Sök
Sök
Solsemester Maldiverna
Maldiverne har de smukkeste solnedgange
Beach Villa
Vandsport på Maldiverne
Reethi Beach Resort

Solsemester på Maldiverna

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 23 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Tio dagar

Skön solsemester på Maldiverna med boende på Reethi Beach Resort med fantastisk utsikt över havet som skiftar i alla blå nyanser, bländande vita sandstränder - ett riktigt paradis både ovan och under vattenytan!

Avkoppling, vita stränder och mängder av spännande undervattensupplevelser. Maldiverna är för många av oss en bit av paradiset på jorden och Reethi Beach Resort är inget undantag. Ön ligger på bekvämt avstånd från Malés flygplats så det går snabbt och smidigt att ta sig hit. Sen är det bara att njuta av semestern, atmosfären och omgivningarna!

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Maldiverna här
Läs mer om Maldiverna här.

Väder

Maldiverna har ett tropiskt klimat med ungefär samma medeltemperatur året runt, det vill säga 27-29 grader. Vädret är dock finast från mitten av december till slutet av april men man kan åka hit året om.

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien

Avgång från Skandinavien på väg mot Maldivernas huvudstad Malé, dit du anländer nästa dag. En eller två mellanlandningar tillkommer beroende på vilket flygbolag du reser med.

Dag 2: Ankomst til Malé

Vid ankomst till Malé blir du hämtad på flygplatsen med lokalt flyg och åker sedan snabbmotorbåt sista biten till Reethi Beach Resort. Här väntar ett tvättäkta paradis så ta av dig skorna och njut av barfotaliv på ön.

Dag 3-8: Reethi Beach Resort

Reethi Beach Resort är den perfekta utgångspunkten för din drömresa på Maldiverna. Ägna dagarna åt strandhäng och avkoppling i skuggan med din semesterbok, eller ha det mysigt på din terrass. Vill du vara mer aktiv är det underbart att dyka eller snorkla fram till att solen går ner i den magiska undervattensvärlden. I skymningen passar det sedan bra att spela en tennismatch. Du kan simma bland koraller och fiskar i regnbågens alla färger. Med lite tur får du se en lekfull delfin eller en sköldpadda som sakta simmar förbi i det kristallklara vattnet. ([F],[M])

Dag 9: Avresa från Reethi Beach Resort

Efter en underbar vecka på Maldiverna är det dags för hemresa. Du blir hämtad på ditt hotell och åker båt och flygplan tillbaka till Malés flygplats. Tidpunkten beror på när ditt utlandsflyg avgår. ([F])

Dag 10: Ankomst till Skandinavien

Ankomsttiden till Skandinavien beror på vilket flygbolag du flyger med.


Övernattningar:
Sju nätter på Reethi Beach ResortF = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

I priset ingår halvpension

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 23 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg Skandinavien - Malé t/r (inklusive bagage)
  • Trasnfer med sjöflygplan & färja t/r
  • Sju nätter på Reethi Beach Resort i Deluxe Beach Villa med halvpension

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

.


TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: