Res till Ecuador som backpacker och bestäm själv hur mycket du vill planera och boka i förväg. Kanske vill du bara boka flyg och de första nätternas boende hemifrån. Eller så vill du krydda resan med spännande utflykter i Ecuador tillsammans med andra backpackers. Vi hjälper till med allt från vandringar till storstadsbesök och dykutflykter. Backpacking är den resform där du kommer längst för pengarna och verkligen får uppleva befolkningen och landet du besöker på riktigt. Se våra övriga backpackerresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Busspass Ecuador

Backpacking med busspass

Res runt i Ecuador med ett busspass - unika upplevelser och den yttersta friheten. Du bestämmer själv när du vill åka vidare på nästa äventyr och kan alltid få hjälp och tips av de engelsktalande guiderna ombord på bussarna. Resan inkluderar flyg, två övernattningar i Quita plus ett flexibelt busspass med 20 olika unika turer och stopp.
Läs mer
Upp till 90 dagar
ÅRET OM
från 19 450:-
Upplev och upptäck Ecuador med Winberg Travel

Res på egen hand i Ecuador

Res runt i Ecuador i din egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg, hämtning på flygplatsen och två nätter på ett hostel i i Quito förbokat och klart.
Läs mer
Upp till 90 dagar
ÅRET OM
från 13 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Adam Kindberg Smeds

Adam Kindberg Smeds

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: