Sök
Sök
Sam Roi Yot
Sam Roi Yot
Beach Village
Beach Village
Beach Village Pranburi
Klongtur, Bangkok

Familjesemester i egen villa – Pranburi

Priset är per person baserat på 6 vuxna och 4 barn

SEK 13 945:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: 13 dagar

Tillbringa semestern i Thailand och upplev gyllene tempel, vardagen på Bangkoks floder, Pranburis orörda stränder och nationalparkens Sam Roi Yots vidsträckta landskap med sina vackra klippformationer.

Åk till en underbar resort som ligger en kort promenad från stranden i Sam Roi Yot. Resorten ligger alldeles intill den gröna och lummiga Khao Sam Roi Yot National Park. Sam Roi Yot betyder "berget med 300 toppar", och beskrivs bäst om ”lilla Krabi” med sina dramatiska kalkstensklippor som sticker upp ur djungeln. Det är ett frodigt, storslaget och till synes oändligt landskap med otroligt vackra klippformationer. Sam Roi Yot är dessutom ett av Thailands mest spektakulära strandområden med vidsträckta stränder dit massturismen inte har hunnit komma. Avsluta resan med ett par dagar i Bangkok där du får uppleva livet längs ”klongerna” (floder och dess bifloder) och kan shoppa det sista innan hemresan.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Thailand här
Läs mer om Thailand här


Väder

Du kan resa när som helst på året! I perioden mellan maj och november är vädret mycket ombytligt och det kan förekomma tropiska regnoväder.

New Road Guesthouse

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Sverige
Du flyger från Sverige till Thailand, där du anländer nästa dag.

Dag 2: Ankomst Bangkok
Idag åker du söderut mot Pranburi och Sam Roi Yot Nationalpark. Sam Roi Yot är en av Thailands mest spektakulära strandnära destinationer och ligger bara 3-4 timmars bilfärd från Bangkok. Ni bor i Beach Village i 2 villor med 2 sovrum samt 2 extrasängar i vardera villa. Alla villorna har direkttillgång till en pool där ni kan umgås och slappna av. Resorten ligger i ett stort grönområde med kokospalmer och det finns en restaurang i mitten av området.
Här finns cyklar som kan lånas utan kostnad samt möjlighet att hyra scooter och bil. Här kan ni gå massage och det finns även möjlighet att träna på resortens träningscenter.

Dag 3-9: Dagarna tillbringar du på egen hand i Pranburi-området
Området bjuder in till avslappning och strandliv, promenader och cykelturer längs med stranden och utflykter ut i nationalparken Sam Roi Yots gröna landskap. Ni kan även delta i en lite längre snorklingsutflykt till den vackra korallön Koh Talu, besöka Pranburi eller Hua Hin eller helt enkelt slappna av i lokalområdet på en av de mysiga små restaurangerna. Det finns massor av möjligheter!

Dag 10: Transfer tillbaka till Bangkok
Njut av en härlig middag i Bangkok - prata med våra serviceguider för att få tips om de nyaste restaurangerna.

Dag 11: Utflykt på Bangkoks floder
Idag åker ni ut på Bangkoks floder - ni åker i longtail-båt längs med de små kanalerna bakom storstadens fasad och upplever det lokala vardagslivet.

Dag 12: Transport till flygplatsen
Idag börjar resan hemåt och i morgon landar ni hemma i Sverige.

Övernattningar:
8 nätter i 2 villor med 2 sovrum samt 2 extrasängar i vardera villa
2 nätter i Bangkok i rum med plats för upp till 4 personer

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Priset är per person baserat på 6 vuxna och 4 barn

SEK 13 945:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Gruppstorlek

Priset är baserat på 6 vuxna och 4 barn men kan beräknas för alla gruppstorlekar

I priset ingår

  • Flyg t/r Sverige - Bangkok
  • Transfer till Pranburi i 2 minibussar
  • 8 nätter i 2 x 2-sovrumsvillor med extrasängar, inkl. frukost i Beach Village
  • Transfer till Bangkok i 2 minibussar
  • 2 övernattningar i 3 rum på guesthouse i Bangkok, inkl. frukost
  • Flodtur Bangkok
  • Transport till flygplatsen

I priset ingår inte

  • Reseförsäkring
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

FRÅN: 465:-
Grand Palace, Bangkok, Thailand

Upplevelser i Bangkok

Bangkok är själva hjärtat i Thailand. Här finns genuin asiatisk stämning, billig shopping, trevliga restauranger och ett hektiskt nattliv. Men det pågår även ett spännande och mindre välkänt liv bakom fasaden och turiststråken. Gå på upptäcktsfärd i staden där massor av spännande upplevelser väntar!

Reslängd: 1/2 - 1 dag
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: