13 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 28 950:-
Från 15 450:-
Familjens resa inleds i Bangkok där ni kan besöka de lokala och pulserande marknaderna, uppleva klongerna och låta lugnet sänka sig över er vid de vackra buddisttemplen. Ta med barnen till Lumpini Park eller ta en tur på floderna i Bangkok. Därefter åker ni vidare till en avkopplande badsemester på Koh Kood och Koh Chang.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Thailand här
Läs mer om Thailand här


Bästa reseperiod

Hela året men regnperioden pågår mellan maj-oktober.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien Dag 2: Ankomst till Bangkok och transfer till guesthouse
Vid ankomsten till Bangkok hämtas ni upp på flygplatsen och körs till ert hotell. Centre Pointe Silom har en mycket central och beväm belägenhet och bjuder på en härlig atmosfär. Resten av dagen är ledig till att gå på upptäcktsfärd i Bangkok. Vi kan rekommendera att ni avnjuter en drink i solnedgången på "Jacks", som ligger precis vid floden på gångavstånd från ert hotell.
Dag 3: Bangkok på egen hand
Du har hela dagen på dig att utforska Bangkok på egen hand. Gå på upptäcktsfärd i staden där massor av spännande upplevelser väntar. Missa inte Grand Palace, Wat Po, China Town, Lumpini Park, Chatuchak helgmarknad eller en båttur på kanalerna. Vi har massor av förslag på spännande upplevelser om du skulle behöva inspiration. Winberg Travel rekommenderar en cykeltur bakom stadens fasad eller en spännande halvdagstur på de smala kanalerna som slingrar sig bakom storstadens fasad. Här åker du med en longtail-båt och får uppleva det lokala vardagslivet. (F)
Dag 4: Bangkok - Koh Kood
Tidigt på morgonen avgår minibussen från Bangkok till Trat. Vid lunchtid ankommer du till kajen i Laem Sok där färjan till Koh Kood väntar. På eftermiddagen kommer du fram till Koh Kood Beach Resort där du kan slappna av och njuta av livet i vackra tropiska miljöer - resorten har en mysig och hemtrevlig atmosfär. Här tillbringar du de kommande tre nätterna. (F)
Dag 5-7: Koh Kood Beach Resort
Hela nästa dag består av ren avslappning på Koh Kood. Koh Kood Beach Resort har en privat strand precis vid den lilla palmfyllda bukten Klong Mat, som fått sitt namn efter fiskebyn i närheten. Bland resortens faciliteter finns dessutom en härlig swimmingpool, gratis utlåning av kajaker, snorklingsutrustning samt gratis internet i restaurangen. Här serveras ett brett urval av goda och billiga thairätter samt fisk och skaldjur och ett mindre utbud med europeisk mat. Passa på att njuta av den spektakulära solnedgången över havet när du äter i restaurangen. Resorten har en egen dykbutik som arrangerar kurser och dykutflykter. När vädret tillåter arrangeras det dagligen turer till en fiskeby och ett vattenfall samt picknick på de närliggande stränderna. Alla utflykterna kan bokas och betalas i receptionen. Det finns även massor av möjligheter till utflykter på egen hand. Om du behöver en paus från stranden kan du till exempel cykla eller vandra till öns kuperade och lummiga hjärta. Vägnätet är inte fullt utbyggt ännu, men det är en spännande upplevelse att hyra en scooter och köra runt mellan några av de mysiga små fiskebyarna på ön. Där kan du köpa bland annat nyskördad ananas och vattenmelon. (F)
Dag 8: Transfer till Koh Chang
Idag går resan vidare till Thailands tredje största ö Koh Chang. Du kommer att bo på en härlig resort på en av öns världsberömda stränder. Ta en promenad i vattenbrynet, njut av havet eller koppla av i skuggan av palmerna. Hotellet har en stor härlig pool och ett spa där du kan skämmas bort. (F)
Dag 9-11: Koh Chang på egen hand
Njut av dina sista semesterdagar på den underbara stranden med härliga skaldjur eller läcker thaimat. Du kan även åka på utflykter på och omkring ön, t.ex ta en cykeltur, snorkla eller vandra till något av öns vattenfall. (F)
Dag 12: Avresa från Koh Chang till flygplatsen
Semestern lider mot sitt slut och idag är det dags att resa från resorten mot Bangkoks flygplats och flyga hem. (F)
Dag 13: Ankomst till Skandinavien

Övernattningar

2 övernattningar på hotell Centre Pointe Silom i Bangkok
4 övernattningar i villa på Koh Kood Beach Resort
4 övernattningar på resort i bungalow på Koh Chang

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

november - april

I priset ingår

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks

Kommentarer till pris

Priset är beräknat på 6 vuxna och 4 barn som reser tillsammans. Barnen sover i extrasängar.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: