1-4 veckor
Exkl. flyg
Nya priser på väg
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Att samtala med lokalbefolkningen på deras eget språk skapar omedelbar respekt och öppnar många dörrar. Din spanska behöver inte vara perfekt. Bara det faktum att du försöker betyder mycket.

Det är billigare att ta en spanskakurs i Peru än hemma och det är naturligtvis också mycket roligare när du kan börja använda ditt nya, spanska ordförråd på en gång.

Winberg Travel erbjuder spanskakurser i Cusco. Undervisningen äger antingen rum parvis (två personer per lärare) eller som individuell undervisning (en person per lärare). Här kan du förbättra dina spanskafärdigheter på mycket kort tid.
Alla pedagoger är erfarna och har spanska som modersmål.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Peru här
Praktisk information om Peru

Bästa reseperiod

Spanskakurserna anordnas året runt. Lektioner hålls inte på peruanska helgdagar. Om din kurs infaller på en av dessa dagar kommer lektionerna att flyttas runt lite för att du fortfarande ska få alla dina timmar.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Parundervisning:
Denna kurs är till för dig som vill lära dig tillsammans med en vän eller partner. Ni bör helst ligga på ungefär samma nivå i spanska när ni ska lära er tillsammans, så att ni båda får ut det mesta av undervisningen. Kurserna är flexibla och kommer att anpassas till er nivå oavsett hur mycket eller lite spanska ni redan kan. Undervisningen sker inte bara i klassrummet, utan ni får också ge er ut i staden och använda ert nya spanska ordförråd.
Individuell undervisning (en person per lärare):
Alla är olika och lär sig på olika sätt och i olika tempon. Med en privat lärare är du säker på att du får tillräckligt med uppmärksamhet och du kommer att bli förvånad över hur snabbt de spanska orden kommer att flöda ut ur munnen på dig. Även denna kurs är flexibel och är anpassad till din nivå. Undervisning sker både i klassrummet och ute i staden.

Övernattningar

I Cusco bor du i ett flerbäddsrum (sovsal) med plats för sex personer på Milhouse Hostel. Mot en extra kostnad kan du få ett eget rum.

Kommentarer

Notera att det här är en tillvalsutflykt för våra resor i Peru. Utflykten kan endast köpas ifall du också bokar din flygresa genom oss på Winberg Travel.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Avresedatum

Språkkurserna i Peru startar varje måndag.

Gruppstorlek

Välj mellan undervisning parvis (två personer per lärare) eller individuell undervisning (en person per lärare).

året om

I priset ingår

  • 20 timmar spanskalektioner per vecka måndag till fredag
  • Boende i flerbäddsrum med frukost på Milhouse Hostel

I priset ingår inte

  • Flyg
  • Reseförsäkring
  • Avbeställningsskydd
  • Visum
  • Måltider, transporter och utflykter som ej ingår enligt program
  • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF