Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2021-2022 Läs mer här!
14 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 28 450:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Flyg till USA:s östkust - enklast är att flyga till San Francisco eller Los Angeles. orkar man åker man vidare direkt men vi rekommenderar en natt vid något av flygplatshotellen. Där finns det också kostnadsfria shuttlebussar som går hela tiden så slipper man tänka på taxi och transporter.

Man flyger sedan fem timmar över Stilla Havet till Oahu och huvudstaden Honolulu. Vid ankomst hämtar man sedan upp sin hyrbil och kör till sitt hotell för en vecka på Oahu - här finns massor att se och göra! Bada på Waikiki Beach, gå på Kapiolani Community College Farmers Market och äta pannkakor och köpa med sig sylt & kaffe hem som souvenirer. Boka en luau för att få uppleva traditionellt hantverk, danser, sånger och så en överdådig middag! Ta en surflektion eller åka till North Shore och se de oförvägna surfa de riktigt höga vågorna. Ät lunch från en foodtruck och avsluta med nationalefterrätten shaved ice. Känner du dig riktigt hurtig gå de 1000 trappstegen Koko Head Staris och beundra utsikten därifrån - men glöm inte hatt och vatten! Den som gillar att shoppa kan också passa på att göra det här - gallerior, märkeskläder och marknader hittar man bäst på Oahu!

En knapp halvtimme med flyg tar det för att komma till Maui - hyrbilen hämtas upp och sedan är man ute på "roadtrip". Ett riktigt äventyr är Route 360 - Road to Hana med 54 broar och 620 kurvor. Hoppa över soluppgången vid Haleakalā men åk dit lite senare på förmiddagen och slipp mörkret och köer - en vidunderlig upplevelse. Ta en dagsutflykt till Molokini och snorkla eller gör det från stranden vid Makena State Park och Big Beach. Surfa i Ho'okipa Beach Park och vandra i Iao Valley State Park. På vintern kan man spana efter valar och varför inte besöka Mauis enda vingård - Tedeschi Winery?

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för USA här
Läs mer om USA här

Bästa reseperiod

Du kan resa när som helst under året.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien och ankomst till Oahu
Avresa från Skandinavien till Honolulu med ankomst samma dag.
Dag 2-6: Äventyr på Oahu
Oahu är mest känt för staden Honolulu med sin Waikiki Beach. Ett måste för många besökare med shopping, nattliv och puls. Det är också till Oahu man åker om man vill besöka Pearl Harbor eller surfa de stora vågorna på legendariska North Shore.
Dag 7: Oahu till Maui
Du flyger från Oahu till Maui. Efter ankomsten till flygplatsen hämtar du din hyrbil och kör till ditt hotell.
Dag 8–12: Äventyr på Maui
Många tror att Maui bara består av vajande palmer och turishotell men de som åker dit får en härligt positiv överraskning - visst finns det palmer och hotell men det är här man upplever äventyr! Naturligtvis hyr man bil - den som vill kan åka upp till vulkanen Haleakalā, antingen för att se soluppgången men mer njutbart är att åka upp på dagen. Man kör genom molnen upp till toppen på över 3000 meters höjd över havet och njuter av den storslagna utsikten och det ödesmättade och karga landskapet! Det är också här man kör "The road to Hana" - en färd till östra sidan av Maui som tar minst 3 timmar. Vägen har 620 kurvor och man kör över 54 broar - många köper sedan en T-shirt där det står "I survived the road to Hana"!
Dag 13: Avresa från Maui
Efter 13 dagars resa i Hawaii går resan hemåt. Tiden beror på när ditt flyg avgår. Det är möjligt att lägga till besök i en av USA:s spännande storstäder.
Dag 14: Ankomst till Skandinavien
Ankomst till Skandinavien. Ankomsttiden beror på flygbolaget.

Övernattningar

Tolv nätter i dubbelrum på hotell

Kommentarer

OBS! PÅ Hawaii tar de flesta hotell ut en "resort fee" på ca 35 USD per rum och natt och som betalas direkt på plats.
Trygghetsgaranti

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

året om

Packlista

 • Internationellt körkort
 • Kläder för väder
 • Regnkappa eller poncho
 • Badkläder & handduk
 • Minst ett par stadiga skor
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Äventyrslust

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien-Honolulu / Honolulu-Maui / Maui-Skandinavien
 • 6 dagars biluthyrning på Maui inklusive fria mil, kasko- och ansvarsförsäkring (vissa begränsningar finns).
 • 6 nätter i dubbelrum på hotell på Oahu
 • 6 nätter i dubbelrum på pensionat på Maui

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter, måltider och transporter som ej ingår enligt program
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 0413-170 50 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF