Hos Winberg Travel kan vi skräddarsy resor i april efter dina önskemål, till hela världen. Vi har ett brett sortiment av olika resformer som du kan välja och vraka mellan när du planerar din semester i april.
Älskar du åka på storstadssemestrar och besöka världens stora sevärdheter? Eller vill du hellre ut på olika äventyr, såsom tågresor eller rundresor med svensk reseledare i Europa? Allt det, och mycket mer, kan du få hos Winberg Travel.

Boka din resa i april till olika destinationer hos oss

Våra bästa tips på resmål i april, som kommer att ge dig en vårresa du sent glömmer, är bland annat storstadsupplevelser i USA. USA som resmål står på mångas önskelista, då det är ett land som verkligen har något för alla intressen och alla åldrar. Du kan till exempel resa till storstadsdestinationerna på USA:s östkust – New York, Boston, Washington och Philadelphia – städer som man passar perfekt att besöka under en resa på våren. Även de sydvästra delarna av Australien, med Perth och vindistrikten i Margaret River, är bra resmål under april.
Vill du hellre få en rejäl dos av sol och värme innan sommaren har kommit till Sverige, så kan du till exempel resa till Thailand för att besöka det traditionella nyårsfirandet Songkran som infaller i april. Även många av länderna i Sydamerika passar perfekt att besöka under våren, såsom Brasilien, Argentina, Chile och Guatemala. Då är det höst på den sydamerikanska kontinenten, med lagom varma temperaturer, soliga dagar och lite nederbörd.
Om du tilltalas av friluftsliv finns det massor av resmål i vårt stora utbud som erbjuder det i april. Nepal är exempelvis ett utmärkt resmål i april, då den blommande rhododendron lyser upp hela de bländande vackra bergsmiljöerna. Vill du ta dig ut på ett riktigt vandringsäventyr så kan du därför ställa in siktet på Nepals idylliska och stillsamma bergsmiljöer.

Skapa och skräddarsy din resa i april tillsammans med oss

På Winberg Travel skräddarsyr vi din reseupplevelse så att du kan få ut mesta möjliga av ditt äventyr ute i världen. Kolla in våra reseförslag till många olika länder i världen och använd dem som inspiration till din resa i april. Du kan också läsa massvis av reseberättelser från hela världen för ytterligare inspiration. Dessa reseberättelser är olika upplevelser som vi på Winberg Travel, våra vänner och kunder har valt att dela med oss av.
Kontakta sedan oss med dina resplaner och ditt önskade resmål, så bokar vi in ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans kan skapa din nästa drömresa – helt anpassad efter dina önskemål och behov.
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: