Gratis webinarie
MAURITIUS
Låt dig inspireras till vad du kan uppleva på din resa till paradisön Mauritius.
Mauritius är så mycket mer än vackra stränder och stora resorter. Ön är en smältdegel av kulturer och du kan på olika sätt ana hur de tidigare kolonimakterna har satt sin prägel på landet och gjort Mauritius till en unik mix av influenser från Indien, Frankrike, Holland och England. Allt medan Mauritius är ett afrikanskt land med samma avslappnade inställning till tid som resten av kontinenten har.

Ikväll kommer vår reseexpert Karin ge sina bästa restips på vad du ska uppleva på ön. Det är uppenbart att Mauritius har helt fantastiska stränder, blå laguner och massor av aktiviteter för badälskaren. Utöver detta rymmer den gamla vulkanön dessutom en hel del annat. Karin kommer bland annat prata om vandring, frodiga nationalparker, lavaformationer, vattenfall, romproduktion och mycket mer.
Mauritius är den perfekta destinationen både för paret, familjen och backpackern. Karin kommer inkludera upplevelser för alla för att du ska få en bra inblick i hur just din drömresa till Mauritius kan se ut.

SEYCHELLERNA
Under andra halvan av kvällen kommer Karin berätta om ögruppen Seychellerna.
Många som tänker på Seychellerna har en bild av extrem lyx och oåtkomliga upplevelser. Vad många inte vet är att Seychellerna, utöver lyx och flärd, även är äventyr, skön stämning och medryckande musik, färgsprakande marknader och plånboksvänliga boenden i form av pensionat och familjehotell. Plus världens vackraste stränder såklart!
Detta paradis är tillgängligt för alla – inte bara bröllopspar och lyxresenärer. Öarna i ögruppen har alla sin egen prägel, och tillsammans erbjuder de något för alla smaker och plånböcker, inte minst för naturälskaren! Ikväll hjälper Karin dig med tips på hur du kan få just din drömresa för en budget som passar dig.
Karin kommer tipsa om de bästa stränderna och berätta om de olika öarna som hon har rest runt på, aktiviteter som erbjuds på de olika öarna, samt ge tips på några olika sorters boendealternativ.

Upplägg för föredraget
18.00-18.45: Mauritius
18.45-19.30: Seychellerna

Du bestämmer själv om du vill lyssna på båda föredragen, eller bara ett av dem. Du loggar själv in och ut ur föredraget på de tider som passar dig.

Karin ser fram emot att hälsa dig välkommen till en spännande och trevlig resekväll!

Anmälan till Webinarie

Status Datum Tidpunkt
Lediga platser 23-10-2024 kl. 17:30 Anmäl

Information

Plats
Detta är en virtuell resa vi gör online. Du kommer få en länk till webinariet i det bekräftelsemail som du får när du anmäler dig.
Läs mera om

Det finstilta

Finns det inga lediga platser sätts du på väntelista och får besked via mail när/om du fått plats.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: