11 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 72 950:-
Du bor på vackra Atmosphere Kanifushi - njut på idylliska stränder och läckra miljöer. Efter en kort resa från Malés flygplats når du fram till en av Maldivernas vackraste öar. De kommande sju nätterna bor du i din egen strandvilla med privat pool. Omgivningarna är mycket lugna och fridfulla här på Kanifushis nordliga spets. Luta dig tillbaka och skäm bort dig med utsökt mat och dryck och vattenaktiviteter.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Maldiverna här
Läs mer om Maldiverna här.

Bästa reseperiod

Maldiverna har ett tropiskt klimat med ungefär samma medeltemperatur året runt, det vill säga 27-29 grader. Vädret är dock finast från mitten av december till slutet av april men man kan åka hit året om.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa från Skandinavien mot Maldivernas huvudstad Malé, dit du anländer nästa dag. En eller två mellanlandningar tillkommer beroende på vilket flygbolag du reser med.
Dag 2: Ankomst till Malé
Du välkomnas på flygplatsen av en representant från din resort, som följer dig till sjöflygplanens terminal. Vid eventuell väntetid kan du använda loungen i terminalen. Njut av resan i sjöflygplan till Kanifushi, där din semester börjar på allvar.
Dag 3-9: Atmosphere Kanifushi
Dina svåraste beslut nästa dag handlar om huruvida du vill koppla av på stranden, snorkla, åka på utflykt eller spela tennis. Du bor i privat villa med egen pool och ett underbart läge vid stranden, samt ett sagolikt utomhusbadrum med spabadkar. Platinum All Inclusive ingår i din vistelse, vilket innebär att: Din minibar blir påfylld två gånger om dagen, alla måltider ingår på någon av resortens fina restauranger - bland annat Maldivernas första vegetariska restaurang. En middag à la carte ingår på Sunset Restaurant. Du kan även njuta av fina drinkar med och utan alkohol, samt juice, vatten, te, kaffe, läsk, öl och vin. Aktiviteter inkluderar: en fisketur i solnedgången, en utflykt som du kan välja på plats, tillgång till tennisbana, fitnessklubb och barnklubb. Alla icke-motoriserade vattensporter, gratis snorklingsutrustning, samt två dagliga snorklingsturer kl. 09.30 och 14.30.
Dag 10: Transfer till Malé och dags för hemresa
Njut av utsikten över havet och den vackra ön från ditt sjöflygplan medan du reser hemåt efter en underbar semester.
Dag 11: Ankomst till Skandinavien

Övernattningar

Åtta nätter i Sunset Pool Villa med platinum all inclusive

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

december - april

I priset ingår

  • Flyg Skandinavien - Malé t/r (inklusive bagage)
  • Sjöflygplan Malé - Kanifushi t/r
  • Åtta nätter på Athmoshphere Kanifushi i poolvilla med platinum all inclusive
  • Trygghet på resan – nödtelefon bemannad dygnet runt
  • Täckning av paketreselagen och Resegarantifonden

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: