Sök
Sök
Yoga Sri Lanka
Strand Sri Lanka
Yoga Sri Lanka
Spa Sri Lanka

Yogaretreat på Sri Lanka

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 23 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Elva dagar

Här väntar yogapass i världsklass, underbar mat som stärker kropp och själ, tropisk natur, spabehandlingar - skäm bort dig själv på fridfulla Talalla Retreat.

Njut av ett sex dagar långt yogaretreat. Du bor på den fridfulla tropiska resorten Talalla Retreat, som ligger på en två kilometer lång sandstrand. Du är i trygga händer hos de specialiserade instruktörerna som vägleder dig genom daglig yoga, mot ett bättre välbefinnande.

Koppla av med en helkroppsmassage som ingår i din vistelse. Sedan kan du njuta av den härliga poolen och de utsökta lokala maträtterna som serveras från en buffé.
Denna retreat leds av lokalt bosatta yogainstruktörer och under vistelsen ingår en detaljerad introduktion av olika yogavarianter, allt från vinyasa och balansövningar, till meditation och yogafilosofi.

Se våra andra fantastiska reseförslag för Sri Lanka här

Väder

Man kan resa till Sri Lanka året om. När det regnar i landets östra delar är det vanligtvis soligt i de västra, och tvärtom. Den torraste och bästa perioden att resa till Sri Lankas västkust, sydkust och bergsområde är från december till mars. Till östkusten och området med de historiska byarna är det lämpligt att åka från april till september. Den bästa säsongen att se vilda djur och växter är från november till april.

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien

Idag reser du från Skandinavien och gör en eller två mellanlandningar, beroende på ditt flygbolag.

Dag 2: Ankomst och välkomnande till Talalla Retreat

Du hämtas vid flygplatsen och körs till Tallala där du kan komma tillrätta i lugn och ro. Dag 3: Avkoppling på Talalla Retreat
Njut av den sagolika omgivningen, skäm bort dig med ett besök på hotellets spa och ta ett dopp i vågorna. ([M])


Dag 4: Yoga och meditation

Idag blir du välkomnad och din kommande yogakurs planeras ihop med en privat yogalärare. Eftermiddag med yogapass. ([F],[L],[M])

Dag 5-9: Yoga och meditation

De dagliga programmen är organiserade som följer:
07.30 Vinyasayoga (90 min)
Dagen startar med dynamisk yoga som innehåller en rad positioner och andningstekniker. Yogaställningar för olika nivåer demonstreras under yogapasset.

11.30 Daglig workshop (60-90 min)
Dessa workshops leds av en yogalärare som visar dig andra aspekter av yoga. Du kan exempelvis lära dig om anatomi, meditation och filosofin bakom yoga - samt organisera ett program som kan utföras när du kommer hem.

17.00 Återuppbyggande yoga/yinyoga (90 min)
Denna form av yoga är mild och fridfull, hjälper till att lugna nervsystemet, får kroppen att slappna av och skapar ny energi.

18.45 Meditation och guidade pranayama-övningar (45 min)
Utforska olika meditationstekniker i det öppna yogaområdet eller på stranden. Du lär dig att reglera andningen och använda den för att öka ditt välbefinnande, samt hur man gör andningsövningar under meditation.

([F],[L],[M])


Dag 10: Hemresa

Stärkt och stark i både kropp och själ är det så dags att säga farväl till Sri Lanka och resa hemåt mot Skandinavien igen. ([F])

Dag 11: Ankomst till Sverige

Övernattningar:
Sju nätter i deluxe-rum på Tallala Retreat med helpension

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 23 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.


Svårighetsgrad

Lätt

I priset ingår

  • Flyg Skandinavien - Colombo t/r (inkluisve bagage)
  • Sju nätter på Talalla Retreat
  • Helpension
  • Morgonmeditation och yogaklasser enligt program
  • En helkroppsmassage

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: