16 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 47 950:-
Med uppehälle på tre olika paradisöar är denna resa full av både äventyr och avkoppling. Du kommer ha möjlighet att simma med djävulsrockor och bada i dolda grottor – eller bara njuta av en svalkande dryck i en hängmatta medan tiden går på ”island time”.
På denna öluff besöker du små öar som alla är unika små paradis och resan är anpassad till allt från par och barnfamiljer till ensamresenärer och kompisgäng. Resan kan med fördel kombineras med andra destinationer då det är möjligt att lägga till stopp till och från Fiji i bland annat Singapore, Japan, Australien, Nya Zeeland och Kanada.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Fiji här
Läs mer om Fiji

Bästa reseperiod

Den bästa tiden att besöka Fiji på är under deras vinter som sträcker sig från maj till oktober. Denna tid på året regnar det mindre, temperaturen är mildare och det är mindre risk för tropiska cykloner.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1–2: Avresa från Skandinavien
Idag börjar resan mot stillahavsparadiset Fiji. Under flygresan kommer du ha mellanlandning och det finns möjlighet att göra stoppen längre genom exempelvis ett par dagar i storstaden Singapore. Din reserådgivare hjälper dig gärna med att lyfta fram de olika möjligheterna som finns.
Dag 3: Ankomst till Nadi
Vid ankomst till Nadi hämtas du på flygplatsen med ett stort milanesiskt leende. Ditt hotell ligger vid Denarau Marina där du hittar ett stort urval av mysiga restauranger och flera butiker. På hotellet bor du en natt innan du åker vidare med båt mot paradiset på Yasawa-öarna.
Dag 4: Avresa från Nadi och ankomst till Drawaga Island
På morgonen åker du med katamaran från Denarau Marina till Drawaga Island. Båtturen tar cirka tre timmar och på vägen kan du antingen stanna inomhus på båten eller njuta av den fantastiska utsikten från båtens soldäck. Yasawaöarna ligger som ett pärlband utanför Nadis kust och huserar några av Fijis bästa stränder. Det är på dessa paradisöar, under Stilla Havets solsken, som du på riktigt kommer förälska dig i Fiji. Drömmer du om att se Fiji från luften? Då finns det också möjlighet att resa den här sträckan med sjöflyg. Fråga din reserådgivare för pris och mer information om detta.
Dag 5–6: Äventyr och djävulsrockor på Barefoot Manta Island Resort
De följande dagarna har du på egen hand till att uppleva och utforska Drawaga Island. Förvisso är avkoppling och lata dagar populärt på Fiji, men på Mantaray Island Resort finns det också många aktiviteter. Här kan du dyka, snorkla, fiska och paddla kajak. Mellan maj och oktober är kanalen utanför ön en av världens bästa platser för att snorkla bland djävulsrockor. Har du tur kan du bli väckt på morgonen av att personalen slår på en stor gongong för att signalera att djävulsrockorna är på besök. Efter att ha utforskat ön på både land och till havs kan resten av dagarna användas till välförtjänt avslappning i härliga omgivningar. Resorten har en restaurang och bar med utsökt mat och en ännu mer utsökt utsikt. Då du bor precis vid havsbrynet kan du somna till ljudet av vågorna som sakta rullar in mot land.
Dag 7: Avresa från Drawaga Island och ankomst till Nacula Island
Idag åker du med båt från Barefoot Manta Island Resort till Blue Lagoon Beach Resort, som ligger på Yasawas tredje största ö: Nacula Island. Resorten ligger i den vita sanden vid Nalova Bay, där du kan njuta av spektakulära solnedgångar och stilla vatten, härliga simturer och spännande snorklingsupplevelser. Som namnet på resorten antyder så är vattnet kristallklart och blått så långt ögat når.
Dag 8–10: Paradis och turkosblått hav på Blue Lagoon Beach Resort
Se fram emot några avkopplande dagar till att utforska Nacula Island. Blue Lagoon Beach Resort är byggd i modern stil med lokal framtoning och är belägen i fantastiska omgivningar. Vattnet i lagunen är nästan overkligt turkosblått och bjuder in till sim- och snorklingsturer dagarna långa. Utöver detta kan dagen också användas till aktiviteter som dykning, fisketurer eller ett besök vid de vackra grottorna Sawa-Ilau. Du får heller inte glömma att ta en vilopaus i hängmattan. När du blir hungrig så serverar kockarna mat som lagas av lokala ingredienser direkt på stranden. Resorten har dessutom ett nära samarbete med de lokala invånarna i Nacula village, som gärna bjuder in dig till ett besök i deras vardagsliv.
Dag 11: Avresa från Nacula Island och ankomst till Naukacuvu Island
Idag tar du båten från Blue Lagoon Beach Resort på Nacula Island till Paradise Cove Resort på Naukacuvu Island. Sista stoppet på din öluff på Yasawa-öarna är en ren njutning. Paradise Cove Resort ligger vackert på en idyllisk, palmkantad ö. Vid din ankomst tar personalen emot dig med sång på stranden, varefter avkoppling i paradiset väntar.
Dag 12–13: Avkoppling och njutning
Dagarna på Naukacuvu Island kan du forma helt efter egna önskemål. Efter massor av upplevelser har du kanske nu behov av några dagar till att bara slappna av i solen. Då har du verkligen kommit till rätt ställe! Paradise Cove Resort har en flera hundra meter lång, vit sandstrand, tre härliga pooler och ett litet spa. Resortens restaurang är känd för att servera något av det bästa man kan äta på Yasawas, så måltiderna här är definitivt en upplevelse i sig. Skulle du trots allt bli rastlös av att slumra under palmerna så kan resortens aktivitetscenter erbjuda dig allt från snorkling och dykning till besök i den lokala lilla byn.
Dag 14: Avresa från Naukacuvu Island och ankomst till Nadi
Du har nästan hela dagen på dig att njuta av Paradise Cove Resort. Efter ännu en minnesvärd dag går du sen ombord på katamaranen som tar dig tillbaka till Nadi på Fijis huvudö Vitu Levu. Här blir du hämtad och körd till ditt mysa hotell som ligger i närheten av flygplatsen.
Dag 15: Avresa från Nadi
Efter ett par oförglömliga veckor i Fiji är det idag dags att resa tillbaka hem igen. Eller om du inte är redo att återvända än så kan du fortsätta din resa till andra länder i Stilla Havet. Du kan också välja att lägga till fler stopp på hemresan, ibland annat Australien, Asien eller Nordamerika.
Dag 16: Ankomst till Skandinavien

Övernattningar

1 övernattning på The Palms Denarau
3 övernattningar på Barefoot Manta Resort
4 övernattningar på Blue Lagoon Beach Resort
3 övernattningar på Paradise Cove Resort
1 övernattning på Fiji Gateway Hotel

Winberg Travel kan erbjuda allt från hostel till mellanklasshotell och lyxresorter. Kontakta din reserådgivare för att hitta det boende som passar just dig och din budget.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Denna resa kan påbörjas när du önskar.

maj - oktober

Packlista

 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Bekväma skor
 • Vattenflaska

I priset ingår

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks
 • Obligatoriska måltider på Barefoot Manta Island Resort, Blue Lagoon Beach Resort och Paradise Cove. Totalkostnad för detta är ca 7 000 SEK / vuxna och 5 000 SEK / barn. Priset inkluderar frukost, lunch och middag. Måltiderna kan betalas lokalt eller hemifrån.
 • Bränsleavgift för båttransporterna, ca 500 SEK / vuxen och 350 SEK / barn.

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: