Sök
Sök
Hyrbil i Kanada
Lake Louise i Banff National Park
Elg, Omega Park, Canada
Algonquin Provincial Park, Canada
Quebec, Canada
Kano, øst Canada
Hval, Nova Scotia, Canada
Jasper, Gletsjer, Canada

Hyrbil i Kanada

Reslängd: Minimum 1 dag - maximum 62 dagar

Det är en härlig känsla av frihet att ha sin egen bil. Du bestämmer själv tempo och kan stanna varhelst du har lust!

Med en hyrbil har du friheten att vara spontan och ta vara på de möjligheter som erbjuds längs vägen. Det passar perfekt att hyra en bil när du reser i ett stort land som Kanada. Du har friheten att resa i din egen takt, stanna precis var du vill och komma riktigt nära naturen.

Läs mer om Kanada här.
Se alla våra andra fantastiska reseförslag till Kanada här

Väder

Hele året.

Detaljerad resplan

Winberg Travel samarbetar med flera olika biluthyrningsformor i Kanada. Det finns många olika storlekar och modeller att välja mellan och vi hjälper dig att hitta just den bilen som passar dina behov bäst.

Det är möjligt att hämta upp hyrbilen på en plats och återlämna den på en annan mot en extra avgift. Åldersgränsen för att hyra bil i Kanada är 25 år.

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Winberg Travel rekommenderar att du bokar din hyrbil hemifrån och köper en karta över landet.

Ålder / körkort
Åldersgränsen för att hyra en bil i Kanada är 25 år.

Du måste visa upp ett pass, ett kreditkort och ett giltigt nationellt körkort när du hämtar bilen. Det rekommenderas också att du tar med ett internationellt körkort för att undvika eventuella språkliga missförstånd.

Upphämtning/avlämning
Du kan hämta och lämna din bil på de flesta större flygplatser i Kanada. På många platser är det också möjligt, enligt överenskommelse, att hämta eller lämna bilen i stadens centrum. Det är inte möjligt att få bilen levererad till ett hotell.

Ett hyresdygn är 24 timmar och startar vid tidpunkten för upphämtning. Du måste därför lämna din bil senast samma tid på dagen som du hämtade den. Vid sen avlämning tillkommer en avgift för ett extra dygns hyra. Avgiften betalas direkt till uthyrningsbolaget.

Körbegränsningar
Du kan köra praktiskt taget överallt i Kanada. Du bör dock vara uppmärksam på att det som regel endast är tillåtet att köra på asfalterade vägar med en vanlig hyrbil. Om du vill köra offroad bör du hyra en fyrhjulsdriven bil.

Pris


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Kontakta en Travel Consultant på 0413-17050 och höra mer om priser

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: