Hos Winberg Travel kan vi skräddarsy resor i januari efter dina önskemål, till hela världen. Vi har ett brett sortiment av olika resformer som du kan välja och vraka mellan när du planerar din vintersemester i januari.
Älskar du sol- och badsemester, där du kan koppla av i havet och ha mycket tid på egen hand? Eller vill du hellre ut på olika äventyr, såsom backpacking eller resor med fokus på kultur och historia? Allt det, och mycket mer, kan du få hos Winberg Travel.

Boka din resa i januari till olika destinationer hos oss

Våra bästa tips på resor i januari som kommer att ge dig en vinterresa du sent glömmer är bland annat djur- och naturupplevelser i Uganda. Januari är den perfekta månaden för att åka till Uganda och de dimhöljda bergens gorillor som många drömmer om att uppleva. I januari är chanserna nämligen stora att få se de mäktiga djuren. Om du istället vill ha snö och vinter kan du bege dig till norra Japan där skidåkningen är som bäst i januari och februari.
Om du hellre längtar efter resmål med vackra stränder, vit sand och klart turkost vatten, och som ger dig känslan av paradiset, har vi flera destinationer som passar utmärkt till det. Våra bästa tips på spännande resor till varmare temperaturer i januari är ett besök i landet Down Under, under det stora Australia Day-firandet den 26 januari, då hela befolkningen går man ur huse för att fira årets största festlighet. Januari är också en perfekt månad att besöka önationen Sri Lanka som har både vidsträckta teodlingar, safari och strand att erbjuda sina besökare.
Om du snarare tilltalas av en spännande kulturresa är Kerala i södra Indien ett perfekt resmål i januari – där du kan glida fram längs floden i en traditionell risbåt. I januari väntar också det fantastiska Kuba på att upptäckas av dig – fyllt av både dramatisk historia och salsarytmer, välsmakande rom och traditionella cigarrer.

Skapa och skräddarsy din resa i januari tillsammans med oss

På Winberg Travel skräddarsyr vi din reseupplevelse så att du kan få ut mesta möjliga av ditt äventyr ute i världen. Kolla in våra reseförslag till många olika länder världen och använd dem som inspiration till din resa i januari. Du kan också läsa massvis av reseberättelser från hela världen för ytterligare inspiration. Dessa reseberättelser är olika upplevelser som vi på Winberg Travel, våra vänner och kunder har valt att dela med oss av.
Kontakta sedan oss med dina resplaner och ditt önskade resmål, så bokar vi in ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans kan skapa din nästa drömresa – helt anpassad efter dina önskemål och behov.
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: