14 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 24 450:-
En skräddarsydd rundresa på Bali kan innehålla precis hur mycket kul som helst. Här får du möjlighet att besöka den vackra ön Nusa Lembongan. Vandra bland vackra risterrasser, upplev den berömda balinesiska barongdansen eller besök den sällsamma kulturstaden Ubud med restauranger och caféer. Här kan du yoga, cykla bland risfälten, ta massage, åka på forsränning och mycket mer. Det finns också tid för sol, bad och avkoppling på Balis gyllengula stränder.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Indonesien här
Läs mer om Indonesien här.

Bästa reseperiod

Indonesien kan besökas året runt, temperaturen ligger konstant mellan 28-32 °C.
Landet har två årstider. Dels regnperioden från november till mars och torrperioden från april/maj till oktober. Under torrperioden är vädret mest stabilt även om man fortfarande kan förvänta sig en regnskur emellanåt. Under regnperioden förekommer intensiva regnskurar men oftast bara under kortare perioder.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa från Skandinavien mot Bali, Indonesien
Dag 2: Ankomst till Sanur
Ankomst till Bali där du hämtas upp och körs till ditt hotell i Sanur för tre nätter. Hotellet ligger i centrum av Sanur, precis vid stranden och 5 minuters promenad från Winberg Travels Servicecenter. Hotellet ligger i en härlig tropisk trädgård där du kan koppla av efter flygningen.
Dag 3: Sanur
Efter frukost hålls ett kort informationsmöte på Winberg Travels Servicecenter med Nikolaj som har bott på Bali i flera år och har stor kunskap om ön. Här kan du få information om bland annat den lokala kulturen, sevärdheter och shoppingmöjligheter. Resten av dagen kan du koppla av på stranden. (F)
Dag 4: Sanur - Båtresa till Nusa Lembongan - Sanur
Söder om Bali ligger den vackra ön Nusa Lembongan. Du åker dit med katamaran, och hela dagen tillbringas på denna fantastiska ö. Vid ankomsten till ön har du en uppsjö av alternativ att välja mellan som alla ingår i priset. Du kan bland annat följa med på en tur ut på landsbygden, åka på en snorklingssafari, paddla kajak eller åka "bananbåt". I dagens program ingår också en stor lunchbuffé. Du återvänder till Sanur under kvällen. (F,L)
Dag 5: Traditionell barongdans i Batubulan - Besök hos konsthantverkare i Celuk - Ubud
Denna dag kommer du att ha möjlighet att uppleva den traditionella och mycket intressanta barongdansen i staden Batubulan. Därefter går färden vidare mot Celuk, där du kan se hur de vackra filigranhantverken tillverkas på lokala silververkstäder. Det finns också möjlighet att se hur man tillverkar vackra masker i trä. Vid middagstid kommer du till den mycket charmiga kulturstaden Ubud, där du inkvarteras på ett hotell i utkanten av staden. En gratis pendelbuss avgår till centrum flera gånger om dagen. Det tar cirka 15 minuter att promenera från hotellet till stadens centrum. (F)
Dag 6: Ubud
Dagen börjar med frukost på hotellet. Idag får du chansen att på egen hand utforska Ubuds stora kulturella utbud, spännande specialbutiker och den vackra omgivande naturen. Du kan t.ex. hyra cyklar och/eller åka på forsränning. Under forsränningen flyter du fram längs den vackra Ayung-floden i en gummibåt och kommer ännu närmare naturen (tvåtimmarstur). Denna tur passar alla. (F)
Dag 7: På egen hand i Ubud
Idag har du tid att njuta av Ubud på egen hand. (F)
Dag 8: Besök till konungagravarna i Gunung Kawi - vulkanen Batur - Lovina
Resan går vidare mot de eleganta och vackra risterrasserna, som finns avbildade på många vykort. Det finns också möjlighet att besöka de vackra konungagravarna i Gunung Kawi, som ligger inbäddade mellan kokospalmer och risfält. Sedan kör du vidare norrut till utkiksplatsen där du kan se den berömda vulkanen Batur, som ligger 1 717 meter över havet. Här finns också mot möjlighet att äta lunch. Därefter kör du mot Balis norra kust och den fridfulla kustorten Lovina. Här kommer du att bo på ett hotell som ligger nära stranden och restauranger. (F)
Dag 9-10: Lovina
Dagen tillbringar du på egen hand. Du kan ta en klassisk massage, vandra i området eller åka på en snorklingsutflykt ombord på en av de dekorativa balinesiska träbåtarna. Du kan välja mellan många aktiviteter - men naturligtvis kan du också välja att bara koppla av på stranden. (F)
Dag 11: Varma källor i Banjar - Tanah Lot-templet - Legian
Efter några avkopplande dagar på norra delen av Bali går resan söderut igen. Efter frukosten väntar de varma källorna i staden Banjar, där du kan bada i det varma vattnet. Därefter fortsätter resan genom små lokala byar och ett vackert landskap fullt av risterrasser. Flera små fotostopp sker under vägen och du kommer också att besöka Tanah Lot-templet, som är ett av de mest fotograferade templen på Bali. Templet ligger på en klippa, och många människor kommer hit för att uppleva solnedgången, men även dagsljuset ger en vacker effekt. Efteråt åker du tillbaka till ditt hotell i Legian (mellan Kuta och Seminyak). Hotellet är en perfekt utgångspunkt för shopping i området. (F)
Dag 12: Legian
Rundresan på Bali närmar sig sitt slut, så denna dag är ägnad för shopping innan hemresan. Det finns också möjlighet att ta en halvdagskurs i surfing eller en ridtur på stranden i solnedgången. (F)
Dag 13: Avresa från Bali
Idag är det dags att säga adjö till den vackra ön Bali efter några fantastiska dagar med häftiga upplevelser och många synintryck. Rundresan avslutas med transport till flygplatsen. (F)
Dag 14: Ankomst till Skandinavien

Övernattningar

Tre nätter på hotell i Sanur
Tre nätter på hotell i Ubud
Tre nätter i Lovina
Två nätter på hotell i Legian/Seminyak

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

april - november

Packlista

 • Kläder för väder
 • Regnkappa eller poncho
 • Badkläder & handduk
 • Minst ett par stadiga skor
 • Hatt, solkräm & myggspray

I priset ingår

 • Flyg Sverige - Bali t/r (inklusive bagage)
 • 11 övernattningar i dubbelrum inklusive frukost
 • Måltider, utflykter och transporter enligt program
 • Trygghet på resan – nödtelefon bemannad dygnet runt
 • Täckning av paketreselagen och Resegarantifonden

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Måtider, utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Turistskatt på Bali, cirka 150 000 IDR / person (motsvarar cirka 100 SEK)
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecenter i Indonesien

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Servicecenter Indonesien

Indonesien

Här på servicecentret på Bali kan du få massor med information och inspiration kring din resa.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: