12 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 30 450:-
Från 28 950:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Boka ett äventyr och en skön semester för hela familjen på vackra Nika Island där man bor i Family Beach Villas. Alla villor har ett stort vardagsrum, två separata sovrum, två badrum och en utomhusdusch. Det finns privata solstolar på din egen lilla strand där du även kan njuta av utsikten från hängmattan.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Maldiverna här
Läs mer om Maldiverna här.

Bästa reseperiod

Maldiverna har ett tropiskt klimat med ungefär samma medeltemperatur året runt, det vill säga 27-29 grader. Vädret är dock finast från mitten av december till slutet av april men man kan åka hit året om.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa från Skandinavien på väg mot Maldivernas huvudstad Malé, dit du anländer nästa dag. En eller två mellanlandningar beroende på vilket flygbolag du reser med.
Dag 2: Ankomst till Malé och Nika Island
Att komma från Malé och ut till Nika Island är en upplevelse i sig. Vid ankomsten till Malé blir du hämtad på flygplatsen och åker med sjöflygplan till Nika Island. Ett tvättäkta paradis väntar här, så kasta av dig skorna och njut av barfotapromenader på den mysiga resorten.
Dag 3-10: Nika Island
Förutom att njuta av dagarna i den förtjusande resorten kan du koppla av vid bländande vita sandstränder, simma ut till närliggande korallrev och uppleva livet under ytan. Här simmar du bland stim med färgglada fiskar och med lite tur får du se en lekfull delfin eller en sköldpadda som sakta simmar förbi i det kristallklara vattnet. Om din kropp eller själ behöver lite extra omsorg kan du skämma bort dig med underbara spabehandlingar på resorten. Ön erbjuder den perfekta miljön för en verkligt avkopplande semester. Här finns 43 villor och de flesta av dem har en egen liten strand. På resorten erbjuds fitnesscenter, restaurang, bar, kafé, dykcenter, vattensporter, samt en mängd olika utflykter, däribland snorkling, safari, djuphavsfiske, besök på grannöarna och mycket mer. Family Beach Villas ligger på öns nordliga sida. Alla villor har ett stort vardagsrum, två separata sovrum, två badrum och en utomhusdusch. Det finns privata solstolar på din egen lilla strand där du även kan njuta av utsikten från hängmattan. (F,L,M)
Dag 11: Avresa från Nika Island
Efter en sagolik vecka på Maldiverna är det dags för hemresa. Du blir hämtad på ditt hotell och åker sjöflygplan tillbaka till Malés flygplats. Tidpunkten beror på när ditt flyg tillbaka Skandinavien avgår. (F)
Dag 12: Ankomst till Skandinavien
Ankomsttiden till Skandinavien beror på vilket flygbolag du bokat.

Övernattningar

Tio nätter på Nika Island i Family Beach Villa inklusive helpension


Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

Gruppstorlek

Priset är baserat på 2 vuxna och 2 barn under 12 år

december - april

I priset ingår

  • Flyg Skandinavien - Malé t/r (inklusive bagage)
  • Transfer med sjöflygplan Nika Island t/r
  • Boende på Nika Island inklusive helpension

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 0413-170 50 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF