Hos Winberg Travel kan vi skräddarsy resor i oktober efter dina önskemål, till hela världen. Vi har ett brett sortiment av olika resformer som du kan välja och vraka mellan när du planerar din semester i oktober.

Att resa i oktober och på höstlovet är för många synonymt med sol och badsemester. Men det är också en bra period för storstadsresor i exempelvis Asiens myllrande städer, samt vandringsresor i Europa. Allt det, och mycket mer, kan du få hos Winberg Travel.

Boka din resa i oktober till olika destinationer hos oss

Vill du vara garanterad sol och värme under din resa i oktober rekommenderar vi dig att resa till något av världens bästa öparadis. Oktober är en bra månad, med stabilt och lagom varmt väder, i exempelvis Franska Polynesien, på Mauritius och Seychellerna. En sol- och badsemester i turkost, ljummet vatten, bland ett storslaget undervattensliv eller i hängmattan på en paradisö är väl precis vad vi behöver i oktober?

Oktober är även en lysande månad för att uppleva södra Europa innan vinterns antågande. I oktober lockar Sydeuropa inte bara med milda temperaturer, utan även storstäder och sevärdheter utan sommarens stora turistströmmar. Strosa i lugn och ro bland Roms pampiga arkitektur, Lissabons historiska centrum eller Splits charmiga Medelhavsidyll.

Vill du uppleva storstäder och kultur i en annan del av världen är Sydkorea en perfekt destination för höstlovet. Då är vädret som bäst för att både kunna ge sig ut på sightseeing i storstäder som Seoul, och även uppleva naturen genom vandring bland vulkaner och nationalparker.

Om du längtar efter äventyr med fokus på djur och natur kan vi rekommendera en resa till östra Afrika på höstlovet. I oktober råder torrperiod i de östafrikanska länderna Tanzania och Kenya och Uganda. Djuren i nationalparkerna är då lättare att upptäcka då de samlas kring vattenhål och floder, det är ingen nederbörd och därmed färre mygg, och dagarna är klara och soliga. Dessutom är besöksantalet mindre, så du kan njuta av den sagolika naturen relativt ostörd.

Skapa och skräddarsy din resa i oktober tillsammans med oss

På Winberg Travel skräddarsyr vi din reseupplevelse så att du kan få ut mesta möjliga av ditt äventyr ute i världen. Kolla in våra reseförslag till många olika länder världen och använd dem som inspiration till din resa i oktober. Du kan också läsa massvis av reseberättelser från hela världen för ytterligare inspiration. Dessa reseberättelser är olika upplevelser som vi på Winberg Travel, våra vänner och kunder har valt att dela med oss av.

Kontakta sedan oss med dina resplaner och ditt önskade resmål, så bokar vi in ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans kan skapa din nästa drömresa – helt anpassad efter dina önskemål och behov.
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: