Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2021-2022 Läs mer här!
Från 15 dagar
Exkl. flyg
Från 20 035:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Med utgångspunkt i det otroligt vackra området runt Phang Nga-bukten som är känt för sina fina vita stränder, små frodiga öar och regnskog, arbetar du i ett väldrivet projekt där du som volontär hjälper till att bevara de enastående miljöerna. Du hjälper bland annat till med att utbilda lokalbefolkningen och lära dem om hållbarhet, deltar i något av de två olika sköldpaddsprojekten, städar stränderna eller undervisar i engelska eller registrerar djurlivet i regnskogen. Vilket projekt du hamnar i styrs på plats och beror på vilken hjälp som behövs när du kommer dit.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Thailand här
Läs mer om Thailand här


Bästa reseperiod

Du kan arbeta som volontär när som helst på året

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Ditt projekt startar Du får information om mötesplats på Phuket när du bokar projektet. Här träffar du de andra som ska starta sitt projekt samtidigt som du. Transport från mötesplatsen till projektplatsen ingår. Dag 2 - : Frivilligprojekt i Phang Nha Under ditt uppehälle får du en insyn i olika aspekter av hållbarhet och bidrar till att utöka förståelsen av hur viktig hållbarhet är i samhället samtidigt som du får möjlighet att utforska det vackra området. De projekt du kan hamna i är bland andra att arbeta i någon av de två sköldpaddsprojekten, underhåll av området, strandstädning, undervisning i engelska för turismarbetare, barn på de lokala skolorna, skogsvaktare samt övervakning av djur och växter i de omliggande nationalparkerna. Projekten varierar med årstiderna, och vilket du hamnar i beror på vilket projekt som behöver mest hjälp. Du måste därför vara flexibel gällande vilka uppgifter du får.

Övernattningar

Under volontärperioden ingår övernattning i sovsal (max 6 personer) med dusch (kallvatten) och toalett. Det finns inga garantier för åtskilda pojk-/flickrum.
Du kan uppgradera till privat rum mot en extra kostnad.

Kommentarer

Ditt uppehälle kan förlängas till maximalt 8 veckor.

Krav för att delta i projektet:
Du måste vara 18 år fyllda samt lämna in ett CV
Du måste kunna tala relativt bra engelska
Du måste kunna uppvisa en flygbiljett ut ur landet
Du måste skicka med ett utdrag ut belastningsregistret

Du måste söka ett nonimmigrant O-visum i förväg - du kan ev. få hjälp hos visumservice.se.

Vi rekommenderar att du köper ett lokalt sim-kort till din telefon.
Trygghetsgaranti

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Avresedatum

Kontakta din resekonsult för att höra mer om startdatum

året om

I priset ingår

  • Transfer från mötesplatsen på Phuket till projektet.
  • Uppehälle i sovsal med dusch (kallvatten) och toalett. Det finns inga garantier för åtskilda pojk-/flickrum.
  • Lätta dagliga måltider - utgifter för mellanmål måste läggas på. En del dagar lagar man sin egen mat och andra dagar lagas maten av en lokal kock från staden.
  • Dricksvatten

I priset ingår inte

  • Visum - Du behöver ett nonimmigrant O-visum - vi rekommenderar att du kontaktar visumservice.se
  • Reseförsäkring
  • Fritidsutflykter
  • Transport från vandrarhem på Phuket till projektets mötesplats
  • Snorklingsutrustning

Kommentarer till pris

Priset är baserat på en vistelse i 2 veckor - Kontakta oss för pris på vistelser längre än 2 veckor. Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats, flyg är inte inräknat. Det varierar hur många volontärer det är på de olika projekten, det betyder att vi inte kan garantera vare sig att du blir den enda volontären eller en i en större grupp. Ring oss på 0413-170 50 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecentre i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Resjsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF