12 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 30 950:-
Från 28 450:-
Koh Samui är en perfekt plats för dig som uppskattar en avslappnad stämning i vackra miljöer. Hotellet bjuder in till häng vid poolen, god mat och många dopp i det vackra havet.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Thailand här
Läs mer om Thailand här

Bästa reseperiod

Koh Samui är härligt att besöka nästan året runt, men vädermässigt är den bästa tiden att besöka ön under vårt sommarhalvår. Om du åker hit under vintern ska du vara förberedd på vind och grumligt hav.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avgång från Skandinavien
Er resa startar idag och ni reser till Koh Samui med ett eller två stopp längs vägen.
Dag 2: Ankomst till Koh Samui
Ni kommer till den vackra ön Koh Samui och körs till Avani+, där ni ska bo de kommande nio nätterna. Er härliga villa har två sovrum, två badrum, en fin terrass och direkt tillgång till stranden. Hotellet ligger i lugna omgivningar och erbjuder shuttle service till Chaweng, om ni vill komma iväg på lite shopping eller önskar ett större utbud av restauranger. På söndagar har hotellet, om vädret tillåter, bio på stranden, och om du vill ta dig runt i området kan du hyra cyklar på hotellet. (F)
Dag 3-10: Avslappning på Koh Samui
På Koh Samui väntar en underbar strandsemester i tropisk miljö. Ön är, av goda anledningar, en av de populäraste destinationerna i Thailand. Här finns härliga sandstränder, bra restauranger, shopping och massor av aktiviteter, både på dagarna och kvällarna. Koh Samui erbjuder massor av upplevelser för alla åldrar. Ön är känd för sina spabehandlingar och några av världens bästa och exklusivaste spa-anläggningar ligger faktiskt på Koh Samui. Om ni vill vara lite aktivare på sin semester finns det goda möjligheter att dyka, snorkla, köra fyrhjuling, åka linbana bland trädtopparna, thaiboxas, fiska och mycket mer. I resan ingår en heldags snorklingutflykt till Angthong National Marinepark med speedboat, där ni åker runt till de små bukterna och kan njuta av vackra omgivningar, sola, snorkla eller paddla kajak. Här ingår också en välsmakande lunch med olika thairätter. (F)
Dag 12: Transfer till flygplatsen
Ni hämtas på hotellet och körs till flygplatsen, där ni påbörjar resan hem.
Dag 13: Ankomst till Skandinavien
Ankomst hem efter en härlig och avkopplande familjesemester.

Övernattningar

9 nätter i beachfront villa med två sovrum och två badrum

Kommentarer

Snorklingutflykten går endast på vissa veckodagar - fråga din reserådgivare för mer information

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

juni - september

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien - Koh Samui t/r, inklusive bagage
 • Transfer till och från hotellet
 • 9 nätter i villa med två sovrum
 • Frukost samtliga dagar
 • Heldagsutflykt med båt och snorkling
 • Trygghet på resan – nödtelefon bemannad dygnet runt
 • Täckning av paketreselagen och Resegarantifonden

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset är räknat på 6 personer som reser tillsammans

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: