Barn är inget hinder för att resa i Dubai – snarare tvärtom. Barn är nyfikna och omedelbara och möter världen helt utan fördomar och förutfattade meningar. Barn öppnar dörrar och är den bästa biljetten in i en främmande kultur. När ni reser med hela familjen skapar ni ovärderliga och gemensamma minnen – både stora och små.

Vi anser att många av våra resor i Dubai är perfekta för barnfamiljen, och vi har därför samlat dem för er här. Vi har valt ut några resor med både aktiva upplevelser och avkopplande strandhäng som passar speciellt bra för familjer med barn i alla åldrar. Se våra övriga familjeresor runtom i världen.

Visa 1 upplevelser

Familjeresa Dubai

Lyxig familjeresa till Dubai

Åk med familjen på en skön och avkopplande resa till Dubai. Här väntar läckra stränder, lyxiga hotell och massor av fantastiska upplevelser. Allt bara 6 timmars flyg från Sverige! Här finns både sol, sand och strand med den brusande världsmetropolens skyskrapor som kontrast. Besök Legoland Dubai, Ferrari World, badäventyret vid Hotel Atlantis eller någon av de många nöjesfälten. Glöm inte heller souker med guld & kryddor, en båttur på floden eller en tur upp i världens högsta byggnad.
Läs mer
8 dagar
NOVEMBER - MARS
från 13 950:-
från 12 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: