4 dagar
Exkl. flyg
2 995:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Området i och omkring Martha's Vineyard är helt unikt eftersom landskapet är mycket varierat. Det finns allt från imponerande röda lerstensklippor vid Aquinnah Cliffs till vackra stränder, sötvattensdammar och betesmarker. På ön finns flera kilometer av cykelvägar, vilket innebär att det enklaste sättet att ta sig fram är på cykel. Hyannis har länge varit en favoritdestination på sommaren, och platsen är hem till den välkända John F. Kennedy Hyannis Museum och John F. Kennedy Memorial. Du reser till ön med Hy-Lines snabbfärja, och du hämta din hyrcykel och en karta över området när du kommer till ön. Cykelturen börjar med en inkluderad rundtur i Cape Poges fyr i natursköna Edgartown och fortsätter vidare genom ett vackert område. En unik och oförglömlig upplevelse väntar i form av den inkluderade valskådningen. Njut av alla dessa aktiviteter tillsammans med tre nätter på den sofistikerade semesteranläggningen Hyannis Harbor Hotel, som ligger precis vid vattnet.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för USA här
Läs mer om USA här

Bästa reseperiod

15 maj–15 oktober

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Ankomst till Hyannis, Cape Cod
I Hyannis kan du besöka det berömda JFK Museum, där du kommer att få insikt i John F. Kennedys liv och hans år vid Cape Cod. En multimediautställning och över 80 utställda fotografier av presidenten är bara några av de saker som finns i museet. Förutom ett antal fotografier finns även en video, inspelad av Walter Cronkite, som skildrar presidentens upplevelser vid Cape Cod. På kvällen kan du beställa in en hummer på en av områdets många restauranger.
Dag 2: Utforska Martha's Vineyard på cykel
Efter frukost kan du göra dig redo för en dag full av upplevelser. Ta snabbfärjan Hy-Line till Martha's Vineyard, som du utforskar på cykel. Några av de mest intressanta platserna är de historiska byggnaderna, som Old Whaling Church i Edgartown, Mayhew Chapel, Indian Burial Ground, Vineyard Harbor och Carpenter Gothic Cottages i Oak Bluffs. Börja resan med att cykla mot Edgartown och se husen i grekiskinspirerad stil. Dessa har omsorgsfullt upprätthållits under årens lopp. På eftermiddagen kan du ta en tur till Chappaquiddick Islands viltreservat och Cape Poges fyr. Sedan tar du enkelt Hy-Lines färja tillbaka till Hyannis. Väl tillbaka i Hyannis kan du koppla av och ladda batterierna inför nästa dags spännande aktiviteter. På kvällarna bör du besöka en av de många restaurangerna i Harbor Village, där du kan njuta av en klassisk New England-måltid.
Dag 3: Hyannis valskådning
Efter frukost väntar en oförglömlig dag till sjöss, då du ska ut på en 3,5 timmar lång valsafari. Båten avgår från pittoreska Barnstable Harbor, där det också finns goda möjligheter att ta några bra bilder. Under turen ger en naturforskare dig insikt i valarnas fantastiska värld och berättar om områdets unika historia. Efteråt har du resten av dagen på egen hand.
Dag 4: Avresa från Hyannis
Efter frukost avslutas resan.

Övernattningar

Tre nätter på hotell

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

maj - oktober

Packlista

  • Kläder för väder
  • Regnkappa eller poncho
  • Badkläder & handduk
  • Minst ett par stadiga skor
  • Hatt, solkräm & myggspray

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: