2 dagar
Exkl. flyg
Nya priser på väg
Det värsta med en dagsutflykt till Australiens mäktiga Great Barrier Reef är att dagen går alldeles för fort! Så varför inte stanna på revet över natten, så att du är redo att snorkla eller dyka så snart solen går upp? Denna tvådagars resa till Great Barrier Reef inkluderar en övernattning på den stora flytande pontonen, med möjlighet till nattdyk, en läcker BBQ, en natt i en swag under stjärnorna och ett unikt tillfälle att snorkla på Great Barrier Reef innan de andra dagsturisterna anländer.

Det finns rum för max 12 övernattande gäster på pontonen, och det finns så klart guider och “besättning” med ombord, så du behöver inte laga mat eller bekymra dig om att få bädda ned dig i din swag.

Läs mer om våra andra tillval till din resa i Australien
Praktisk information om Australien

Bästa reseperiod

Hela året.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Airlie Beach-Great Barrier Reef – övernattning på Great Barrier Reef
Avresa från Airlie Beach genom Whitsunday Islands till den stora flytande pontonen på Great Barrier Reef. Dagen tillbringas med snorkling eller dykning (dykning mot en extra kostnad) på revet – naturligtvis med avbrott för lunch. På eftermiddagen, när båten seglar tillbaka till Airlie Beach, börjar den extraordinära delen av denna tur: du stannar nämligen på pontonen, där du övernattar under den mest otroliga stjärnhimmel. Njut av solnedgången från däcket innan den läckra BBQ-middagen serveras. Om du har lust till det är det möjligt att göra ett nattdyk (måste beställas på förhand) – det är en oförglömlig upplevelse att dyka på Great Barrier Reef på natten! Natten tillbringas på däcket på pontonen i en “swag”. En swag är en typisk australisk sovsäck/ett minitält. I botten har du en madrass, så du ligger mjukt och skönt, och över huvudet har du ett genomskinligt plasttak, som låter dig se stjärnorna på natthimlen.
Dag 2: Great Barrier Reef-Airlie Beach
Du vaknar förmodligen tidigt – när solen går upp. Men det är perfekt – det stora revet bara väntar på att utforskas! Och en av fördelarna med att ha stannat på revet är att du har allt för dig själv tills båten kommer från Airlie Beach på förmiddagen. En sak är att snorkla på Great Barrier Reef – en annan är att snorkla på revet i en liten grupp med max. 12 andra snorklare! När båten idag seglar tillbaka till Airlie Beach är du med – men med en helt annan upplevelse av revet än de som bara har varit därute en halv dag!

Övernattningar

1 natt i “swag”

Kommentarer

Notera att det här är en tillvalsutflykt för våra resor i Australien. Utflykten kan endast köpas ifall du också bokar din flygresa genom oss på Winberg Travel.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

året om

Packlista

 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Bekväma skor
 • Vattenflaska

I priset ingår

 • Övernattning i “swag” - en australiensisk sovsäck
 • inkl. filtar och kuddar1 natt i med madrass
 • 2 x lunch, 1 BBQ-middag, frukost och morgon/eftermiddagsfika båda dagarna
 • Snorklingsutrustning
 • Handduk

I priset ingår inte

 • Flyg
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks
 • Nationalparksavgift

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: