Upp till 90 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 13 450:-
Boka dina flygbiljetter till Chile hos oss på Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet med på köpet. Våra kreativa och erfarna resekonsulter står redo att dela med sig av sina reserfarenheter från resor i och runt Chile. Vi kan arrangera din resa så att flygbiljetter, utflykter och övernattningar passar in i din drömresa.
Våra resekonsulter kan också hjälpa till med det som är viktigt för en bra resa, såsom att minimera transporttid och hitta bra flygförbindelser, möjligheter för mellanlandningar, barnrabatter, sittplatser på flyget och mycket mer.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Chile här
Praktisk information om Chile

Bästa reseperiod

De chilenska sommarmånaderna, december till februari, kan vara ganska varma i den centrala delen av landet, och därför är det bäst att besöka huvudstaden, Santiago de Chile, från september till november och från mars till maj.

De norra och nordvästra områdena är mycket varma och fuktiga från december till februari, men milda från mars till november.

I den södra delen av landet är den bästa säsongen från november till mars, då du kommer uppleva en varmare och torrare period.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa från Skandinavien mot Santiago de Chile, dit du anländer nästa dag. Beroende på vilket flygbolag du reser med kommer du ha en till två mellanlandningar under resan.
Dag 2: Ankomst till Santiago de Chile
Du blir hämtad av en chaufför på flygplatsen och körs till ditt hostel i centrum. Här har vi bokat två övernattningar.
Dag 3: Äventyr i Santiago de Chile
Du formar dagen precis som du vill. Santiago är Chiles största stad, så här finns massor av museer och parker som är värda ett besök. Ta dig exempelvis till det trendiga området Bellavista och drick en kopp kaffe på något av de många caféerna där.
Dag 4 – dag ?: Avresa från Santiago de Chile - fortsätt ditt äventyr i Sydamerika
Du kan nu välja att antingen boka några extra dagar i Santiago de Chile eller fortsätta din resa runt i Chile. Vi kan särskilt rekommendera vandringen vid fantastiska Torres Del Paine i Patagonien, fjordkryssningarna i södra Chile, den mytomspunna Påskön, solnedgången över Atacamaöknen, färgstarka Valparaíso och charmiga San Pedro de Atacama. Möjligheterna är oändliga!

Övernattningar

2 övernattningar i sovsal på hostel i Santiago

Winberg Travel kan erbjuda allt från hostel till mellanklasshotell och boutiquehotell. Kontakta din reserådgivare för att hitta det boende som passar just dig och din budget.

Kommentarer

Det finns massor av flygkombinationer som vi kan hjälpa till med. Se några förslag nedan:
Skandinavien - Santiago // Calama – Skandinavien
Skandinavien - Santiago // Punta Arenas – Skandinavien
Skandinavien - Puerto Natales // Santiago - Påskön / Påskön – Skandinavien
Detta är bara ett urval av priser/flygmöjligheter för resor till Chile. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vilka prisförslag och flygmöjligheter som finns.

(- = flygsträcka, / = vistelse och // = resa på land)

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Denna resa kan påbörjas varje dag.

Gruppstorlek

Resan utförs som en privat tur. Det kan dock finnas andra resenärer på dagsutflykterna till Torres del Paine, båtturen till Balmaceda och Serrano samt Tierra del Fuego och kungspingvinerna.

Året runt

Packlista

 • Vandringsskor
 • Lätt regn- eller skaljacka
 • Ficklampa eller pannlampa
 • Eventuell lakanpåse
 • Fleecetröja
 • Badkläder och handduk
 • Eventuell guidebok

I priset ingår

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Måltider som inte nämns i programmet
 • Dryck
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: