9 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 32 950:-
Avkoppling, vita stränder och mängder av spännande undervattensupplevelser. Maldiverna är för många av oss en bit av paradiset på jorden och Reethi Faru Resort är inget undantag. Ön ligger på bekvämt avstånd från Malés flygplats så det går snabbt och smidigt att ta sig hit. Sen är det bara att njuta av semestern, atmosfären och omgivningarna!

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Maldiverna här
Läs mer om Maldiverna här.

Bästa reseperiod

Maldiverna har ett tropiskt klimat med ungefär samma medeltemperatur året runt, det vill säga 27-29 grader. Vädret är dock finast från mitten av december till slutet av april men man kan åka hit året om.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avgång från Skandinavien på väg mot Maldivernas huvudstad Malé, dit du anländer nästa dag. En eller två mellanlandningar tillkommer beroende på vilket flygbolag du reser med.
Dag 2: Ankomst til Malé
Vid ankomst till Malé blir du hämtad på flygplatsen med lokalt flyg och åker sedan snabbmotorbåt sista biten till Reethi Faru Resort. Här väntar ett tvättäkta paradis så ta av dig skorna och njut av barfotaliv på ön.
Dag 3-8: Reethi Faru Resort
Reethi Faru Resort är den perfekta utgångspunkten för din drömresa på Maldiverna. Ägna dagarna åt strandhäng och avkoppling i skuggan med din semesterbok, eller ha det mysigt på din terrass. Vill du vara mer aktiv är det underbart att dyka eller snorkla fram till att solen går ner i den magiska undervattensvärlden. I skymningen passar det sedan bra att spela en tennismatch. Du kan simma bland koraller och fiskar i regnbågens alla färger. Med lite tur får du se en lekfull delfin eller en sköldpadda som sakta simmar förbi i det kristallklara vattnet. (F,M)
Dag 9: Avresa från Reethi Faru Resort
Efter en underbar vecka på Maldiverna är det dags för hemresa. Du blir hämtad på ditt hotell och åker båt och flygplan tillbaka till Malés flygplats. Tidpunkten beror på när ditt utlandsflyg avgår. (F)
Dag 10: Ankomst till Skandinavien
Ankomsttiden till Skandinavien beror på vilket flygbolag du flyger med.

Övernattningar

7 övernattningar på Reethi Faru Resort i Deluxe Beach Villa


Kommentarer

I priset ingår halvpension

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

december - april

Packlista

 • Om man vill - egen snorklingsutrustning
 • Några bra böcker kanske
 • Solkräm, badkläder och en hatt
 • Något lite prydligare att ha på sig till middagen

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien - Malé t/r (inklusive bagage)
 • Transfer med sjöflygplan & färja t/r
 • Sju nätter på Reethi Faru Resort i Deluxe Beach Villa med halvpension
 • "Green tax" på 6 USD per person och dag
 • Lokala skatter och service fee (12 + 10%)
 • Trygghet på resan – nödtelefon bemannad dygnet runt
 • Täckning av paketreselagen och Resegarantifonden

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: