Sök
Sök
Billeje, Australien

Hyrbil i Australien

Reslängd: 1-? dagar

Att hyra en bil ger dig den sköna känslan av frihet som man får av att köra sin egen bil. Du bestämmer själv tempot och kan stanna där du vill.

Australien är världens sjätte största land, så det är viktigt att planera på förhand för att få den bästa kör-själv-resan “down under”. Det är omöjligt att se hela Australien på en enda bilsemester – nästan oavsett hur mycket tid du har på dig. Ju mindre tid du har, desto viktigare är det att du väljer ut de områden du vill koncentrera dig på. Australien är ett mycket enkelt land att köra i, på grund av landets enkla vägnät.

Res dit näsan pekar och låt impulserna styra, eller om du inte har så mycket tid och gärna vill få ut det bästa av din semester, låt Winberg Travel skräddarsy din resa, och arrangera övernattningar på hotell eller motell i förväg. Vi bokar inte hyrbil separat utan bara ihop med din internationella flygbiljett.

Många väljer att köra längs den australiska östkusten mellan Sydney och Cairns – eller mellan Sydney och Brisbane eller Brisbane och Cairns. Men glöm inte den södra delen av Australien. Kusten mellan Adelaide och Melbourne är utmärkt lämpad för en kör-själv-semester. Detsamma gäller för till exempel Tasmanien eller området söder om Perth i västra Australien. Naturligtvis är det också möjligt att köra på upptäcktsfärd i mer avlägsna delar av Australien. En resa från Adelaide till Alice Springs är en fantastisk upplevelse, men kräver lite mer planering. Områdena i outbacken är ödsliga – du måste till exempel absolut ha med dig mycket vatten.

Winberg Travel kan också erbjuda övernattningar, uthyrning av camper eller minicamper och turer i Australien.

Detaljerad resplan

Winberg Travel använder flera biluthyrningsfirmor i Australien, och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga priser. Det finns ett stort urval av olika storlekar och modeller att välja mellan, så vi kan alltid hitta en bil som passar dina behov. Winberg Travel rekommenderar att du väljer en lite större bil än du hade tänkt dig. Det lönar sig att ha gott om utrymme och bekvämlighet för långa resor, och prisskillnaden mellan de enskilda modellerna är inte särskilt stor.

Det är möjligt att hämta din hyrbil i en stad och återlämna den i en annan, dock kan du behöva betala en envägsavgift.


OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Winberg Travel rekommenderar att du bokar din hyrbil hemifrån.

I Australien har man vänstertrafik.

Observera att det som regel endast är tillåtet att köra på asfalterade vägar med en hyrbil. Om du vill köra “offroad” bör du hyra en 4WD.

Pris


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Kontakta en Travel Consultant på 0413-17050 och höra mer om priser

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: