12 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 46 950:-
Från 12 450:-
Res med familjen till Maldiverna, njut av de fantastiska stränderna och ta en snorkeltur i det blåa havet. På Sun Siyam bor barn gratis om ni reser två vuxna och två barn under 15 år tillsammans. Åk en kort båtresa från huvudön till Male och gå i land på paradiset, där 11 dagars sol- och badsemester väntar er, i kombination med massor av möjligheter för aktiviteter och upplevelser.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Maldiverna här
Läs mer om Maldiverna här.

Bästa reseperiod

Maldiverna har ett tropiskt klimat med ungefär samma medeltemperatur året runt, det vill säga 27-29 grader. Vädret är dock finast från mitten av december till slutet av april men man kan åka hit året om.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa från Skandinavien mot Maldivernas huvudstad Male, dit du anländer nästa dag. Resan innehåller en eller två mellanlandningar beroende på vilket flygbolag du reser med.
Dag 2: Ankomst till Male och Sun Siyam Olhuveli
Att komma från Male och ut till ön Olhuveli är en upplevelse i sig. Vid ankomsten till Male hämtas ni på flygplatsen och åker därifrån med speedboat till ön Olhuveli. Ett tvättäkta paradis väntar här, så kasta av er skorna och njut av barfotapromenader på den härliga resorten Sun Siyam.
Dag 3-10: Avkoppling och upplevelser på tropiska Olhuveli
Härliga Sun Siyam utgör ramarna för en semester i avkopplingens tecken. Här finns också gott om aktiviteter och upplevelser för både barn och vuxna. Ön har sitt eget husrev så du behöver inte lägga tid på att åka båt ut till något rev för att snorkla - utan det magnifika undervattenslivet finns bara en kort simtur bort. Här kan du snorkla bland stim av färgglada fiskar, och med lite tur får du se en lekfull delfin hoppa, eller en sköldpadda som sakta simmar förbi i det kristallklara vattnet. Vill du ha ännu mer äventyr under vattenytan finns det också dykställen i värdsklass precis i närheten. Påresorten finns gym, restaurang, bar, café, dykcenter och vattensportaktiviteter. Dessutom erbjuds en rad aktiviteter som snorklingsutflykter, djuphavsfiske, besök på grannöar och mycket mer. Behöver din kropp och själ lite extra omvårdnad så finns det också möjlighet att bli bortskämd med härliga spabehandlingar på resorten. De rymliga Grand Beach villorna är inredda med dubbelsäng, klassisk interiör och badrum utomhus. Dessutom ligger de, precis som namnet antyder, enda nere vid strandkanten. Villorna har också faciliteter som Wi-fi, TV, minibar och luftkonditionering. Alla villor har sin egen strandterrass där du i lugn och ro kan läsa en bra bok i skuggan. (F,L,M)
Dag 11: Avresa från Sun Siyam
Efter en sagolik semester på Maldiverna går resan hemåt igen. Ni blir hämtade på ert hotell och åker speedboat tillbaka till Males flygplats. Tidpunkten beror på när ditt flyg tillbaka till Skandinavien avgår. (F)
Dag 12: Ankomst till Skandinavien
Ankomsttiden till Skandinavien beror på vilket flygbolag du reser med.

Övernattningar

10 övernattningar på Sun Siyam i Grand Beach Villa

Det finns en rad olika rumskategorier på resorten som du kan välja mellan. Det finns exempelvis rum som är extra anpassade till par, eller mer lyxiga så kallade water villas. Prata med din reserådgivare om de olika möjligheterna.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

Gruppstorlek

Priset är baserat på 2 vuxna och 2 barn under 12 år

december - april

Packlista

 • Eventuell egen snorklingutrustning
 • Bra bok
 • Solkräm
 • Badkläder
 • Fina kläder till middagen på restaurangen

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien - Malet/r, inkl. bagage
 • Transfer med speedboat till och från resorten
 • Övernattningar och måltider enligt program
 • Lokal 'Green tax' - 6 USD / person & natt
 • Lokala skatter (16%) och serviceavgift på resorten (10%)
 • Trygghet på resan – nödtelefon bemannad dygnet runt
 • Täckning av paketreselagen och Resegarantifonden

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter och måltider som inte nämns i programmet
 • Dryck
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset är baserat på två vuxna och två barn under 15 år. Det finns möjlighet att mot extra betalning uppgradera från helpension till all inclusive.

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: