13 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 26 450:-
Vi har satt samman en resa som blandar möjligheten att slappna av under palmerna på kritvita stränder med möjligheten att ge sig ut på en cykelutflykt på Koh Phangan. Du får naturligtvis även ett par dagar i den fantastiska storstaden Bangkok.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Thailand här
Läs mer om Thailand här

Bästa reseperiod

Koh Phangan och Koh Samui är vackra året om, men vädermässigt är det bäst att besöka öarna på sommarhalvåret.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa till Thailand
Idag inleds resan med flyg till Thailands huvudstad Bangkok.
Dag 2: Ankomst till Bangkok
Du får ett varmt välkomnande till Bangkok efter en lång resa. Du möts av en chaufför på flygplatsen, och när du har checkat in på ditt guesthouse har du resten av dagen till att tillbringa som du vill. Bangkok är själva hjärtat i Thailand. Här finns genuin asiatisk stämning, billig shopping, trevliga restauranger och ett hektiskt nattliv. Vi rekommenderar varmt en spännande kvällspromenad i China Town där du kan utforska både området och det rika och överraskande köket. Utforska området på egen hand eller följ med på utflykten ”Chinatown för alla sinnen”. Övernattning på standardhotell. (F)
Dag 3: Bangkok på egen hand
Du har hela dagen på dig att utforska Bangkok på egen hand. Gå på upptäcktsfärd i staden där massor av spännande upplevelser väntar. Missa inte Grand Palace, Wat Po, China Town, Lumpini Park, Chatuchak helgmarknad eller en båttur på kanalerna. Vi har massor av förslag om du skulle behöva inspiration. Winberg Travel rekommenderar en cykeltur bakom stadens fasad eller en spännande halvdagstur på de smala kanalerna som slingrar sig bakom storstadens fasad. Här åker du med en longtail-båt och får uppleva det lokala vardagslivet. Övernattning på standardhotell. (F)
Dag 4: Flyg och färja till Koh Phangan
Idag åker du vidare till den vackra ön Koh Phangan. När du kommer fram blir du hämtad och körd till den nordliga delen av ön. Där kommer du att bo på ett härligt strandhotell mitt i paradiset, långt från den delen av ön som är känd för fest och fart. (F)
Dag 5-7: Koh Phangan på egen hand
Börja dagen med ett dopp i poolen, njut av lunchen på stranden där den dukas fram på sanden och avsluta dagen med ett glas vin i solnedgången. Om du vill röra lite på dig rekommenderar vi att du bokar en cykelutflykt och ser dig omkring på den vackra ön. Förutom restaurangen på hotellet finns en del bra restauranger längs stranden. På så sätt kan du variera dig och skämma bort dina smaklökar. Övernattning på strandresort (F)
Dag 8: Transfer till Koh Samui
Du blir hämtad och körd till färjan till Koh Samui. Resan tar cirka en timme. Från Koh Samui åker du till Bophut där du tillbringar dina sista semesterdagar.
Dag 9-11: Koh Samui på egen hand
På Koh Samui väntar en underbar strandsemester i tropisk miljö. Ön är en av de populäraste destinationerna i Thailand och med god anledning. Här finns härliga sandstränder, bra restauranger, shopping och massor av aktiviteter, både på dagarna och kvällarna. Koh Samui erbjuder massor av upplevelser för alla åldrar. Ön är känd för sina spabehandlingar och några av världens bästa och exklusivaste spa-anläggningar ligger faktiskt på Koh Samui. Om man vill vara lite aktivare på sin semester finns det goda möjligheter att dyka, snorkla, köra fyrhjuling, åka linbana bland trädtopparna, thaiboxas eller fiska ute på havet. Övernattning på strandresort (F)
Dag 12: Transfer till Koh Samuis flygplats
Du blir hämtad och körd till Koh Samuis flygplats där hemresan startar.
Dag 13: Ankomst till Skandinavien

Övernattningar

2 övernattningar i deluxerum på Rose Residence i Bangkok
4 övernattningar i supreme deluxe-rum på Santhiya resort på Koh Phangan
4 övernattningar i deluxe garden bungalow på Banana Fan Sea resort på Koh Samui

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

juni - september

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien - Koh Samui t/r (inkluisve bagage)
 • Två nätter på guest house
 • Åtta nätter på resort
 • Transporter, utflykter och måltider enligt program
 • Trygghet på resan – nödtelefon bemannad dygnet runt
 • Täckning av paketreselagen och Resegarantifonden

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: