Att resa till en Dubai innebär ett oändligt och aldrig sinande utbud av restauranger i alla prisklasser, underhållning och aktiviteter dygnet runt och en uppsjö av olika boendealternativ.
Vi hjälper dig att gallra i havet av upplevelser och guidar dig till det som passar din smak och plånbok.
Vi hjälper dig också att kombinera storstadsbesöket med fortsatta resor i Förenade Arabemiraten, eller varför inte med vidare färd till ännu en spännande storstad. Se våra övriga storstadsresor runtom i världen.

Visa 3 upplevelser

Familjeresa Dubai

Lyxig familjeresa till Dubai

Åk med familjen på en skön och avkopplande resa till Dubai. Här väntar läckra stränder, lyxiga hotell och massor av fantastiska upplevelser. Allt bara 6 timmars flyg från Sverige! Här finns både sol, sand och strand med den brusande världsmetropolens skyskrapor som kontrast. Besök Legoland Dubai, Ferrari World, badäventyret vid Hotel Atlantis eller någon av de många nöjesfälten. Glöm inte heller souker med guld & kryddor, en båttur på floden eller en tur upp i världens högsta byggnad.
Läs mer
8 dagar
NOVEMBER - MARS
från 13 950:-
från 12 950:-
Res på egen hand i Dubai

Res på egen hand i Dubai

Få en bra start på resan till Dubai. Vi bokar flyg och de första två övernattningarna och du kan sedan luffa iväg på egna äventyr eller boka resten av resan med oss
Läs mer
Upp till 90 dagar
NOVEMBER - MARS
från 5 950:-
Upplevelser och avkoppling i Emiraterna

Upplevelser och avkoppling i Emiraterna

En resa till Dubai kan vara så mycket mer än lyxhotell, stora bilar och skyskrapor. På denna upplevelseresa i Emiraterna ser du mer än den stora, moderna metropolen och får uppleva spännande natur och kultur.
Läs mer
10 dagar
NOVEMBER - MARS
från 16 950:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se
Karin

Karin Svensson

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: