30 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 53 950:-
Från 17 450:-
Det fantastiska med Nya Zeeland är att naturen är så mångsidig. Att köra runt på egen hand är som att bläddra i en bilderbok. Man kan uppleva höga, snöklädda berg, imponerande fjordar, praktfulla sandstränder, sprutande gejsrar och enorma vulkaner – alltsammans inom hanterbara avstånd. Landet bjuder på äventyr för alla åldrar - är Nya Zeeland ett perfekt land för en road trip med familjen.

Ni bestämmer själva rutten och takten under resan och kan stanna precis när och var ni vill. Ni slipper dessutom att packa upp och packa ned era saker varje dag.

Vi har inkluderat de två första nätterna i Auckland liksom den sista natten i Christchurch, så att ni kan har gott om tid inför hemresan.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Nya Zeeland här
Praktisk information om Nya Zeeland

Bästa reseperiod

Nya Zeeland har främst ett tempererat klimat och på vintern snöar det på den södra ön. Landet kan besökas året runt men vädret är bäst från september till april.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1-2: Skandinavien-Auckland Dag 3: Ankomst till Auckland
Du landar i Auckland och tar dig till ditt hotell där du har två övernattningar. Efter en lång flygresa är det alltid bra att kunna komma till sitt hotellrum snabbt och enkelt. Därför har vi har ordnat de första två nätterna på ett centralt beläget hotell i Auckland, så att er ankomst blir så behaglig som möjligt. Auckland är en trevlig och enkel stad att hitta runt i – ni kan ta en promenad vid den mysiga småbåtshamnen eller en färjetur runt hamnen.
Dag 4: Ut på äventyr
Efter två dagar i Nya Zeelands största stad hämtar ni er husbil och sätter kurs mot äventyret. Ni har gratis kilometer så ni kan planera resan precis som ni vill, men vi hjälper naturligtvis gärna till med råd om vad man bör uppleva i Nya Zeeland.
Dag 5-27: Road trip
Nedan kan ni se några av våra absoluta favoritupplevelser för hela familjen: Besök Aucklands Museum för transport och teknik (MOTAT) – en hit med både barn och vuxna med barnasjälen kvar Stå på spetsen av Nya Zeeland vid Cape Reinga Ta en promenad bland de majestätiska och nästan spirituella Kauriträden i Waipoua Forest Skaffa en spade och gräv din egen varmvattenspool på Hot Water Beach, Coromandel Peninsula Ta en underjordisk båttur i de fascinerande Glowworm Caves, Waitomo Följ i hobbitarnas fotspår i Hobbiton, vid Matamata Hoppa på en cykel och utforska den spännande Whakarewarewa Forest vid Rotorua Upptäck genuin Maori-kultur och bubblande gyttjebad i Rotorua Testa zorbing (från 6 år) Vandra bland vulkaner i Tongariro National Park Ta reda på mer om Nya Zeelands kultur och historia på Te Papa National Museum i Wellington Upptäck Abel Tasman National Park på land och till sjöss Utforska de gamla kolgruvorna i Denniston Ta på er spikskorna och bege er till glaciärerna Frans Jozef eller Fox Upptäck den förunderliga världen i Puzzling World i Wanaka och utmana er själva med den stora labyrinten Åk på en dagskryssning i det otroligt vackra Milford Sound Ta på cykelhjälmen och åk på en utflykt på Otago Rail Trail Tillbringa några timmar med att hisna över den betagande Lake Tekapo Snorkla med delfiner eller åk på valskådning vid Kaikoura Observera albatrosser och andra vilda djur på Otago Peninsula Ta en picknick i Christchurchs botaniska trädgård eller Hagley Park Nya Zeeland erbjuder en mängd upplevelser för personer i alla åldrar och ovanstående är bara ett litet urval av härligheterna.
Dag 28: Christchurch
Idag återlämnar ni er husbil på Christchurchs flygplats och har en natt på hotell inne i staden innan ni beger er hem till Sverige. På detta sätt behöver ni inte stressa på flygplatsen och kan njuta av er sista kväll på resan med en trevlig måltid på en av Christchurchs många restauranger eller ta en promenad i den fina botaniska trädgården.
Dag 29: Hemresa
Ni lämnar hotellet och tar en taxi eller buss till flygplatsen i god tid för hemresa mot Skandinavien.
Dag 30: Hemkomst

Övernattningar

Tre nätter på hotell
Tjugofyra nätter i husbil

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

september - april

Packlista

 • Internationellt körkort
 • Kläder för väder
 • Regnkappa eller poncho
 • Badkläder & handduk
 • Minst ett par stadiga skor
 • Hatt, solkräm & myggspray

I priset ingår

 • Flygbiljett Skandinavien-Auckland // Christchurch-Skandinavien (inklusive bagage)
 • 2 nätter på hotell i Auckland
 • 1 natt på hotell i Christchurch
 • 25 dagars camperuthyrning inkl. försäkring, extra förare och fria mil
 • Alla transfers, måltider, utflykter och transporter enligt program
 • Trygghet på resan – nödtelefon bemannad dygnet runt
 • Täckning av paketreselagen och Resegarantifonden

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks
 • Hyra av bilbarnstol(ar) (obligatoriskt i NZ)
 • Envägshyra (ca 170 NZD)
 • Avgift för väganvändare (ca. 8,00 NZD per 100 km)

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: