3 dagar
Exkl. flyg
Från 2 075:-
Kangaroo Island är en av de bästa platserna i Australien om du vill se den unika australiska faunan i sin naturliga miljö. Här kan du se känguruer, koalabjörnar, pungråttor – och om du verkligen har tur kanske till och med en echidna (myrpiggsvin). Naturen är vacker, och det finns också möjligheter att prova på sandboarding och kajakpaddling.

Bästa reseperiod

Hela året.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Adelaide-Kangaroo Island
Från Adelaide går turen söderut till Cape Jervis, varifrån vi tar färjan till Kangaroo Island. De närmaste dagarna tillbringas på ön, som rymmer flera olika nationalparker. Du kommer att vara nära det unika australiska djurlivet och kan snorkla, sandboarda och paddla kajak. Kangaroo Island är en av de bästa platserna i landet för att se massor av känguruer och koalabjörnar. Geologiskt sett är ön en förlängning av Flinders Range National Park, som ligger norr om Adelaide, och naturen kännetecknas av fantastiska klippformationer och vackra nationalparker med bra vandringsleder. Du övernattar nära Flinders Chase National Park, som är rikt på både vilda djur och vandringsleder. (L,M)
Dag 2: Kangaroo Island-Adelaide
På morgonen utforskar vi Flinders Chase, öns största nationalpark. Remarkable Rocks och Admiral Arch är bara några av höjdpunkterna i nationalparken, där du också kommer tätt inpå en stojande sälkoloni. Kanske har du tur att se ett näbbdjur. När de första européerna kom till Australien trodde de att någon gjorde narr av dem. Näbbdjuret såg så konstigt ut att de var helt säkra på att någon skämtade med dem – att någon måste ha sytt på en anknäbb på en utter. Vid slutet av dagen återvänder turen till Adelaide. (F,L)

Övernattningar

En natt i enkelt boende med delad dusch/toalett

Kommentarer

Notera att det här är en tillvalsutflykt för våra resor i Australien. Utflykten kan endast köpas ifall du också bokar din flygresa genom oss på Winberg Travel.

Turen genomförs i en minibuss med plats för max. 24 passagerare.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

året om

Packlista

 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Bekväma skor
 • Vattenflaska

I priset ingår

 • En natt i enkelt boende med delad dusch/toalett
 • Transport, utflykter och måltider enligt program
 • Nationalparksavgift

I priset ingår inte

 • Flyg
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: