5 dagar
Exkl. flyg
Från 8 040:-
Stora Barriärrevet i Australien erbjuder en magisk undervattensvärld. Och just denna kombination av en dykarkurs och att bo ombord är helt unik och därför också mycket populär. Förutom själva dykningen kommer det att finnas goda möjligheter för avkoppling på båten och snorkling vid det vackra och färgglada korallrevet, det största korallrevet i världen.

Att bo ombord är det idealiska sättet att uppleva världens största korallrev, Stora Barriärrevet, då du får mesta möjliga tid att dyka och kan komma ut till de bästa dykställena.

Läs mer om våra andra tillval till din resa i Australien
Praktisk information om Australien

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
De första två dagarna tillbringar du på ett modernt träningscenter i Cairns, där du lär dig dykteori och tar ett teoriprov. De följande tre dagarna kommer du att bo i en hytt på en modern dykbåt, och ni ställer in kursen mot Great Barrier Reef. Du får totalt nio dyk. De första fyra är träningsdyk och en del av din PADI-utbildning. De sista fem, som inkluderar ett nattdyk, är kursens höjdpunkt och en unik och minnesvärd upplevelse. Alla dessa dyk görs tillsammans med din erfarna dykinstruktör. Dykbåtarna: Dyken görs från specialdesignade dykbåtar, som är bekvämt inredda. Båtarna är 25 meter långa och har 14 hytter med två enkelsängar i vardera och 2 hytter med dubbelsäng. Alla hytter har luftkonditionering och är ljusa och luftiga. På båten finns två stora däck – ett som används för förvaring av dykutrustning och ett som bara är till för solbad och avslappning.

Övernattningar

Två nätter i hytt på dykbåten

Kommentarer

Notera att det här är en tillvalsutflykt för våra resor i Australien. Utflykten kan endast köpas ifall du också bokar din flygresa genom oss på Winberg Travel.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

april - oktober

I priset ingår

 • Två nätter i hytt på dykbåten
 • Padi Open Water Certificate
 • Dykmanual
 • 9 dyk (inklusive ett nattdyk)
 • Dykutrustning
 • Måltider ombord på båten
 • Dykförsäkring
 • Transfer från/till ditt boende i Cairns

I priset ingår inte

 • Två övernattningar dag 1 och 2, då du lär dig dykteori på fast mark i Cairns.
 • En obligatorisk läkarundersökning på ca 55 AUD och en avgift på cirka 50 AUD som inkluderar miljö-och hamnavgifter. Båda beloppen betalas direkt i början av turen. Avgifterna anges med förbehåll och kan ändras utan föregående meddelande.
 • Flyg
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: