Sök
Sök
Villa Koh Samui
Bophut Koh Samui
Eden Bungalows
Buggy tur på Koh Samui
Buggy tur explorer
Udsigtspunkt Koh Samui
Koh Samui
Koh Samui

Familjesemester i egen villa på Koh Samui

Frånpris per person vid 8 pers.

SEK 15 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: 13 dagar

Egen bungalow som är perfekt för en lugn semester med familjen. Mys i poolen med fräscha fruktsmoothies medan ni njuter av havsutsikten. Hotellet ligger på gångavstånd från staden Bophut där ni hittar lite restauranger, barer och butiker.

Det är en perfekt plats för dig som uppskattar en avslappnad stämning i vackra miljöer. Hotellet lockar med mys vid poolen, god mat och ett dopp i det vackra havet. Du bor inte långt från fiskebyn Bo Phut med sina små butiker och restauranger.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Thailand här
Läs mer om Thailand här
Väder

Koh Samui är vädermässigt bäst att besöka ön på sommarhalvåret.

Detaljerad resplan

Dag 1: Avgång från Skandinavien

Er resa startar idag och ni reser till Koh Samui med reguljärflyg.

Dag 2: Ankomst till Koh Samui

Ni kommer till den vackra ön Koh Samui och körs till Bophut där ni ska bo de kommande 10 nätterna.

Dag 3 - 11: Avslappning på Koh Samui

På Koh Samui väntar en underbar strandsemester i tropisk miljö. Ön är en av de populäraste destinationerna i Thailand och med god anledning. Här finns härliga sandstränder, bra restauranger, shopping och massor av aktiviteter, både på dagarna och kvällarna. Koh Samui erbjuder massor av upplevelser för alla åldrar. Ön är känd för sina spabehandlingar och några av världens bästa och exklusivaste spa-anläggningar ligger faktiskt på Koh Samui. Om man vill vara lite aktivare på sin semester finns det goda möjligheter att dyka, snorkla, köra fyrhjuling, åka linbana bland trädtopparna, thaiboxas, fiska ute på havet och mycket mer. I resan ingår en utflykt med ”Buggy Explorer”, där ni under en heldag utforskar det orörda Koh Samui på små stigar genom djungeln och förbi ett vattenfall där ni kan ta ett svalkande dopp.


Dag 12: Nu inleds hemresan med transfer till flygplatsen

Ni hämtar på hotellet och körs till flygplatsen.

Dag 13: Ankomst till Skandinavien

Övernattningar:
10 nätter i villa med 3 rum

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person vid 8 pers.

SEK 15 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg t/r Skandinavien - Koh Samui (inklusive bagage)
  • Traansporter, måltider och utflykter enligt program.
  • 10 nätter i 3-rumsvilla med 2 badrum - exklusive måltider

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: