Från 1 dag
Exkl. flyg
Nya priser på väg
Sydafrika är ett mycket lätt land att köra i tack vare det enkla vägnätet med bra, stora och breda vägar. Det är dessutom ett stort land, vilket gör att det finns mycket att se och uppleva och att bil är ett perfekt sätt att transportera sig.

Till exempel kan du inleda din sydafrikanska roadtrip i Kapstaden och köra längs den södra kusten mot Garden Route, som är en fantastisk sträcka. Garden Route har fått sitt namn efter de många vackra blommorna längs vägen, och utsikten är en blandning av gröna skogar och bördiga områden, karga kuststräckor med klippor som stiger rakt upp ur havet och vackra laguner med vita sandstränder.

Om du önskar åka på safari kan du besöka Krügerparken eller Hluhluwe National Park – det blir en upplevelse du sent kommer att glömma!

Hyr en bil och upplev Sydafrikas fascinerande natur, djurliv, kultur och historia, helt beroende på vad du har lust till. Du bestämmer själv!

Winberg Travel kan hjälpa till att ordna övernattningar längs vägen om du önskar – bara hör av dig till din resekonsult så fixar vi det.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Winberg Travel använder flera biluthyrningsfirmor i Sydafrika och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga priser. Det finns ett stort urval av olika storlekar och modeller att välja mellan, så vi kan alltid hitta en bil som passar dina behov. Jysk Rejesebureau rekommenderar att du väljer en lite större bil än du hade tänkt dig. Det lönar sig att ha gott om utrymme och komfort för långa resor, och prisskillnaden mellan de enskilda modellerna är inte särskilt stor. Det är möjligt att hämta din hyrbil i en stad och återlämna den i en annan, dock kan du behöva betala en envägsavgift.

Kommentarer

Winberg Travel rekommenderar att du bokar din hyrbil hemifrån och att du även köper en karta över Sydafrika innan du åker.

Observera att det som regel endast är tillåtet att köra på asfalterade vägar med en hyrbil. Om du vill köra “offroad” bör du hyra en 4WD.

I Sydafrika är det vänstertrafik som gäller.

Vi rekommenderar inte att du kör när det är mörkt. Människor är ofta ute och går längs vägkanten och städer har inte gatubelysning.

Observera att deltagande i vandringar och utflykter sker på egen risk, så kom ihåg att teckna en reseförsäkring innan resan. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker dessa aktiviteter utan extra tillägg.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Avresedatum

Denna aktivitet startar varje dag.

Packlista

  • Internationellt körkort
  • Kreditkort för säkerheter
  • Karta över Sydafrika

Kommentarer till pris

Winberg Travel använder flera olika biluthyrningsfirmor i Sydafrika, och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga priser. Det finns alltid många olika storlekar och modeller att välja mellan, så vi kan alltid hitta en bil som passar dina behov. Fråga din resesäljare om priser och försäkringar.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: