Sök
Sök
Koppla av och njut av Hanauma Bay på Oahu
Valsäsong från november till maj - Oahu
Pearl Habor
Simma i Waianapanapa State Park på Maui
Waikiki Beach på Oahu
Ät fish tacos från en food truck - eller de fantastiska räkorna!
Soluppgång vid Haleakala
Valsäsong från november till maj - Oahu

Klassiska Hawaii - Oahu & Maui

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 29 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: 14 dagar

Hawaii är precis allt man drömt om och så lite till! Oavsett vad man vill ha kan man hitta det här - från lyxliv och action i Honolulu till rader med vajande palmer på Maui.

Flyg till USA:s östkust - enklast är att flyga till San Francisco eller Los Angeles. orkar man åker man vidare direkt men vi rekommenderar en natt vid något av flygplatshotellen. Där finns det också kostnadsfria shuttlebussar som går hela tiden så slipper man tänka på taxi och transporter.

Man flyger sedan fem timmar över Stilla Havet till Oahu och huvudstaden Honolulu. Vid ankomst hämtar man sedan upp sin hyrbil och kör till sitt hotell för en vecka på Oahu - här finns massor att se och göra! Bada på Waikiki Beach, gå på Kapiolani Community College Farmers Market och äta pannkakor och köpa med sig sylt & kaffe hem som souvenirer. Boka en luau för att få uppleva traditionellt hantverk, danser, sånger och så en överdådig middag! Ta en surflektion eller åka till North Shore och se de oförvägna surfa de riktigt höga vågorna. Ät lunch från en foodtruck och avsluta med nationalefterrätten shaved ice. Känner du dig riktigt hurtig gå de 1000 trappstegen Koko Head Staris och beundra utsikten därifrån - men glöm inte hatt och vatten! Den som gillar att shoppa kan också passa på att göra det här - gallerior, märkeskläder och marknader hittar man bäst på Oahu!

En knapp halvtimme med flyg tar det för att komma till Maui - hyrbilen hämtas upp och sedan är man ute på "roadtrip". Ett riktigt äventyr är Route 360 - Road to Hana med 54 broar och 620 kurvor. Hoppa över soluppgången vid Haleakalā men åk dit lite senare på förmiddagen och slipp mörkret och köer - en vidunderlig upplevelse. Ta en dagsutflykt till Molokini och snorkla eller gör det från stranden vid Makena State Park och Big Beach. Surfa i Ho'okipa Beach Park och vandra i Iao Valley State Park. På vintern kan man spana efter valar och varför inte besöka Mauis enda vingård - Tedeschi Winery?

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för USA här
Läs mer om USA här

Väder

Du kan resa när som helst under året.

Ta en cykeltur och njut av Hawaiis underbara natur

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Sverige och ankomst till Oahu
Avresa från Sverige till Honolulu med ankomst samma dag.

Dag 2-6: Äventyr på Oahu
Oahu är mest känt för staden Honolulu med sin Waikiki Beach. Ett måste för många besökare med shopping, nattliv och puls. Det är också till Oahu man åker om man vill besöka Pearl Harbor eller surfa de stora vågorna på legendariska North Shore.

Dag 7: Oahu till Maui
Du flyger från Oahu till Maui. Efter ankomsten till flygplatsen hämtar du din hyrbil och kör till ditt hotell.

Dag 8–12: Äventyr på Maui
Många tror att Maui bara består av vajande palmer och turishotell men de som åker dit får en härligt positiv överraskning - visst finns det palmer och hotell men det är här man upplever äventyr! Naturligtvis hyr man bil - den som vill kan åka upp till vulkanen Haleakalā, antingen för att se soluppgången men mer njutbart är att åka upp på dagen. Man kör genom molnen upp till toppen på över 3000 meters höjd över havet och njuter av den storslagna utsikten och det ödesmättade och karga landskapet!

Det är också här man kör "The road to Hana" - en färd till östra sidan av Maui som tar minst 3 timmar. Vägen har 620 kurvor och man kör över 54 broar - många köper sedan en T-shirt där det står "I survived the road to Hana"!

Dag 13: Avresa från Maui
Efter 13 dagars resa i Hawaii går resan hemåt. Tiden beror på när ditt flyg avgår. Det är möjligt att lägga till besök i en av USA:s spännande storstäder.

Dag 14: Ankomst till Sverige
Ankomst till Sverige. Ankomsttiden till Sverige beror på flygbolaget.

Övernattningar:
6 nätter i dubbelrum på 3-stjärnigt hotell på Oahu
6 nätter i dubbelrum på 3-stjärnigt hotell på Maui

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Alla hotellnätter bokas i förväg. Det kan förekomma ändringar i hotellbokningarna, men standarden kommer att förbli densamma. OBS! PÅ Hawaii tar de flesta hotell ut en "resort fee" på ca 35 USD per rum och natt och som betalas direkt på plats.

Du kör i din egen hyrbil på Maui, som bokas i förväg (ingår i priset). Bilen hämtas och lämnas på flygplatsen.
På Oahu är det enkelt att åka buss men självklart bokar vi hyrbil åt dig om du vill ha det. En bra kompromiss är att boka en bil för en eller två dagar och passa på att göra en dagstur till norra delen av ön.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 29 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg Sverige-Honolulu / Honolulu-Maui / Maui-Sverige
  • 6 dagars biluthyrning på Maui inklusive fria mil, kasko- och ansvarsförsäkring (vissa begränsningar finns).
  • 6 nätter i dubbelrum på 3-stjärnigt hotell på Oahu
  • 6 nätter i dubbelrum på 3-stjärnigt hotell på Maui

I priset ingår inte

  • Måltider
  • Drycker
  • Personliga försäkringar
  • Dricks
  • Parkeringsavgifter
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: