3 dagar
Exkl. flyg
Från 1 950:-
Denna tur går längs den mest spektakulära kustvägen i Australien – Great Ocean Road. Här kommer du att häpna över de vackra klippformationerna, till exempel vid Twelve Apostles och Lord Ard Gorge. I den vackra Grampians National Park får du en vacker utsikt från toppen av Mackenzie Falls, och innan vi kommer till Adelaide korsar vi den legendariska Murray River.

Läs mer om våra andra tillval till din resa i Australien
Praktisk information om Australien

Bästa reseperiod

Hela året.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Melbourne-Twelve Apostles
Vi lämnar Melbourne och kör mot den världsberömda Bells Beach, där surfare dyrkar de stora vågorna. Vi besöker också kuststäderna Lorne och Apollo Bay innan vi fortsätter mot Cape Otway National Park. Den sista höjdpunkten på dagen är de unika klippformationerna vid Twelve Apostles, där du kan njuta av solnedgången. (L,M)
Dag 2: Great Ocean Road-Grampians National Park
Innan du lägger Great Ocean Road bakom dig finns det tid att utforska de vackra klippformationerna vid Loch Ard Gorge, The Arch, London Bridge och Bay of Martyrs. Efteråt fortsätter resan till Grampians National Park, som är av stor betydelse för Australiens ursprungsbefolkning, aboriginerna. Gläd dig åt den orörda skönheten och spektakulära utsikter, till exempel med en vandring till Mackenzie Falls, som är det högsta vattenfallet i Grampians. (F,L,M)
Dag 3: Grampians National Park-Adelaide
På morgonen besöker vid Brambuk Aboriginal Culture Center, och det kommer att finnas tid för en ytterligare promenad. Därefter kör vi mot South Australia, där vi på eftermiddagen korsar den berömda Murray River på väg till City of Churches, Adelaide. Här avslutas turen. (F,L)

Övernattningar

Två nätter på hostel

Kommentarer

Notera att det här är en tillvalsutflykt för våra resor i Australien. Utflykten kan endast köpas ifall du också bokar din flygresa genom oss på Winberg Travel.

Högst 15 kg bagage får tas med på turen. Ryggsäck eller sportväska.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Gruppstorlek

Genomsnittlig gruppstorlek: 21 personer

året om

Packlista

 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Bekväma skor
 • Vattenflaska

I priset ingår

 • Engelsktalande guide
 • Två nätter på hostel i delad sovsal
 • transport, utflykter och måltider enligt program
 • Nationalparksavgifter

I priset ingår inte

 • Flyg
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: