Sök
Sök
Tropiskt äventyr
Maldiverne
Nika Island
Strand Nika Island
Snorkelling Maldiverne

Tropiskt äventyr för hela familjen

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 20 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 28450:-

Reslängd: 12 dagar

Avkoppling på en vacker resort på exotiska Maldiverna, vita sandstränder med vajande palmer och inte minst - upplevelser över och under vattenytan. En resort med plats för hela familjen.

Boka ett äventyr och en skön semester för hela familjen på vackra Nika Island där man bor påFamily Beach Villas. Alla villor har ett stort vardagsrum, två separata sovrum, två badrum och en utomhusdusch. Det finns privata solstolar på din egen lilla strand där du även kan njuta av utsikten från hängmattan.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Maldiverna här
Läs mer om Maldiverna här.

Väder

Maldiverna har ett tropiskt klimat med ungefär samma medeltemperatur året runt, det vill säga 27-29 grader. Vädret är dock finast från mitten av december till slutet av april men man kan åka hit året om.

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien

Avresa från Skandinavien på väg mot Maldivernas huvudstad Malé, dit du anländer nästa dag. En eller två mellanlandningar beroende på vilket flygbolag du reser med.

Dag 2: Ankomst till Malé och Nika Island

Att komma från Malé och ut till Nika Island är en upplevelse i sig. Vid ankomsten till Malé blir du hämtad på flygplatsen och åker med sjöflygplan till Nika Island. Ett tvättäkta paradis väntar här, så kasta av dig skorna och njut av barfotapromenader på den mysiga resorten.

Dag 3-10: Nika Island

Förutom att njuta av dagarna i den förtjusande resorten kan du koppla av vid bländande vita sandstränder, simma ut till närliggande korallrev och uppleva livet under ytan. Här simmar du bland stim med färgglada fiskar och med lite tur får du se en lekfull delfin eller en sköldpadda som sakta simmar förbi i det kristallklara vattnet. Om din kropp eller själ behöver lite extra omsorg kan du skämma bort dig med underbara spabehandlingar på resorten.
Ön erbjuder den perfekta miljön för en verkligt avkopplande semester. Här finns 43 villor och de flesta av dem har en egen liten strand. På resorten erbjuds fitnesscenter, restaurang, bar, kafé, dykcenter, vattensporter, samt en mängd olika utflykter, däribland snorkling, safari, djuphavsfiske, besök på grannöarna och mycket mer.
Family Beach Villas ligger på öns nordliga sida. Alla villor har ett stort vardagsrum, två separata sovrum, två badrum och en utomhusdusch. Det finns privata solstolar på din egen lilla strand där du även kan njuta av utsikten från hängmattan. ([F],[L],[M])


Dag 11: Avresa från Nika Island

Efter en sagolik vecka på Maldiverna är det dags för hemresa. Du blir hämtad på ditt hotell och åker sjöflygplan tillbaka till Malés flygplats. Tidpunkten beror på när ditt flyg tillbaka Skandinavien avgår. ([F])

Dag 12: Ankomst till Skandinavien

Ankomsttiden till Skandinavien beror på vilket flygbolag du bokat.


Övernattningar:
Tio nätter på Nika Island i Family Beach Villa inklusive helpensionF = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 20 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 28450:-

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg Skandinavien - Malé t/r (inklusive bagage)
  • Transfer med sjöflygplan Nika Island t/r
  • Boende på Nika Island inklusive helpension

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: