Res till Mexiko som backpacker och bestäm själv hur mycket du vill planera och boka i förväg. Kanske vill du bara boka flyg och de första nätternas boende hemifrån. Eller så vill du krydda resan med spännande utflykter i Mexiko tillsammans med andra backpackers. Vi hjälper till med allt från vandringar till storstadsbesök och dykutflykter. Backpacking är den resform där du kommer längst för pengarna och verkligen får uppleva befolkningen och landet du besöker på riktigt. Se våra övriga backpackerresor runtom i världen.

Visa 2 upplevelser

Res på egen hand i Mexiko

Res som backpacker i Mexiko i ditt eget tempo. Här kan du uppleva en av världens största städer; Mexico City, se imponerande Mayaruiner, pröva kraft och mod på Puerto Escondidios fantastiska surfvågor, chilla i de mysiga kolonialstäderna Oaxaca och San Cristóbal och uppleva dykning i världsklass vid Mexikos vackra karibiska kust.
Läs mer
Upp till 90 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 12 950:-
Backpacking Mexiko

Backpacking i Mexiko

Mexiko är fantastiskt! Upplev det färgstarka landet och den välkomnande befolkningen i din egen takt. Resrutten är förbokad och du får uppleva Mexikos absoluta höjdpunkter. Mexiko har något för alla - resan tar dig till några av Mexikos coolaste platser. Du behöver minst 17 dagar för att hinna men varför stressa, man kan vara ute upp till 90 dagar och landet i precis den i takt som passar dig bäst.
Läs mer
Upp till 90 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 19 450:-

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Fanny Hedin

Travel Consultant

info|wt.se

Shailee Parasnis

Travel Consultant

info|wt.se

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: