Sök
Sök
USA Utah Canyonlands

Reseberättelser

Låt dig inspireras av våra reseberättelser som tar dig runt till världens världens stora metropoler, okända vidder och ut på djupt vatten.

Reseberättelserna är stora och små äventyr, upplevda av oss på Winberg Travel eller vänner och kunder. Det är imponerande upplevelser, skojiga historier, storstadsöverraskningar, nationalparkernas imponerande djur – ja alla upplevelser från både ryggsäck och väska. Allt från Costa Ricas små gröna grodor till kryssningsfartygens vågsvall och backpacking & road trip i Afrikas nationalparker är minnesvärda äventyr för den nyfikne resenären.
Vælg land
Efter fire dages vandring på inca-stien ankommer du ved solopgang til Machu Picchu

Trekking i Inkariket

Vandra till Machu Picchu, inkarikets högborg.
Läs mer
De smukke mayaruiner ved Tulum

På resa i Mexiko

Är man ute efter vackra stränder, mayastäder och välkryddad mat så är Mexiko landet att åka till!
Läs mer
Dykning på Fiji

Dykning i världsklass

Varmt vatten, vackra koraller och söta hajar – dykning på Fiji är fantastiskt!
Läs mer
Paddle Boarding, Blue Lagoon, Fiji

Ö-luff, strandliv och Fiji-time

Fiji har det mesta och är ett land där du verkligen omhuldas av den lokala vänligheten. Här finns några av världens bästa stränder, fantastisk dykning, en mängd aktiviteter och massor av kultur.
Läs mer
Forstadsnomade, Pernilles

Att flyga långt med barn

Vi har farit både fram och tillbaka över de stora haven med våra barn sedan de var helt små och vet att själva flygandet kan vara det största bekymret när man funderar på en längre resa med barnen. Här är ett par råd som kan vara till nytta när du ska flyga långt med de allra minsta!
Läs mer
Backpacking i Panama

Ett par gamla backpackers

I ett sammanträffande av diverse lyckosamma – och ett par oturliga – omständigheter så befann min fru och jag (bägge 57 den gången) oss plötsligt i en situation där vi inte hade något jobb det kommande året, hade hyrt ut vårt hus, barnen var utflugna och hunden parkerad hos ett av dem.
Läs mer
Hawaii - you had me at Aloha!

Hawaii - you had me at Aloha!

Milla är Marketing & Product Manager på Winberg Travel och har rest runt på Hawaii i flera omgångar. Här är hennes reseberättelse från första besöket till Big Island och Maui.
Läs mer
I Helikopter over Grand Canyon, USA, nordamerika, kør-selv-ferie

Med helikopter över Grand Canyon

En storslagen flygtur i helikopter över Grand Canyon har just gått upp på vår topp tio-lista över ultimata reseupplevelser. Känslan av att skåda ut över ett av världens underverk från luften kan bara beskrivas som intensiv eufori.
Läs mer
Kendwa Beach, Zanzibar

Zanzibar

Vill man ha mera än badsemester på Zanzibar är här massor av möjligheter att utforska denna mycket intressanta ö.
Läs mer
Costa Rica Kristina

Costa Rica – en annorlunda resa

Costa Rica är ett perfekt resmål för dig som älskar djur och vacker natur, ekoturism, vänliga människor och mycket, mycket mer.
Läs mer
Road Trip, USA

Road trip i USA - såhär går det till!

Gläd dig åt storslagna upplevelser i USA, möjligheternas land! USA är det ultimata landet för en road trip - så det är bara att ge sig av och njuta.
Läs mer
Arches National Park, USA

Stentuffa Colorado - You Rock!

Henrik Møller Nielsen är USA-produktchef på Jysk Rejsebureau och har just varit i USA (igen), mera specifikt staterna Colorado och Utah. Vi skickade ut honom för att delta i en stor mässa i Denver och där få ännu större kunskaper om det stora landet och testa några av de spännande produkterna vi erbjuder. Henrik har skickat några stämningsbilder och små uppdateringar om sin resa hem till oss, som kan visa lite av vad Colorado och Utah har att erbjuda.
Läs mer
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: