8 dagar
Exkl. flyg
Från 8 100:-
Stilla din längtan efter frisk luft, saltvatten och vågor. Det här är resan för dig som vill träffa en massa spännande människor med samma intresse som dig. Du bor vid vattnet och kan njuta av den exotiska stämningen. Villan har underbar utsikt, bra vibbar och de perfekta vågorna väntar precis utanför dörren. Detta är rätt plats att lära sig surfa och det faktum att vattnet är 28 grader varmt skadar inte ett dugg. Instruktörerna hjälper dig att snabbt förstå hur man rider på vågorna, medan personalen ser till att du trivs på campen.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Ankomst till Sri Lanka
Du blir hämtad på flygplatsen och åker längs den magiska kusten till Ahangama, där campen ligger. En rundtur arrangeras i campområdet och sedan kan du ta ett dopp i de kristallklara vågorna, slappna av under palmerna eller ta en promenad på området för att kolla in omgivningarna. Senare på kvällen hålls informationsmöte medan middag serveras. (F,M)
Dag 2: Introduktion och start
Vädret avgör hur du tillbringar dagen. Beroende på när vågorna är bäst börjar du med frukost och surfar efteråt, eller börjar med lite frukt och kaffe och äter sedan ordentlig frukost efter att ha surfat. På stranden delas alla resenärer upp i grupper baserade på kunskapsnivå och får sedan en varsin surfbräda att öva på. Först hålls en introduktion om utrustning och säkerhet och nybörjare får lära sig några grundprinciper i surfing på torra land, däribland paddling och ”popups”. Efter undervisningen kan du dröja kvar på stranden och öva lite mer eller ta en upptäcktsfärd på ön. (F,M)
Dag 3: Surfing och tid på egen hand
Ny dag, nya möjligheter. Du kanske känner dig lite mör i kroppen efter gårdagen, men det är inget en andra lektion inte kan bota! De närmaste timmarna ägnas åt att surfa. Efter lunch tillbringar du lite tid på egen hand och vi föreslår att du tar en tuk-tuk för att få uppleva vardagslivet omkring dig. Du kan även stanna kvar på stranden – med lite tur kanske du får syn på en sköldpadda eller två! (F,M)
Dag 4: Surfing och utflykt till staden
Idag avgör tidvattnet om du ska äta tidig frukost och sedan surfa eller vice versa. Förhoppningsvis känner du dig nu mer självsäker på brädan och i vågorna. Ju mer du övar desto snabbare blir du bättre och det finns alltid nya saker att lära sig. Om du har lust kan du följa med skaran som samlas för att ta några drinkar och uforska Mirissa. Det serveras ingen middag i lägret, men istället kan du bege dig till en av de lokala restaurangerna. (F,M)
Dag 5: Tillbringa dagen precis som du önskar.
Vissa resenärer vill surfa hela dagarna medan andra känner för att koppla av vid poolen då och då. Tillbringa dagen precis som du vill – det finns många aktiviteter att utforska omkring lägret. Du kan besöka teplantager och tempel eller ta en ridtur i närområdet. Ett annat alternativ är att åka på valskådning, så får du förhoppningsvis se dessa fantastiska marina däggdjur. Middagen serveras som vanligt i campen. (F,M)
Dag 6: Surfing
Dagen är avsatt åt att surfa och det enda avbrottet är lunchen och möjligen en massage. Efter middagen kan det passa bra att kolla in nattlivet igen, antingen i Mirissa eller Hikkaduwa, där det finns gott om möjligheter till en lyckad utekväll. (F,M)
Dag 7: Sista surfdagen
Idag är den sista dagen du kan ägna åt att surfa och utveckla din teknik i vågorna. Vid det här laget känner du dig antagligen lite tryggare, fångar fler vågor och blir inte trött lika snabbt. Du har nu en god förståelse för vad surfing handlar om, både i teorin och praktiken. Allt du behöver nu är mer tid i vattnet, för att träna och bli ännu bättre. (F,M)
Dag 8: Avresa från Surf Camp
Dags att checka ut. Äventyret är över om du inte, likt många andra, bokar in ytterligare en vecka på plats. Du har möjlighet att bo på campen så länge du vill fram tills det att du ska resa vidare i världen eller flyga hem till Sverige. (F)

Övernattningar

7 övernattningar på surf camp

Kommentarer

Notera att det här är en tillvalsutflykt för våra resor på Sri Lanka. Utflykten kan endast köpas ifall du också bokar din flygresa genom oss på Winberg Travel.

Transfer till campen från Colombos flygplats ingår i priset vid ankomst på måndagar

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Gruppstorlek

Max sex deltagare

december - april

Packlista

 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Vattenflaska

I priset ingår

 • 7 övernattningar på surf camp i sovsal
 • 5 dagars surfkurs
 • Gratis användning av utrustning
 • Transporter, utflykter och måltider enligt program

I priset ingår inte

 • Flyg Sverige–Sri Lanka t/r
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: