Sök
Sök
Öluff Koh Samui
Koh Phangan cykeltur
Dykning, Koh Tao, Thailand
Longtail boat i Thailand
Eden Bungalows
Koh Samui
Koh Phangan aftenstemning
Koh Samui
Koh Samui
Koh Samui
Grand Palace, Bangkok

Öluff på Koh Samui och Koh Phangan

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 16 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: 13 dagar

Thailand är ett härligt land att semestra i. Öarna bjuder på vita stränder, snorklingsutflykter i det klara vattnet och en riktig paradiskänsla - helt perfekt för avkoppling och återhämtning.

Vi har satt samman en resa som blandar möjligheten att slappna av under palmerna på kritvita stränder med möjligheten att ge sig ut på en cykelutflykt på Koh Phangan. Du får naturligtvis även ett par dagar i den fantastiska storstaden Bangkok.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Thailand här
Läs mer om Thailand här

Väder

Koh Phangan och Koh Samui är vackra året om, men vädermässigt är det bäst att besöka öarna på sommarhalvåret.

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa till Thailand

Idag inleds resan med flyg till Thailands huvudstad Bangkok.

Dag 2: Ankomst till Bangkok

Du får ett varmt välkomnande till Bangkok efter en lång resa. Du möts av en chaufför på flygplatsen, och när du har checkat in på ditt guesthouse har du resten av dagen till att tillbringa som du vill. Bangkok är själva hjärtat i Thailand. Här finns genuin asiatisk stämning, billig shopping, trevliga restauranger och ett hektiskt nattliv. Vi rekommenderar varmt en spännande kvällspromenad i China Town där du kan utforska både området och det rika och överraskande köket. Utforska området på egen hand eller följ med på utflykten ”Chinatown för alla sinnen”.

Dag 3: Bangkok på egen hand

Du har hela dagen på dig att utforska Bangkok på egen hand. Gå på upptäcktsfärd i staden där massor av spännande upplevelser väntar. Missa inte Grand Palace, Wat Po, China Town, Lumpini Park, Chatuchak helgmarknad eller en båttur på kanalerna. Vi har massor av förslag om du skulle behöva inspiration. Winberg Travel rekommenderar en cykeltur bakom stadens fasad eller en spännande halvdagstur på de smala kanalerna som slingrar sig bakom storstadens fasad. Här åker du med en longtail-båt och får uppleva det lokala vardagslivet. ([F])

Dag 4: Flyg och färja till Koh Phangan

Idag åker du vidare till den vackra ön Koh Phangan. När du kommer fram blir du hämtad och körd till den nordliga delen av ön. Där kommer du att bo på ett härligt strandhotell mitt i paradiset, långt från den delen av ön som är känd för Full Moon Party. ([F])

Dag 5-7: Koh Phangan på egen hand

Börja dagen med ett dopp i poolen, njut av lunchen på stranden där den dukas fram på sanden och avsluta dagen med ett glas vin i solnedgången. Om du vill röra lite på dig rekommenderar vi att du bokar en cykelutflykt och ser dig omkring på den vackra ön. Förutom restaurangen på hotellet finns en del bra restauranger längs stranden. På så sätt kan du variera dig och skämma bort dina smaklökar. ([F])

Dag 8: Transfer till Koh Samui

Du blir hämtad och körd till färjan till Koh Samui. Resan tar cirka en timme. Från Koh Samui åker du till Bophut där du tillbringar dina sista semesterdagar.

Dag 9-11: Koh Samui på egen hand

På Koh Samui väntar en underbar strandsemester i tropisk miljö. Ön är en av de populäraste destinationerna i Thailand och med god anledning. Här finns härliga sandstränder, bra restauranger, shopping och massor av aktiviteter, både på dagarna och kvällarna. Koh Samui erbjuder massor av upplevelser för alla åldrar. Ön är känd för sina spabehandlingar och några av världens bästa och exklusivaste spa-anläggningar ligger faktiskt på Koh Samui. Om man vill vara lite aktivare på sin semester finns det goda möjligheter att dyka, snorkla, köra fyrhjuling, åka linbana bland trädtopparna, thaiboxas eller fiska ute på havet.

Dag 12: Transfer till Koh Samuis flygplats

Du blir hämtad och körd till Koh Samuis flygplats där hemresan startar.

Dag 13: Ankomst till Skandinavien

Övernattningar:
Två nätter på guesthouse
Åtta nätter på resort

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 16 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg Skandinavien - Koh Samui t/r (inkluisve bagage)
  • Två nätter på guest house
  • Åtta nätter på resort
  • Transporter, utflykter och måltider enligt program

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

FRÅN: 595:-
Cykling Koh Pangan

Cykeltur på Koh Phangan

Cykelturen är utformad så att alla i familjen kan vara med. Du cyklar på bra stigar genom det vackra landskapet, längs djungelvägar och besöker bland annat en marknad. Utflykten är lättsam och du cyklar längs lugna vägar med massor att titta på.

Reslängd: 1 dag
FRÅN: 480:-
Upplevelser i Bangkok

Upplevelser i Bangkok

Bangkok är själva hjärtat i Thailand. Här finns genuin thailändsk stämning, billig shopping, trevliga restauranger och ett hektiskt nattliv. Men det pågår även ett spännande och mindre välkänt liv bakom fasaden och turiststråken. Gå på upptäcktsfärd i staden där massor av spännande upplevelser väntar!

Reslängd: 1/2 - 1 dag
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: