9 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 33 950:-
Denna resa tar er ut på seglaräventyr bland Maldivernas öar och atoller med stopp på vackra stränder, läckra snorkelplatser och bebodda små öar där man träffar människor och njuter av den lokala maten.

Winberg Travel kan ordna med privata båtar i olika storlekar för större eller mindre familjer, vänner eller kompisgäng. Båthyran inkluderar besättning, helpension och massor med möjligheter till olika aktiviteter. Detta reseförslag är baserat på 10 personer som reser tillsammans och kan självklart anpassas så det passar just era önskemål.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Maldiverna här
Läs mer om Maldiverna här.

Bästa reseperiod

Maldiverna har ett tropiskt klimat med ungefär samma medeltemperatur året runt, det vill säga 27-29 grader. Vädret är dock finast från mitten av december till slutet av april men man kan åka hit året om.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Du flyger mot Maldiverna - under resan har du en eller ett par mellanlandningar beroende på vilket flygbolag du reser med.
Dag 2: Ankomst till Maldiverna
Ni möts på flygplatsen och har en transfer till båten som ligger klar och väntar på er. När alla funnit sig till rätta i sina hytter, avnjutit välkomstdrinken och fått säkerhetsinstruktionen startar resan och ni styr genom Vaadhoo-kanalen. Det finns tid redan idag att ta ett första dopp och snorkla bland fiskar och koraller. (L,M)
Dag 3-7: Med egen båt bland Maldivernas atoller
De närmaste fem dagarna kryssar ni runt bland de sydliga Malé- och Felidhuatollerna. Ni kastar ankar vid lokala öar och sandbanker och utforskar omgivningarna även till fots. På Felidhoo kan du möta lokalbefolkningen och få en inblick i Maldivernas kultur medan Ambaraa Island bjuder på obebodda stränder. Vid de sydligare atollerna ser man också traditionella näringar som fiskeri och båtbyggande. Är vädret bra stannar ni också till på någon av de obebodda öarna och har en skön BBQ där maten serveras i facklornas sken. Ombord råder total avkoppling. Man kan lata sig i en solstol på däck, kura upp sig med en bok, spela spel eller spana efter delfiner. Det finns också ett TV- och musikrum med en liten bar för den som vill. Besättningen ser till att läckra måltider serveras och så självklart massor med bad och snorkling. Det finns också fiskeutrustning för den som känner för att hjälpa till att ordna nästa måltid. (F,L,M)
Dag 8: Tillbaka till Malé
Ni kliver iland igen på Malé. Härifrån så går antingen resan tillbaka hem till Skandinavien eller så fortsätter ni äventyren. Det finns läckra egna villor att hyra bara en halvtimme med båt från Malé. Eller varför inte åka vidare och göra en rundresa på Sri Lanka? Möjligheterna är nästan oändliga! Väljer ni att åka hem igen landar ni nästa dag hemma igen. (F)
Dag 9: Ankomst till Skandinavien

Övernattningar

Sex nätter ombord i dubbelhytt

Kommentarer

Priset baseras på tio resenärer som reser tillsammans. Båten har 5 hytter med totalt 10 kojer.
Det finns ingen fastlagd minimiålder för barn för att följa med på denna resa men vi rekommenderar en ålder på minst 5 år.

Programmet kan ändras på grund av vind och väder. Kaptenen är den som bestämmer och lägger rutten för att deltagarna skall få den bästa upplevelsen. Vi rekommenderar tidig bokning, speciellt i högsäsong under december till april och juli-augusti. Vill man låna snorklingsutrustning är det viktigt att ange storlek vid bokningstillfället.

Winberg Travel kan arrangera båtar i olika storlekar, från sex till fjorton kojplatser. Det går också att ändra reslängd, från fyra nätter och fler.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

Gruppstorlek

Priset är baserat på 10 personer som delar på båten

december - april

Packlista

 • Om man vill - egen snorklingsutrustning
 • Några bra böcker kanske
 • Solkräm, badkläder och en hatt
 • Badkläder och handduk
 • Sjösjuketabletter om man är känslig
 • Äventyrslust

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien – Malé t/r i ekonomiklass
 • Sju dagars hyra och seglats med Dhoni enligt program
 • Egen besättning i form av kapten, kock m.fl.
 • Dagliga snorkelturer och besök på lokala öar enligt program
 • Snorkelutrustning (ange storlek vid bokning)
 • Måltider enligt program inklusive vatten, kaffe och te
 • Lokal skatter
 • Transfer vid ankomst
 • Trygghet på resan – nödtelefon bemannad dygnet runt
 • Täckning av paketreselagen och Resegarantifonden

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: