Sök
Sök
Thai'erne elsker børn
New Road Guesthouse
Klongtur, Bangkok
Bangkok, Thailand
Tuktuk, Bangkok, Thailand
Koh Kood Beach Resort
Koh Kood fiskerlandsby
Koh Kood, Thailand
Koh Kood Beach Resort Pool
Koh Kood Sunset House, Thailand
Koh Kood byder på både regnskov og strand
Koh Chang
Koh Chang
Koh Chang Paradise

Öluff för tre generationer i Thailand

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 21 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 11 295:-

Reslängd: 13 dagar

Under den här resan får ni uppleva Bangkoks sprudlande och hektiska stämning innan ni luffar vidare till de två tropiska öarna Koh Kood och Koh Chang. Koh Kood är trots sin storlek en mycket lugn ö. Här kan ni ta det lugnt och umgås med familjen på en av våra favoritresorter. Koh Chang är mer välbesökt och har förutom sina vackra stränder även ett större utbud av restauranger och butiker.

Familjens resa inleds i Bangkok där ni kan besöka de lokala och pulserande marknaderna, uppleva klongerna och låta lugnet sänka sig över er vid de vackra buddisttemplen. Ta med barnen till Lumpini Park eller ta en tur på floderna i Bangkok. Därefter åker ni vidare till en avslappnande badsemester på Koh Kood och Koh Chang.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Thailand här
Läs mer om Thailand här


Väder

Hela året men regnperioden pågår mellan maj-oktober.

Sam Roi Yod, Thailand

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Sverige

Dag 2: Ankomst till Bangkok och transfer till guesthouse
Vid ankomsten till Bangkok hämtas ni upp på flygplatsen och körs till ert guesthouse. New Road Guest House ligger mycket centralt och har en charmig och gästvänlig stämning. I lobbyn finns ett servicecenter som gärna bistår med restips och praktiska frågor. Resten av dagen är öppen för egen utforskning av Bangkok. Vi rekommenderar att ni äter på restaurangen Harmonique som ligger alldeles intill ert guesthouse.

Dag 3: Bangkok på egen hand
Du har hela dagen på dig att utforska Bangkok på egen hand. Gå på upptäcktsfärd i staden där massor av spännande upplevelser väntar. Missa inte Grand Palace, Wat Po, China Town, Lumpini Park, Chatuchak helgmarknad eller en båttur på kanalerna. Vi har massor av förslag på spännande upplevelser om du skulle behöva inspiration. Winberg Travel rekommenderar en cykeltur bakom stadens fasad eller en spännande halvdagstur på de smala kanalerna som slingrar sig bakom storstadens fasad. Här åker du med en longtail-båt och får uppleva det lokala vardagslivet.
Övernattning på guesthouse (L)

Dag 4: Bangkok - Koh Kood
Tidigt på morgonen avgår minibussen från Bangkok till Trat. Vid lunchtid ankommer du till kajen i Laem Sok där färjan till Koh Kood väntar. På eftermiddagen kommer du fram till Koh Kood Beach Resort där du kan slappna av och njuta av livet i vackra tropiska miljöer - resorten har en mysig och hemtrevlig atmosfär. Här tillbringar du de kommande tre nätterna.
Övernattning i villa (L)

Dag 5-7: Koh Kood Beach Resort
Hela nästa dag består av ren avslappning på Koh Kood.
Koh Kood Beach Resort har en privat strand precis vid den lilla palmfyllda bukten Klong Mat, som fått sitt namn efter fiskebyn i närheten. Bland resortens faciliteter finns dessutom en härlig swimmingpool, gratis utlåning av kajaker, snorklingsutrustning samt gratis internet i restaurangen. Här serveras ett brett urval av goda och billiga thairätter samt fisk och skaldjur och ett mindre utbud med europeisk mat. Passa på att njuta av den spektakulära solnedgången över havet när du äter i restaurangen. Resorten har en egen dykbutik som arrangerar kurser och dykutflykter. När vädret tillåter arrangeras det dagligen turer till en fiskeby och ett vattenfall samt picknick på de närliggande stränderna. Alla utflykterna kan bokas och betalas i receptionen. Det finns även massor av möjligheter till utflykter på egen hand. Om du behöver en paus från stranden kan du till exempel cykla eller vandra till öns kuperade och lummiga hjärta. Vägnätet är inte fullt utbyggt ännu, men det är en spännande upplevelse att hyra en scooter och köra runt mellan några av de mysiga små fiskebyarna på ön. Där kan du köpa bland annat nyskördad ananas och vattenmelon.
Övernattning i villa (L)

Dag 8: Transfer till Koh Chang
Idag går resan vidare till Thailands tredje största ö Koh Chang. Du kommer att bo på en härlig resort på en av öns världsberömda stränder. Ta en promenad i vattenbrynet, njut av havet eller koppla av i skuggan av palmerna. Hotellet har en stor härlig pool och ett spa där du kan skämmas bort.
Övernattning på resort i bungalow (L)

Dag 9-11: Koh Chang på egen hand
Njut av dina sista semesterdagar på den underbara stranden med härliga skaldjur eller läcker thaimat. Du kan även åka på utflykter på och omkring ön, t.ex ta en cykeltur, snorkla eller vandra till något av öns vattenfall.
Övernattning på resort i bungalow (L)

Dag 12: Avresa från Koh Chang till flygplatsen
Semestern lider mot sitt slut och idag är det dags att resa från resorten mot Bangkoks flygplats och flyga hem.

Dag 13: Ankomst till Sverige

Övernattningar:
2 nätter på guesthouse i Bangkok
4 nätter i villa på Koh Kood
4 nätter på resort i bungalow på Koh Chang

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 21 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 11 295:-


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Gruppstorlek

6 vuxna och 4 barn

Svårighetsgrad

Lätt

I priset ingår

  • Flygbiljett Sverige - Bangkok t/r
  • Transfer och boende som nämns i programmet

I priset ingår inte

  • Reseförsäkring
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: