Hos Winberg Travel kan vi skräddarsy resor i november efter dina önskemål, till hela världen. Vi har ett brett sortiment av olika resformer som du kan välja och vraka mellan när du planerar din semester i november.

Vill du känna friheten som bara en road trip kan ge dig, medan du susar fram på vägarna på andra sidan jorden? Eller ta del av spännande kulturer och ett exotiskt djurliv i Latinamerika? Allt det, och mycket mer, kan du få hos Winberg Travel.

Boka din resa i november till olika destinationer hos oss

Våra bästa tips på bra resmål i november är till det budgetvänliga, mångfacetterade och innehållsrika Kambodja. Landet passar perfekt att besöka under sen höst och vinter och består av en utomordentlig mix av strandliv och spännande historia. Kombinera din Kambodjaresa med ett besök i södra Vietnam och det fantastiska Mekongdeltat, där den mäktiga floden sprider ut sig i mindre vattendrag och skapar en spektakulär miljö.

Om du hellre är sugen på Latinamerika är just november startskottet för den bästa säsongen för att resa hit. Costa Rica med sitt magnifika djurliv står på mångas lista över drömresemål, och november är den perfekta månaden att besöka landet. Det är strax innan högsäsongen drar igång – så du behöver inte trängas medan du upplever landets spektakulära sevärdheter – samtidigt som landet ändå bjuder på ett behagligt klimat. Även Mexiko lockar under den här tiden på året, inte minst med tanke på den världskända Dia de los Muertos – De dödas dag – som firas med pompa och ståt i Mexiko den 1 november. Ett annat firande som inträffar i november är den indiska högtiden Diwali – den stora ljusfesten – som äger rum den 12 november.

Om du längtar efter fascinerande vinterupplevelser kan du med fördel styra kosan mot Island eller Svalbard, för att få uppleva en vinter du sent kommer att glömma. Ägna dagarna åt scootersafari, isbjörnsskådning och så klart av att njuta av det sagolika norrskenet.

Skapa och skräddarsy din resa i november tillsammans med oss

På Winberg Travel skräddarsyr vi din reseupplevelse så att du kan få ut mesta möjliga av ditt äventyr ute i världen. Kolla in våra reseförslag till många olika länder världen och använd dem som inspiration till din resa i november. Du kan också läsa massvis av reseberättelser från hela världen för ytterligare inspiration. Dessa reseberättelser är olika upplevelser som vi på Winberg Travel, våra vänner och kunder har valt att dela med oss av.

Kontakta sedan oss med dina resplaner och ditt önskade resmål, så bokar vi in ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans kan skapa din nästa drömresa – helt anpassad efter dina önskemål och behov.
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: