Sök
Sök
Maldiverne
Maldiverne
Nika Island
Strand Nika Island
Snorkelling Maldiverne

Tropiskt äventyr för hela familjen

Frånpris för två vuxna och två barn per vuxen

SEK 26 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 24 995:-

Reslängd: 12 dagar

Avkoppling på exotisk resort, bländande vita sandstränder med vajande palmer och inte minst - oförglömliga äventyr på och i det azurblå havet. En resort med plats för hela familjen.

Ta med familjen till Maldiverna och njut av härliga stränder, god mat och snorklingsturer i det blå havet.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Maldiverna här
Läs mer om Maldiverna här.

Väder

Maldiverna har ett tropiskt klimat med ungefär samma medeltemperatur året runt, det vill säga 27-29 grader. Vädret är dock finast från mitten av december till slutet av april. Därefter börjar regnperioden.

Våra rekommendationer om när det är bäst att resa till Maldiverna baseras på hur klimatet har varit under föregående år. Vädret på Maldiverna kan vara mycket skiftande och oförutsägbart, och därför ska våra rekommendationer endast ses som en fingervisning.

Nika Island

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Sverige
Avresa från Sverige på väg mot Maldivernas huvudstad Malé, dit du anländer nästa dag. En eller två mellanlandningar tillkommer beroende på vilket flygbolag du reser med.

Dag 2: Ankomst till Malé och Nika Island
Att komma från Malé och ut till Nika Island är en upplevelse i sig. Vid ankomsten till Malé blir du hämtad på flygplatsen och åker med sjöflygplan till Nika Island. Ett tvättäkta paradis väntar här, så kasta av dig skorna och njut av barfotapromenader på den mysiga resorten. Boende på Nika Island.

Dag 3-10: Nika Island
Förutom att njuta av dagarna i den förtjusande resorten kan du koppla av vid bländande vita sandstränder, simma ut till närliggande korallrev och uppleva livet under ytan. Här simmar du bland stim med färgglada fiskar och med lite tur får du se en lekfull delfin eller en sköldpadda som sakta simmar förbi i det kristallklara vattnet. Om din kropp eller själ behöver lite extra omsorg kan du skämma bort dig med underbara spabehandlingar på resorten.

Ön erbjuder den perfekta miljön för en verkligt avkopplande semester. Här finns 43 villor och de flesta av dem har en egen liten strand.
På resorten erbjuds fitnesscenter, restaurang, bar, kafé, dykcenter, vattensporter, samt en mängd olika utflykter, däribland snorkling, safari, djuphavsfiske, besök på grannöarna och mycket mer.
Family Beach Villas ligger på öns nordliga sida. Alla villor har ett stort vardagsrum, två separata sovrum, två badrum och en utomhusdusch. Det finns privata solstolar på din egen lilla strand, där du kan njuta av utsikten från hängmattan.

Dag 11: Avresa från Nika Island
Efter en sagolik vecka på Maldiverna är det dags för hemresa. Du blir hämtad på ditt hotell och åker sjöflygplan tillbaka till Malés flygplats. Tidpunkten beror på när ditt utlandsflyg till Sverige avgår.

Dag 12: Ankomst till Sverige
Ankomst till Sverige. Ankomsttiden till Sverige beror på flygbolaget.

Övernattningar:
Två nätter på flyget till/från Maldiverna
Tio nätter på Nika Island i Family Beach Villa med helpensionF = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Hör efter med din resekonsult om andra rumstyper och tilläggsavgifter för helpension.

Pris

Frånpris för två vuxna och två barn per vuxen

SEK 26 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 24 995:-


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Utomeuropeiska flygningar Sverige - Malé t/r
  • Transfer med sjöflygplan till resorten t/r
  • Boende på Nika Island med helpension (Det är möjligt att köpa till all inclusive - fråga din resekonsult om priser)

I priset ingår inte

  • Reseförsäkring och eventuellt avbeställningsskydd
  • Drycker
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Winberg Travel reserverar sig för eventuella programändringar, prisändringar och tryckfel.


TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: