Sök
Sök
Ankomst i stil med sjöflygplan - Maldiverna
Kanifushis sköna strand
Njut av ditt utomhusbadrum!
Katamaran Kanifushi
Kanifushis läckra pool
Sköna Kanifushi
Sköna Kanifushi Maldiverna

Maldiverna Deluxe

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 51 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Elva dagar

Längtar du efter lyx och välbefinnande i privata omgivningar kommer du att älska den här resan. Du bor i en egen villa med smakfull inredning och direkt tillgång till stranden.

Efter en kort resa från Malés flygplats når du fram till paradiset. Under de närmaste sju nätterna bor du i din egen strandvilla med privat pool. Omgivningarna är mycket lugna och fridfulla här på Kanifushis nordliga spets. Luta dig tillbaka och skäm bort dig med utsökt mat och dryck, samt underbara aktiviteter.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Maldiverna här
Läs mer om Maldiverna här.

Väder

Resan kan genomföras hela året.
Maldiverna har ett tropiskt klimat med ungefär samma medeltemperatur året runt, det vill säga 27-29 grader. Vädret är dock finast från mitten av december till slutet av april.


Helengeli Island, Maldiverna

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Sverige
Avresa från Sverige mot Maldivernas huvudstad Malé, dit du anländer nästa dag. En eller två mellanlandningar tillkommer beroende på vilket flygbolag du reser med.

Dag 2: Ankomst till Malé
Du välkomnas på flygplatsen av en representant från din resort, som följer dig till sjöflygplanens terminal. Vid eventuell väntetid kan du använda loungen i terminalen.
Njut av resan i sjöflygplan till Kanifushi, där din semester börjar på allvar.

Dag 3-9: Atmosphere Kanifushi
Dina svåraste beslut nästa dag handlar om huruvida du vill koppla av på stranden, snorkla, åka på utflykt eller spela tennis. Du bor i privat villa med egen pool och ett underbart läge vid stranden, samt ett sagolikt utomhusbadrum med spabadkar.
Platinum All Inclusive ingår i din vistelse, vilket innebär att:
Din minibar blir påfylld två gånger om dagen, alla måltider ingår på någon av resortens fina restauranger - bland annat Maldivernas första vegetariska restaurang. En middag à la carte ingår på Sunset Restaurant. Du kan även njuta av fina drinkar med och utan alkohol, samt juice, vatten, te, kaffe, läsk, öl och vin.
Aktiviteter inkluderar: en fisketur i solnedgången, en utflykt som du kan välja på plats, tillgång till tennisbana, fitnessklubb och barnklubb. Alla icke-motoriserade vattensporter, gratis snorklingsutrustning, samt två dagliga snorklingsturer kl. 09.30 och 14.30.

Dag 10: Transfer till Malé och dags för hemresa
Njut av utsikten över havet och den vackra ön från ditt sjöflygplan medan du reser hemåt efter en underbar semester.

Dag 11: Ankomst till Sverige

Övernattningar:
Åtta nätter i Sunset Pool Villa med platinum all inclusive

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Resorten erbjuder även andra sorters villor, däribland sådana som lämpar sig för familjer.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 51 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg t/r Sverige - Malé
  • Sjöflygplan t/r Malé - Kanifushi
  • Åtta nätter i poolvilla med platinum all inclusive

I priset ingår inte

  • Reseförsäkring
  • Aktiviteter som bokas lokalt
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: