Barn är inget hinder för att resa i Indonesien – snarare tvärtom. Barn är nyfikna och omedelbara och möter världen helt utan fördomar och förutfattade meningar. Barn öppnar dörrar och är den bästa biljetten in i en främmande kultur. När ni reser med hela familjen skapar ni ovärderliga och gemensamma minnen – både stora och små.

Vi anser att många av våra resor i Indonesien är perfekta för barnfamiljen, och vi har därför samlat dem för er här. Vi har valt ut några resor med både aktiva upplevelser och avkopplande strandhäng som passar speciellt bra för familjer med barn i alla åldrar. Se våra övriga familjeresor runtom i världen

Visa 2 upplevelser

Upplevelseresa till Bali, Giliöarna och Nusa Lembongan

Indonesien är den perfekta asiatiska sommardestinationen. Därför har vi satt ihop en spännande sommarresa med ett fast program till ett fast pris. Här gäller först-till-kvarn på de förbokade platserna där vi under vår äventyrsresa kombinerar det kulturella Bali med en härligt exotisk solsemester på Giliöarna och Nusa Lembongan.
Läs mer
17 dagar
APRIL – OKTOBER
från 34 950:-
från 23 950:-

Bali & Gili Air för familjen

På denna familjevänliga resa med stora upplevelser och lite enklare boende får ni uppleva Bali och Gili-öarna på nära håll!
Läs mer
16 dagar
APRIL - OKTOBER
från 24 450:-
från 18 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Jenna Gärdh

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Servicecenter i Indonesien

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Servicecenter Indonesien

Indonesien

Här på servicecentret på Bali kan du få massor med information och inspiration kring din resa.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: