1-5 dagar
Exkl. flyg
Från 390:-
Genom Winberg Travel kan du få salsalektioner i Havanna. Vi kan hjälpa dig med beställning av flygbiljett, danslektioner, reseförsäkring och logi, och så garanterar vi dig en upplevelse för livet!
Winberg Travel rekommenderar att du lägger till danslektioner till din resa på Kuba, om du vill fördjupa dig i den karibiska kulturen, komma nära inpå de lokala och göra något aktivt och roligt under din resa. Den kubanska salsan är den perfekta inträdesbiljetten till landets kultur.
Danslektionerna pågår under vardagseftermiddagarna hos dansskolan i Havanna som ägs av vår lokala samarbetspartner. Väljer du att dansa flera dagar i rad kommer det i största möjliga utsträckning vara den samma lokala partner som du dansar med varje dag. Salsalektionerna är därmed den perfekta möjligheten för dig att lära känna lokalbefolkningen och komma nära inpå den kubanska kulturen. Samtidigt lägger du till ett aktivt och roligt element till din resa, och danslektionerna kan lätt kombineras med sightseeing i Havanna. Under morgon- och förmiddagstimmarna har du tid att utforska den charmerande huvudstaden, varefter du under eftermiddagen tar dig till salsaskolan.
Salsaskolan erbjuder undervisning på flera nivåer – så alla kan vara med! Oavsett om du är nybörjare eller vill förbättra dina salsakunskaper kommer skolan kunna uppfylla dina önskemål. Du väljer helt själv om du bara vill avsätta en dag till salsan, och då dansa 2 x 45 minuter, eller om du vill ha en längre kurs på upp till fem dagar med 90 minuters salsa varje dag. Möjligheterna är många, och vi ser också till att du får någonstans att bo om du vill – antingen på hotell eller i de autentiska gästhusen.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Kuba här
Praktisk information om Kuba

Bästa reseperiod

Kuba har subtropiskt klimat och kan besökas året runt. Den bästa tidpunkten att besöka landet är mellan november och april, då vädret mestadels är torrt och risken för orkaner som minst. Mellan april och november inträffar regnperioden då temperatur och luftfuktighet stiger men detta bör inte avskräcka någon från att besöka landet då Kuba oavsett klimat är fantastiskt. Det regnar inte hela tiden, och även om temperaturerna är höga känns det inte jobbigt då ön är smal och det konstant strömmar avkylande luftströmmar in från havet.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dansskolan i Havanna erbjuder salsa och andra latinamerikanska danser på alla nivåer. Kursen är en bra kombination av att lära dig eller förbättra dina danssteg samtidigt som du kommer nära inpå den kubanska kulturen och livsstilen. Under din fritid kan du utforska Havanna, åka på dagsutflykter, delta i lokala aktiviteter eller besöka den lokala stranden. Du kan välja att dansa en enstaka eftermiddag under 90 minuter, eller kan du välja att dansa upp till fem dagar i rad med undervisning 90 minuter varje dag.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

november - april

Packlista

  • Euro i kontanter för hela vistelsen
  • Reseförsäkring på engelska

I priset ingår

  • 1–5 dagars danskurs i Havanna med en duktig och kvalificerad, lokal undervisare

I priset ingår inte

  • Flygbiljett
  • Reseförsäkring
  • Transport
  • Mat och dryck

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: