Följ med på en äventyrskryssning på Antarktis. Att resa med båt genom Antarktis skapar underbara naturupplevelser som varierar från stillsamma floder till oändliga hav. Se fram emot en unik atmosfär ombord som fylls av vågornas skvalp mot båten, den svalkande havsbrisen och känslan av att ha naturen alldeles inpå kroppen. En äventyrskryssning på Antarktis garanterar dig unika upplevelser långt bort från turiststråken. Se våra övriga äventyrskryssningar runtom i världen.

Visa 5 upplevelser

Antarktis med flyg och kryssning

Upplev den antarktiska halvön utan att behöva korsa Drakesundet! Istället flyger du från Punta Arenas till King George Island, där du kan ta del av en sex dagar lång expeditionskryssning bland pingviner, sälar, valar, isberg och världens vackraste fjordar.
Läs mer
12 dagar
NOVEMBER–MARS
från 198 650:-

Antarktis och Argentina – den ultimata resan

En resa till Antarktis är en helt och hållet unik och enastående upplevelse som inte kan jämföras med något annat. Utöver Antarktis får du på den här resan även möjlighet att ta dig an ett vandringsäventyr i Patagonien och storstadssemester i Buenos Aires.
Läs mer
22 dagar
NOVEMBER–MARS
från 96 450:-

Antarktis, Falklandsöarna och South Georgia

Häng med på den häftigaste expeditionsresan du kan föreställa dig, och ta plats på M/V Hondius eller M/S Ortelius som kommer att ta dig från Argentina till Falklandsöarna, South Georgia och hela vägen till det fullständigt unika Antarktis. Här utforskar du fjordar och isberg tillsammans med skeppets kunniga expeditionsteam, samtidigt som du kommer öga mot öga med regionens exotiska djurliv.
Läs mer
26 dagar
NOVEMBER–MARS
från 169 950:-

Backpacking på Antarktis

Antarktis är måhända ingen billig destination att besöka, men likväl är det en dröm för otaliga backpackers. Därför har vi gjort vårt bästa för att ta fram ett prisvärt förslag som gör det möjligt för dig att upptäcka Antarktis på en backpackerbudget.
Läs mer
17 dagar
NOVEMBER–MARS
från 86 450:-

Den stora äventyrsresan till Antarktis

Drömmer du om att uppleva Antarktis? Är du sugen på ett riktigt äventyr? Då är det här reseförslaget som klippt och skuret för dig. Vi har inkluderat kajakturer bland isberg och sälar, en övernattning på land i tält under den klara Antarktisstjärnhimlen, bergsbestigning och många fler spännande upplevelser.
Läs mer
18 dagar
NOVEMBER–MARS
från 115 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: