13 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 25 950:-
Säg farväl till all vardagsstress och bege dig till Koh Jum - en liten pärla i det klarblå havet nära Phi Phi Marine Nationalpark. Här finns öde stränder, några små byar och ett fantastiskt hav att dyka och snorkla i. Du kan utforska ön med din egen trevliga villa som utgångspunkt. Villan ingår i en charmig eco resort och har egen trädgård nära stranden.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Thailand här
Läs mer om Thailand här
Bästa reseperiod

Du kan resa när som helst på året. Den bästa tiden att åka är dock mellan november och februari, när temperaturen ligger på en behaglig nivå runt 20–25 grader och nederbörden är som minst. Från mars till maj kan temperaturen stiga upp till 39 grader och regnperioden varar från juni till oktober. Observera att resorten är öppen året runt, men från april till november är menyvalen och personalen begränsad.


Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Sverige
Semestern börjar idag med en flygresa till Krabi, Thailand och en av Thailands stillsamma paradisöar, Koh Jum.
Dag 2: Ankomst till Krabi och transfer till Koh Jum
Efter landning i Krabi blir ditt resesällskap hämtat med bil och åker ut till Koh Jum med båt. Vid ankomsten checkar du in i villan och kan njuta av den makalösa naturen i detta barfotaparadis.
Dag 3-11: Koh Jum
Koh Jum Beach Villas är den bästa semesterorten på ön som ligger på en fyra kilometer lång sandstrand. Det finns totalt 19 villor och de är alla vackert inredda med stora verandor som inbjuder till avkoppling. Det finns ingen luftkonditionering men villorna är byggda så att vinden kan blåsa genom huset. När du ska sova kan du njuta av vågornas skvalpande under myggnätet som hänger ovanför sängen. Här hittar du en trevlig bar och en mycket trevlig restaurang som under högsäsong från november till april erbjuder ett stort urval med god mat. Under lågsäsong finns mindre personal på resorten. Resorten har saltvattenpool och dykcenter. Ön Koh Jum ligger nära Phi Phi Marine Nationalpark, vilket gör det till en utmärkt destination för snorkling och dykning. Dessutom har ön inte upptäckts av så många turister än, så du kan åka runt utan att träffa på andra resenärer. Lokalbefolkningen är vänlig och tillmötesgående, så du kommer snabbt att känna dig som hemma. På ön finns tre små byar som kan besökas på cykel eller med resortens taxi. På norrsidan av ön ligger en sömnig liten by och söderut ligger ett samhälle som är livligare och har en minimarknad, samt små restauranger. (F)
Dag 12: Farväl till Koh Jum
Idag är det dags att ta ett sista dopp i havet innan det bär av norrut igen. (F)
Dag 13: Ankomst till Skandinavien

Övernattningar

Tio nätter i villa med tre sovrum

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

november - mars

Packlista

  • Det finns inga bankomater på ön, så kom ihåg att ta med kontanter.
  • Kläder för väder
  • Badkläder & handduk
  • Minst ett par stadiga skor
  • Hatt, solkräm & myggspray

I priset ingår

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks

Kommentarer till pris

Priset är räknat på 6 personer som delar en villa med totalt tre sovrum. Det finns även villor med ett, två, fyra eller fem sovrum. Fråga din reserådgivare om hjälp med att få villan som passar just dina önskemål.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: