10 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 21 450:-
Åk till Maldiverna utan att spendera en förmögenhet. Du bor på en av de lokala öarna i ett härligt guesthouse. Här får du inblick i vardagsliv medan du njuter av det vackra havet eller kopplar av med en god bok. Naturligtvis finns kritvita sandstränder, turkost hav, fantastiska rev och ibland stora flockar med delfiner.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Maldiverna här
Läs mer om Maldiverna här.Bästa reseperiod

Maldiverna har ett tropiskt klimat med ungefär samma medeltemperatur året runt, det vill säga 27-29 grader. Vädret är dock finast från mitten av december till slutet av april men man kan åka hit året om.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa från Skandinavien mot Maldivernas huvudstad Malé, dit du anländer nästa dag. En eller två mellanlandningar tillkommer beroende på vilket flygbolag du reser med.
Dag 2: Ankomst til Malé
Beroende på vilken tid du anländer kan du antingen ta en lokal färja till ön Thulusdhoo (ingår i priset) eller boka transfer med snabbmotorbåt, mot en extra avgift. Hör efter med oss på Winberg Travel.
Dag 3-8: Thulusdhoo
Sju nätter i paradiset väntar dig i ditt guesthouse som är beläget precis vid stranden. Ön Thulusdhoo ligger endast 90 minuter från Malé med färja. Här väntar en uppsjö upplevelser - allt från resor till obebodda småöar och världsberömda surfdestinationer, till oslagbar dykning och snorkling. Ditt guesthouse har en egen liten bikinistrand och kan ordna cykeluthyrning, snorklingssafari, surfing, fiske och delfinkryssningar. Alla rum har luftkonditionering och fläkt, TV, minibar med läsk, samt rumsservice. En flaska vatten per dag ingår under din vistelse. (F)
Dag 9: Avresa från Maldiverna
Det är nu dags för ett sista dopp innan du styr kosan hemåt eller fortsätter din resa till Sri Lanka. (F)
Dag 10: Ankomst till Skandinavien.

Övernattningar

7 övernattningar på guesthouse


Kommentarer

Eftersom Thulusdhoo är en av Maldivernas lokala öar är det förbjudet enligt lag att servera alkohol. Man badar av hänsyn för ortsbornas religion endast i bikini på bikinistranden.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

december - april

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien - Malé t/r (inklusive bagage)
 • Transfer t/r från Malé - Thulusdhoo med färja
 • Sju nätter på guesthouse i dubbelrum
 • En flaska vatten per dag
 • Trygghet på resan – nödtelefon bemannad dygnet runt
 • Täckning av paketreselagen och Resegarantifonden

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: