Minimum 1 dag - maximum 62 dagar
Exkl. flyg
Nya priser på väg
Med en hyrbil har du friheten att vara spontan och ta vara på de möjligheter som erbjuds längs vägen. Det passar perfekt att hyra en bil när du reser i ett stort land som Kanada. Du har friheten att resa i din egen takt, stanna precis var du vill och komma riktigt nära naturen.

Läs mer om Kanada här.
Se alla våra andra fantastiska reseförslag till Kanada här

Bästa reseperiod

Hele året.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Winberg Travel samarbetar med flera olika biluthyrningsformor i Kanada. Det finns många olika storlekar och modeller att välja mellan och vi hjälper dig att hitta just den bilen som passar dina behov bäst. Det är möjligt att hämta upp hyrbilen på en plats och återlämna den på en annan mot en extra avgift. Åldersgränsen för att hyra bil i Kanada är 25 år.

Kommentarer

Winberg Travel rekommenderar att du bokar din hyrbil hemifrån och köper en karta över landet.

Ålder / körkort
Åldersgränsen för att hyra en bil i Kanada är 25 år.

Du måste visa upp ett pass, ett kreditkort och ett giltigt nationellt körkort när du hämtar bilen. Det rekommenderas också att du tar med ett internationellt körkort för att undvika eventuella språkliga missförstånd.

Upphämtning/avlämning
Du kan hämta och lämna din bil på de flesta större flygplatser i Kanada. På många platser är det också möjligt, enligt överenskommelse, att hämta eller lämna bilen i stadens centrum. Det är inte möjligt att få bilen levererad till ett hotell.

Ett hyresdygn är 24 timmar och startar vid tidpunkten för upphämtning. Du måste därför lämna din bil senast samma tid på dagen som du hämtade den. Vid sen avlämning tillkommer en avgift för ett extra dygns hyra. Avgiften betalas direkt till uthyrningsbolaget.

Körbegränsningar
Du kan köra praktiskt taget överallt i Kanada. Du bör dock vara uppmärksam på att det som regel endast är tillåtet att köra på asfalterade vägar med en vanlig hyrbil. Om du vill köra offroad bör du hyra en fyrhjulsdriven bil.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Avresedatum

Denna resa kan påbörjas varje dag.

Packlista

  • Karta
  • Internationellt körkort

Kommentarer till pris

Winberg Travel samarbetar med flera olika biluthyrningsformor i Kanada. Det finns många olika storlekar och modeller att välja mellan och vi hjälper dig att hitta just den bilen som passar dina behov bäst.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: