Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2022-2023 Läs mer här!
7 dagar
Exkl. flyg
Från 11 069:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Maldiverna är känt som ett paradis på jorden och du har nu möjlighet att åka på en båttur. Följ med och beundra några av de vackraste platserna i denna fantastiska övärld. Varje dag kommer du att vakna upp till en ny vacker strand, besöka blå laguner, träffa lokalbefolkningen som bor på de små avskilda öarna. Dessutom kan du njuta av den lokala maten, medan du slappnar av och slipper allt vad vardagsstress heter.

Bästa reseperiod

Från mitten av september till mitten av april

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Malé - Vaadhoo-kanalen
Vid ankomsten till Malés flygplats välkomnas du av en lokal representant som ser till att du anländer vid båten som är redo att kasta loss. När alla har funnit sig tillrätta börjar äventyret med en båttur genom Vaadhoo-kanalen. (L,M)
Dag 2: Den idylliska, obebodda ön Ambaraa
Efter en lugn start på dagen fortsätter du mot ögruppens sydligaste punkt, där du sätter kurs mot Felidhoo. På denna sträcka ser du de lokala fiskarna som utför sina vardagssysslor. (F,L,M)
Dag 3: Fenboa Finolhu och ögruppen Meemu
Idag fortsätter resan längre söderut och du passerar bland annat Meemu, en ögrupp som består av 34 öar, varav 25 är obebodda. I slutet på dagen kommer du fram till Fenboa Finolhu, som också är en vacker obebodd ö. Här står avkoppling och strandhäng på schemat. (F,L,M)
Dag 4: Snorkling vid Dhlggaru
Efter frukosten går resan österut mot den bebodda ön Dhiggaru. Ön är känd för sina vackra snorklingsområden och du har gott om tid på dig att utforska undervattensvärlden. Senare på dagen besöker du en lantlig by dit endast ett fåtal turister brukar åka. Du har möjlighet att bekanta dig med byborna och om du har tur kommer lokalbefolkningen att bjuda in dig på en kvällsshow. Då väntar ett traditionellt trumframträdande, vars rytmer ligger till grund för hela övärldens folkmusik. (F,L,M)
Dag 5: Ögruppen Felidhoo
Idag navigerar båten tillbaka mot ögruppen Felidhoo. De lantliga byarna må likna varandra, men du kommer snart märka att människor lever på många olika sätt. (F,L,M)
Dag 6: Ögruppen Emboodhoo Finolhu
Denna dag genomförs den längsta båtturen och färden går hela vägen tillbaka till Malé, som ligger längst norrut. Under dagen har du möjlighet att hoppa i det kristallklara vattnet och njuta av ett uppfriskande dopp. Dagen avslutas på ön Emboodhoo Finolhu, där du övernattar. (F,L,M)
Dag 7: Ankomst till Malé
Idag är det sista dagen ombord och båten håller nu kurs mot Malé. Vid ankomsten finns en representant tillgänglig för att hjälpa dig vidare till nästa destination. (F)

Övernattningar

Sex nätter i hytt

Kommentarer

Det är ett krav att ha reseförsäkring för att komma med på denna resa. Winberg Travel rekommenderar ERV:s reseförsäkring.

Barn under 12 år är inte tillåtna.

Eftersom efterfrågan på kryssningar i Maldiverna är hög - och eftersom det endast finns ett begränsat antal platser - rekommenderar vi att du bokar i mycket god tid.

Trygghetsgaranti

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Gruppstorlek

Max åtta personer

september - april

Packlista

 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Vattenflaska

I priset ingår

 • Transporter, utflykter och måltider enligt program
 • Lån av snorklingsutrustning (kom ihåg att upplysa om din storlek före avresa)

I priset ingår inte

 • Flyg
 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF