som är så exceptionella att de måste bevaras för eftervärlden. Några av dem känner du kanske till; Dubrovniks gamla stadskärna, Diokletans palats i Split samt Trogirs stadsplan som är intakt sedan antikens Grekland.
Men Kroatien är mycket mer är så. Mer än 1 200 öar döljer underbar natur, sandstränder med kristallklart vatten, bekväma boenden och god mat. I Kroatiens äldsta nationalpark, Plivitce, finner du ett pärlband av 16 sjöar och mängder av mindre och större vattenfall.
Är du ute efter en aktiv semester i Kroatien finns ett stort utbud av dykning, fallskärmshoppning och forsränning, eller - för den lite lugnare resenären - golf eller sportfiske.

Följ med på vår reserådgivare Annas digitala reseföredrag där hon berättar om Kroatiens många ansikten och om några av hennes egna smultronställen. Annas familj har nämligen sitt ursprung i landet, och Annas många semestrar och familjestunder i Kroatien har gett henne en stor och djup kunskap i landet, som hon gärna vill dela med sig av under sitt webinarie.

Varmt välkommen!

Anmälan till Webinarie

Status Datum Tidpunkt
Lediga platser 03-10-2024 kl. 17:30 Anmäl

Information

Plats
Detta är en virtuell resa vi gör online. Du kommer få en länk till webinariet i det bekräftelsemail som du får när du anmäler dig.
Läs mera om

Det finstilta

Finns det inga lediga platser sätts du på väntelista och får besked via mail när/om du fått plats.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: