Sök
Sök
Koh Jum Beach Villas
Koh Jum Beach Villas
Koh Jum Beach Villas
Koh Jum Beach Villas
Koh Jum Beach Villas
Koh Jum Beach Villas
Koh Jum Beach Villas
Pool, Koh Jum Beach Villas

Egen villa på paradisö

Frånpris per person vid tio personer.

SEK 19 675:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: 13 dagar

Välkommen till Koh Jum, en relativt okänd paradisö, endast 30 minuter med båt från Krabi. Ön har vackra stränder och avslappnad stämning, men är ändå nästan orörd av turister. Den är ett riktigt smultronställe.

Säg farväl till all vardagsstress och bege dig till Koh Jum - en liten pärla i det klarblå havet nära Phi Phi Marine Nationalpark. Här finns öde stränder, några små byar och ett fantastiskt hav att dyka och snorkla i. Du kan utforska ön med din egen trevliga villa som utgångspunkt. Villan ingår i en charmig eco resort och har egen trädgård nära stranden.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Thailand här
Läs mer om Thailand här
Väder

Du kan resa när som helst på året. Den bästa tiden att åka är dock mellan november och februari, när temperaturen ligger på en behaglig nivå runt 20–25 grader och nederbörden är som minst. Från mars till maj kan temperaturen stiga upp till 39 grader och regnperioden varar från juni till oktober.
Observera att resorten är öppen året runt, men från april till november är menyvalen och personalen begränsad.Koh Phi Phi i Thailand

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Sverige
Semestern börjar idag med en flygresa till en av Thailands stillsamma paradisöar, Koh Jum.

Dag 2: Ankomst till Krabi och transfer till Koh Jum
Efter landning i Krabi blir ditt resesällskap hämtat med bil och åker ut till Koh Jum med båt. Vid ankomsten checkar du in i villan och kan njuta av den makalösa naturen i detta barfotaparadis.

Dag 3-11: Koh Jum
Koh Jum Beach Villas är den bästa semesterorten på ön som ligger på en fyra kilometer lång sandstrand. Det finns totalt 19 villor och de är alla vackert inredda med stora verandor som inbjuder till avkoppling. Det finns ingen luftkonditionering men villorna är byggda så att vinden kan blåsa genom huset. När du ska sova kan du njuta av vågornas skvalpande under myggnätet som hänger ovanför sängen. Husen har inga lås, men det finns naturligtvis kassaskåp. Här hittar du en trevlig bar och en mycket trevlig restaurang som under högsäsong från november till april erbjuder ett stort urval med god mat. Under lågsäsong finns mindre personal på resorten. Resorten har saltvattenpool och dykcenter.

Ön Koh Jum ligger nära Phi Phi Marine Nationalpark, vilket gör det till en utmärkt destination för snorkling och dykning. Dessutom har ön inte upptäckts av så många turister än, så du kan åka runt utan att träffa på andra resenärer. Lokalbefolkningen är vänlig och tillmötesgående, så du kommer snabbt att känna dig som hemma. På ön finns tre små byar som kan besökas på cykel eller i resortens taxi. På norrsidan av ön ligger en sömnig liten by och söderut ligger ett samhälle som är livligare och har en minimarknad, samt små restauranger.

Dag 12: Farväl till Koh Jum
Idag är det dags att ta ett sista dopp i havet innan det bär av norrut igen.

Dag 13: Ankomst till Sverige

Övernattningar:
Tio nätter i villa med fem sovrum, inkl. frukost

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Det finns inga bankomater på ön, så kom ihåg att ta med kontanter.
Det finns även villor som passar färre personer, exempelvis med ett, två, tre eller fyra sovrum. Hör efter med din resekonsult.

Pris

Frånpris per person vid tio personer.

SEK 19 675:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Gruppstorlek

tio personer

I priset ingår

  • Flyg t/r Sverige - Krabi
  • Transfer till och från Koh Jum
  • Tio nätter i villa med fem rum
  • Frukost

I priset ingår inte

  • Reseförsäkring
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: