11 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 29 450:-
Från 11 450:-
Längtar ni efter en bekymmerslös reseupplevelse för hela familjen är detta ett riktigt bra förslag! Vill ni sedan öka på upplevelserna med utflykter och andra äventyr kan vi boka dagsutflykter eller en hyrbil.

Läs mer om Mauritius här
Se alla våra andra fantastiska reseförslag till Mauritius här

Bästa reseperiod

Mauritius fungerar att åka till året om – men den bästa tiden är från april till december då det är varmt och relativt torrt. Juni och augusti är de torraste månaderna då det också är lite svalare. På västkusten är det lite varmare och på ostkusten blåser det en del. Januari till mars är de varmaste månaderna då det också regnar en del, oftast i form av korta, tropiska regn.

Våra rekommendationer för bästa tid att besöka Mauritius är baserade på hur vädret varit tidigare år och är bara en vägledning om hur vädret brukar vara.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa
Vi bokar alltid reguljärflyg - de flesta bolag erbjuder specialmat utan extra kostnad och möjlighet till seating. Barn under 2 år har ingen egen sittplats men man kan beställa s.k. korgar för de allra minsta som monteras på väggen. Ombord serveras mat och visas film för att resan skall bli kort och behaglig. Det är ett flygbyte på vägen och ni landar sedan på Mauritius nästa dag.
Dag 2: Ankomst
Vid ankomst till Mauritius känner man direkt den ljuvliga värmen. I ankomsthallen står er chaufför och när ni satt er tillrätta i bilen körs ni till charmiga Zilwa Attitude där ni tas emot och visas till ert familjerum. Nu är det dags för semester! Ni bor i hotellet ”Family Deluxe Rooms”, praktiskt och smakfullt inredda med två sovrum, ett för de vuxna och ett för upp till tre barn. Alla rum har antingen en balkong eller en terrass ut mot trädgården. Här finns också luftkonditionering, kaffemaskin, wifi, tv med satellitkanaler och minibar. Vi har försökt göra det extra enkelt och bekvämt för er och inkluderat halvpension. .
Dag 3-9: Sköna stränder vid Zilwa Attitude
Mauritius är en perfekt familjedestination och bor man dessutom på Zilwa Attitude finns det massor att göra, se och upptäcka – om man inte bara vill lata sig såklart. Förutom pool ch strand finns det restauranger, möjlighet att delta i yoga- och Tai Chiklasser. För alla som älskar bad och vatten finns snorkling, kajaker och SUP – Stand Up Paddleboards. Eller varför inte ta en kurs i kitesurfing. För barn som vill ut på lite egna äventyr finns en barnklubb med aktiviteter som båtutflykter i glasbottenbåtar, skattjakter, shower, spel, lekar och plask i barnpoolen. Vill man göra utflykter kan hotellet boka det och det är även enkelt att hyra en bil och åka ut på egna utflykter.(F,M)
Dag 10: Hemresa
Ni hämtas av er chaufför och körs tillbaka till flygplatsen för att sedan flyga tillbaka mot Skandinavien. (F)
Dag 11: Hemkomst

Övernattningar

Åtta nätter på Zilwa Attitude i ett "Deluxe Family Room".

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Denna resa kan påbörjas när du önskar.

Året om

Packlista

 • Internationellt körkort
 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Bekväma skor
 • Vattenflaska

I priset ingår

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: