17 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 29 950:-
Från 19 450:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Det går knappast att hitta en bättre sommardestination i Asien än Indonesien. Vädret är generellt bra mellan maj och oktober, och särskilt i juni, juli och augusti, som är landets vädermässiga högsäsong. Därför är Indonesien en helt perfekt destination att besöka i sommarsemestertider. På den här resan upplever du Balis fantastiska kultur och natur vid Changgu, Ubud och Sanur. Färden går sedan vidare mot Gili Islands och Nusa Lembongan, som är vida känt för sina vackra omgivningar, sitt azurblåa vatten och sina enastående korallrev. På den här resan får du uppleva det bästa som Bali, Gili och Nusa Lembongan har att erbjuda.

Se fram emot:
 • Balis vidunderliga natur och det frodiga höglandet
 • Fridfullt strandliv på Gili Trawangan
 • Nusa Lembongans vackra klippiga kust
 • Fascinerande lokal kultur och religiösa traditioner


Vad är en upplevelseresa?
En upplevelseresa är en resa där både datum, flyg, hotell och aktiviteter är fixade – allt till ett fast pris och med en stor dos upptäckarlust på köpet! Alla våra upplevelseresor är individuella resor där transfer och utflykter sker i grupp, och de kan bokas direkt och är noga planerade av våra erfarna reseexperter som ser till att du garanteras det äventyr som är utmärkande för våra skräddarsydda resor. Processen blir alltså enklare, smidigare och smartare för dig som vill ut och fånga ditt nästa äventyr på denna färdiga konceptresa.

Läs mer om våra andra härliga upplevelseresor här
Läs mer om Indonesien här.

Bästa reseperiod

Indonesien passar fint att besöka året runt eftersom grundtemperaturen ligger på 28-32 grader oavsett när på året du reser. Landet har två årstider, där den första är regnperioden som varar mellan november och mars, och den andra är den torrare perioden som pågår från april/maj till oktober. De flesta brukar föredra att resa under den torrare perioden då vädret är mest stabilt, men trots det får man förvänta sig en liten skur då och då. Under regnperioden förekommer intensiva regnskurar, men oftast bara under kortare tid.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa från Skandinavien mot nya äventyr i Indonesien.
Dag 2: Ankomst till Bali
När du anländer till Bali blir du upphämtad på flygplatsen där din chaufför kommer att köra dig till ditt hotell i Sanur. Här har du resten av dagen fri till att lära känna omgivningarna och njuta av strandlivet. Dessutom kan du passa på att utforska en av områdets trevliga restauranger.
Dag 3: Avkoppling i Sanur
Sanur är ett av de mest rofyllda områdena som finns att hitta på Bali. Här finns en trevlig strandpromenad som passar perfekt för en morgonpromenad i soluppgången, och under din vistelse kan du äta gott på någon av de många restaurangerna, undersöka shoppingutbudet, hyra en cykel och ta dig runt på egen hand eller bara ta det lugnt på stranden efter den långa flygresan. Som en extra bonus kan du även ta kontakt med Winberg Travels servicecenter i Sanur som finns tillgängligt för att svara på frågor om din resa eller ge dig tips på aktiviteter och utflykter. (F)
Dag 4: Sanur – Munduk – Ubud
Idag är det Balis vackra natur som står på schemat! Efter frukosten är det dags att ge sig av mot Ubud, där du ska tillbringa de kommande tre dagarna. Idag tjänar din transfer även som utflyktstransport, då den tar vägen förbi vattengudinnans tempel som ligger vackert utsmyckat i Bratansjön och vidare upp till utsiktsplatsen över tvillingsjöarna. Innan du kommer fram till Ubud hinner du med ännu ett stopp vid det frodiga höglandet kring Munduk. Här gör du ett stopp för en kortare vandring till ett av områdets många vackra vattenfall. Om vattenståndet är tillräckligt högt kan man passa på att ta sig ett svalkande dopp innan turen går vidare mot hotellet i de natursköna delarna av Ubuds utkant. Du tar dig enkelt in till stadens centrum med hjälp av hotellets kostnadsfria shuttlebuss. (F)
Dag 5–6: På äventyr i Ubud
I Ubud är möjligheterna många. Staden utgör Balis kulturella centrum, och utöver det är den också känd för yoga, meditation och avkopplande spaupplevelser. I staden finns ett stort antal aktiviteter att ta del av med flera museer, gallerier, tempel och inte minst de traditionella dansföreställningarna. Om du är äventyrligt sinnad kanske det kan passa med forsränning, cykling eller bergsbestigning, och annars kanske det duger gott och väl med någon av stadens intressanta marknader och restauranger. Utöver det kan vi även rekommendera en vandring längs de frodiga risterrasserna, som går fint att utföra på egen hand. (F)
Dag 7: Ubud – Gili Trawangan
På resans sjunde dag blir du hämtad på ditt hotell i Ubud och körs därefter till Padang Bai, varifrån du tar båten till Gili Trawangan. Båtturen mellan de två öarna tar cirka två timmar, och när du stiger i land runt middagstid hittar du ditt strandnära hotell Hotel Vila Ombak ungefär 400 meter från kajen. (F)
Dag 8–11: Avkoppling på Gili Trawangan
De kommande dagarna går i avslappningens tecken här på ön Gili Trawangan, där det finns gott om möjlighet för både snorkling och dykning. Ön är cirka 5–6 kilometer stor och en promenad runt ön rekommenderas. Kanske kan du passa på att promenera till en ny restaurang varje kväll? Det finns gott om restauranger på ön och under din tid här kan du prova dig igenom dem. Ett annat tips är att införskaffa en tur-och-retur-biljett och ge dig ut på expedition till de två närliggande öarna Gili Meno och Gili Air, som tillsammans med Gili Trawangan bildar Giliöarna. Här har du lediga dagar att disponera på egen hand och njuta av omgivningarna. (F)
Dag 11: Gili Trawangan – Nusa Lembongan
Tiden har kommit för att resa vidare från Gili Trawangan till Nusa Lembongan – en båttur på cirka tre och en halv timme. När du kommer fram till Nusa Lembongan väntar en transfer på att ta dig till ditt hotell, där du checkar in och därefter kan lära känna området eller bara ta det lugnt på stranden. (F)
Dag 12–14: På upptäcktsfärd på Nusa Lembongan och Nusa Penida
På plats på Nusa Lembongan kan du antingen tillbringa tiden till fots längs stranden och gatorna eller med pickup-truck eller moped och ta dig mellan de olika bukterna och till den vackra mangroveskogen. Längs kusten kan du snorkla och bada, men för att komma åt den bästa snorklingen rekommenderas en arrangerad båttur. Dykning görs med fördel efter arrangemang via hotellet. Från hotellet kan du också njuta av både soluppgång och solnedgång, och om vädret är riktigt klart kan du se hela vägen till vackra Mount Agung, Balis högsta vulkan. Du kan också utforska grannön Nusa Penida som är välkänd för snorkling och dykning med djävulsrockorna vid Manta Point. Ta en promenad till den vackra utsiktsplatsen vid Kelinking Secret Point Beach, eller bege dig till den närliggande ön Ceningan som du når genom att passera över den gula bron som förbinder de båda öarna. Här är det dock bara moped eller promenad som gäller – på ön tillåts nämligen inga bilar. Möjligheterna är många, precis som antalet lediga timmar, under dina dagar på Nusa Lembongan. (F)
Dag 14: Nusa Lembongan–Canggu
Det har blivit dags att ta farväl av Nusa Lembongan och ta plats i motorbåten som tar dig tillbaka till Bali där resans sista stopp i form av Canggu väntar. På vägen över ön stannar du till vid det välkända templet Tanah Lot, som ligger beläget längs sydkusten ute på en klippa mitt bland vågorna. När du kommer fram till Canggu har du resten av dagen att tillbringa på egen hand. (F)
Dag 15: På äventyr i Cangguområdet
Idag har du ledig tid i den trevliga staden Canggu som ligger granne med havet och som är ett riktigt paradis för både surfare och yogafantaster. Här kan du kasta dig ut i vågorna oavsett om du föredrar ett dopp med eller utan surfbräda. Utöver det kan du ta det lugnt på stranden och njuta av någon av stadens många trevliga restauranger eller göra ett besök på centrat för havssköldpaddor i Serangan där de jobbar för att stärka den utrotningshotade och fascinerande arten. (F)
Dag 16: Avresa från Bali
Efter frukost har du förmiddagen fri innan det har blivit dags att checka ut. Din transfer kommer och hämtar dig och tar dig till flygplatsen där du stiger ombord på planet hem till Sverige. (F)
Dag 17: Ankomst till Skandinavien

Övernattningar

2 övernattningar på Hotel Swissbell Watu Jimbar i Sanur
3 övernattningar på Hotel Royal Casa Ganesha i Ubud
4 övernattningar på Hotel Villa Ombak på Gili Trawangan
3 övernattningar på Hotel Tanis Beach Resort på Nusa Lembongan
2 övernattningar på Hotel Citadines Berawa Beach i Canggu

Avresedatum

Status Avresedatum Boka senast Pris
Lediga platser Reseperiod25.06.23 - 11.07.23 Boka senast17-04-2023
29 950:-
Prisförslag
Lediga platser Reseperiod03.07.23 - 19.07.23 Boka senast26-04-2023
31 450:-
Prisförslag
Lediga platser Reseperiod09.07.23 - 25.07.23 Boka senast02-05-2023
31 450:-
Prisförslag
Lediga platser Reseperiod16.07.23 - 01.08.23 Boka senast08-05-2023
33 950:-
Prisförslag
Lediga platser Reseperiod23.07.23 - 08.08.23 Boka senast16-05-2023
34 450:-
Prisförslag
Lediga platser Reseperiod06.08.23 - 22.08.23 Boka senast30-05-2023
30 950:-
Prisförslag
Lediga platser Reseperiod11.08.23 - 27.08.23 Boka senast07-06-2023
30 950:-
Prisförslag
Lediga platser Reseperiod19.08.23 - 04.09.23 Boka senast12-06-2023
29 950:-
Prisförslag

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

April – oktober

Packlista

 • Kläder för väder
 • Eventuell snorklingutrustning
 • Badkläder & handduk
 • Minst ett par stadiga skor
 • Hatt, solkräm & myggspray

I priset ingår

 • Flyg Köpenhamn – Bali t/r (inklusive bagage)
 • Vill du resa från en annan flygplats? Kontakta oss så hjälper vi dig. Eventuell merkostnad kan tillkomma.
 • 14 övernattningar enligt programmet
 • 10 x frukost
 • Transfer vid ankomst Balis flygplats – hotellet
 • Transfer Sanur – Ubud
 • Transfer Ubud – Gili Trawangan
 • Transfer Gili Trawangan – Nusa Lembongan
 • Transfer Nusa Lembongan – Canggu
 • Transfer Canggu – Balis flygplats
 • Utflykter och måltider enligt programmet
 • Täckning av paketreselagen och resegarantifonden

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Dricks till guider (vanligt i Indonesien)
 • Måltid och dryck som ej omnämns i programmet
 • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
 • Enkelrumstillägg: 11 950 kr

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor med fasta avresedatum, med flyg i ekonomiklass.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecentre i Indonesien

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Servicecenter Indonesien

Indonesien

Här på servicecentret på Bali kan du få massor med information och inspiration för din resa på Bali.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF