Sök
Sök
Maldiverna till budgetpris
Sandbanke på Maldiverne
Solnedgang Maldiverne
Oplev de smukke koralrev
Du får mulighed for at komme tæt på lokalbefolkningen
Canopus Retrat Maldiverne
Vandsport på Maldiverne
Smuk Ø
Første kig til Maldiverne fra flyet

Maldiverna med lokal charm

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 13 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Tio dagar

Plånboksvänligt drömäventyr. Bo på mysiga lokala öar och upplev ett annorlunda Maldiverna. Stränderna är lika vita, vattnet lika blått med priserna helt annorlunda!

Åk till Maldiverna utan att spendera en förmögenhet. Du bor på en av de lokala öarna i ett härligt guesthouse. Här får du inblick i vardagsliv medan du njuter av det vackra havet eller kopplar av med en god bok. Naturligtvis finns kritvita sandstränder, turkost hav, fantastiska rev och ibland stora flockar med delfiner.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Maldiverna här
Läs mer om Maldiverna här.Väder

Maldiverna har ett tropiskt klimat med ungefär samma medeltemperatur året runt, det vill säga 27-29 grader. Vädret är dock finast från mitten av december till slutet av april men man kan åka hit året om.

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien

Avresa från Skandinavien mot Maldivernas huvudstad Malé, dit du anländer nästa dag. En eller två mellanlandningar tillkommer beroende på vilket flygbolag du reser med.

Dag 2: Ankomst til Malé

Beroende på vilken tid du anländer kan du antingen ta en lokal färja till ön Thulusdhoo (ingår i priset) eller boka transfer med snabbmotorbåt, mot en extra avgift. Hör efter med oss på Winberg Travel.

Dag 3-8: Thulusdhoo

Sju nätter i paradiset väntar dig i ditt guesthouse som är beläget precis vid stranden. Ön Thulusdhoo ligger endast 90 minuter från Malé med färja. Här väntar en uppsjö upplevelser - allt från resor till obebodda småöar och världsberömda surfdestinationer, till oslagbar dykning och snorkling.
Ditt guesthouse har en egen liten bikinistrand och kan ordna cykeluthyrning, snorklingssafari, surfing, fiske och delfinkryssningar. Alla rum har luftkonditionering och fläkt, TV, minibar med läsk, samt rumsservice. En flaska vatten per dag ingår under din vistelse. ([F])


Dag 9: Avresa från Maldiverna

Det är nu dags för ett sista dopp innan du styr kosan hemåt eller fortsätter din resa till Sri Lanka. ([F])

Dag 10: Ankomst till Skandinavien.

Övernattningar:
Sju nätter på guesthouseF = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Eftersom Thulusdhoo är en av Maldivernas lokala öar är det förbjudet enligt lag att servera alkohol. Man badar av hänsyn för ortsbornas religion endast i bikini på bikinistranden.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 13 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg Skandinavien - Malé t/r (inklusive bagage)
  • Transfer t/r från Malé - Thulusdhoo med färja
  • Sju nätter på guesthouse i dubbelrum
  • En flaska vatten per dag

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: