Sök
Sök
Kata Thani, Phuket
Kata Thani, Phuket
Kata Thani, Phuket
Phi Phi øerne, Thailand, Asien
Phi Phi Island Village
Phi Phi Island village
Phi Phi Island Village

Lyxsemester på Phuket och Phi Phi

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 31 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: 13 dagar

Släpp alla måsten och njut av lugnet i underbart lyxiga miljöer på Phuket och ön Phi Phi. Njut av de vita sandstränderna och det inbjudande havet som lockar till snorkling och dykning, i synnerhet runt Phi Phi.

Vi har tagit fram en resa för dig som vill njuta av Thailand i vackra miljöer, omgiven av sandstränder och azurblått hav. Hotellen är utvalda för att ge dig den bästa upplevelsen i lugna miljöer där du själv kan välja om du vill gå till de mer folkrika platserna på både Phuket och Phi Phi. Hotellen på båda platserna har faciliteter som spa och inbjudande swimmingpooler. Personalen på plats hjälper dig gärna att anordna dagsutflykter.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Thailand här
Läs mer om Thailand här


Väder

Du kan resa året runt men mellan november och april är det vanligtvis torrast och den bästa perioden att besöka det här området i Thailand.

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Sverige
Idag börjar resan från Sverige till Phuket med 1-2 mellanlandningar.

Dag 2: Ankomst till Phuket och transfer till Kata Noi
Du hämtas på flygplatsen och blir körd till ditt vackra hotell på den lugna stranden Kata Noi där du kommer att tillbringa de kommande 5 nätterna. (L)

Dag 3 - 6 : Phuket på egen hand
Du kan njuta av alla hotellets faciliteter, från ett lugnt poolområde, träningsavdelning, spa och naturligtvis den härliga stranden som ligger precis utanför hotellet. Om du vill utforska ön eller dess omkringliggande miljö hjälper personalen på hotellet gärna till att ordna utflykter. Vi rekommenderar en tur till Baba Nest-baren på Sri Panwa där du kan njuta av en drink i solnedgången med fantastisk utsikt. (L)

Dag 7: Transfer till Phi Phi
Idag hämtas du upp på hotellet och blir körd till hamnen där du reser vidare till Phi Phi och checkar in på ännu ett underbart hotell i lite mer rustika miljöer. (L)

Dag 8 - 11: Phi Phi på egen hand
Du bor på en av - med rätta - mest besökta öarna i Thailand fast på den orörda sidan av ön. Hotellet ligger på en stor naturtomt med svajande kokospalmer vid den kristallblå Andamansjön. Hotellets rymliga bungalows är byggda i naturmaterial och ligger väl utspridda över området. Du kan välja att äta på någon av områdets fyra restauranger eller ta en båt till stan där det finns massor av restauranger att välja mellan. Om du känner för lite äventyr anordnas det dyk- och snorklingsturer samt utflykter till de närliggande vackra öarna. (L)

Dag 12: Transfer till Phukets flygplats och hemresa
Idag avslutas resan och du kan njuta av båtresan tillbaka till Phuket med den vackra utsikten över de fina öarna innan du åker till flyget som ska ta dig hem till Sverige igen.

Dag 13: Ankomst till Sverige

Övernattningar:
5 nätter på Kata Thani, Phuket i oceanfront junior suite inkl. frukost
5 nätter på Phi Phi Island Village i deluxe seaview bungalow inkl. frukost


F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 31 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg t/r Sverige - Phuket
  • Alla transfers som nämns i programmet
  • 5 nätter på Kata Thani inkl. frukost
  • 5 nätter på Phi Phi Island Village inkl . frukost

I priset ingår inte

  • Reseförsäkring
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: