Sök
Sök
spanskundervisning i Cuzco Peru

Lär dig spanska i Peru

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 3 055:-

Reslängd: 1-4 veckor

Många blir förvånade över hur få människor i Sydamerika som talar engelska. Med en spanskakurs får du ut mer av din resa i Peru och Sydamerika.

Att samtala med lokalbefolkningen på deras eget språk skapar omedelbar respekt och öppnar många dörrar. Din spanska behöver inte vara perfekt. Bara det faktum att du försöker betyder mycket.

Det är billigare att ta en spanskakurs i Peru än hemma och det är naturligtvis också mycket roligare när du kan börja använda ditt nya, spanska ordförråd på en gång.

Winberg Travel erbjuder spanskakurser i Cusco. Undervisningen äger antingen rum parvis (två personer per lärare) eller som individuell undervisning (en person per lärare). Här kan du förbättra dina spanskafärdigheter på mycket kort tid.
Alla pedagoger är erfarna och har spanska som modersmål.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Peru här
Praktisk information om Peru

Väder

Spanskakurserna anordnas året runt. Lektioner hålls inte på peruanska helgdagar. Om din kurs infaller på en av dessa dagar kommer lektionerna att flyttas runt lite för att du fortfarande ska få alla dina timmar.

Detaljerad resplan

Parundervisning:
Denna kurs är till för dig som vill lära dig tillsammans med en vän eller partner.
Ni bör helst ligga på ungefär samma nivå i spanska när ni ska lära er tillsammans, så att ni båda får ut det mesta av undervisningen. Kurserna är flexibla och kommer att anpassas till er nivå oavsett hur mycket eller lite spanska ni redan kan.
Undervisningen sker inte bara i klassrummet, utan ni får också ge er ut i staden och använda ert nya spanska ordförråd.

Individuell undervisning (en person per lärare):
Alla är olika och lär sig på olika sätt och i olika tempon. Med en privat lärare är du säker på att du får tillräckligt med uppmärksamhet och du kommer att bli förvånad över hur snabbt de spanska orden kommer att flöda ut ur munnen på dig. Även denna kurs är flexibel och är anpassad till din nivå. Undervisning sker både i klassrummet och ute i staden.

Övernattningar:
I Cusco bor du i ett flerbäddsrum (sovsal) med plats för sex personer på Milhouse Hostel. Mot en extra kostnad kan du få ett eget rum.


F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 3 055:-


Gruppstorlek

Välj mellan undervisning parvis (två personer per lärare) eller individuell undervisning (en person per lärare).

I priset ingår

  • 20 timmar spanskalektioner per vecka måndag till fredag
  • Boende i flerbäddsrum med frukost på Milhouse Hostel

I priset ingår inte

  • Utomeuropeiska flygresor Sverige t/r
  • Drycker och andra måltider
  • Eventuella inträdesavgifter om undervisningen sker på museer och liknande ute i staden
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: