Elva dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 36 950:-
Njut av ett sex dagar långt yogaretreat. Du bor på den fridfulla tropiska resorten Talalla Retreat, som ligger på en två kilometer lång sandstrand. Du är i trygga händer hos de specialiserade instruktörerna som vägleder dig genom daglig yoga, mot ett bättre välbefinnande.

Koppla av med en helkroppsmassage som ingår i din vistelse. Sedan kan du njuta av den härliga poolen och de utsökta lokala maträtterna som serveras från en buffé.
Denna retreat leds av lokalt bosatta yogainstruktörer och under vistelsen ingår en detaljerad introduktion av olika yogavarianter, allt från vinyasa och balansövningar, till meditation och yogafilosofi.

Se våra andra fantastiska reseförslag för Sri Lanka här
Läs mer om Sri Lanka

Bästa reseperiod

Man kan resa till Sri Lanka året om. När det regnar i landets östra delar är det vanligtvis soligt i de västra, och tvärtom. Den torraste och bästa perioden att resa till Sri Lankas västkust, sydkust och bergsområde är från december till mars. Till östkusten och området med de historiska byarna är det lämpligt att åka från april till september. Den bästa säsongen att se vilda djur och växter är från november till april.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Idag reser du från Skandinavien och gör en eller två mellanlandningar, beroende på ditt flygbolag.
Dag 2: Ankomst och välkomnande till Talalla Retreat
Du hämtas vid flygplatsen och körs till Tallala där du kan komma tillrätta i lugn och ro.
Dag 3: Avkoppling på Talalla Retreat
Njut av den sagolika omgivningen, skäm bort dig med ett besök på hotellets spa och ta ett dopp i vågorna. (M)
Dag 4: Yoga och meditation
Idag blir du välkomnad och din kommande yogakurs planeras ihop med en privat yogalärare. Eftermiddag med yogapass. (F,L,M)
Dag 5-9: Yoga och meditation
De dagliga programmen är organiserade som följer: 07.30 Vinyasayoga (90 min) Dagen startar med dynamisk yoga som innehåller en rad positioner och andningstekniker. Yogaställningar för olika nivåer demonstreras under yogapasset. 11.30 Daglig workshop (60-90 min) Dessa workshops leds av en yogalärare som visar dig andra aspekter av yoga. Du kan exempelvis lära dig om anatomi, meditation och filosofin bakom yoga - samt organisera ett program som kan utföras när du kommer hem. 17.00 Återuppbyggande yoga/yinyoga (90 min) Denna form av yoga är mild och fridfull, hjälper till att lugna nervsystemet, får kroppen att slappna av och skapar ny energi. 18.45 Meditation och guidade pranayama-övningar (45 min) Utforska olika meditationstekniker i det öppna yogaområdet eller på stranden. Du lär dig att reglera andningen och använda den för att öka ditt välbefinnande, samt hur man gör andningsövningar under meditation. (F,L,M)
Dag 10: Hemresa
Stärkt och stark i både kropp och själ är det så dags att säga farväl till Sri Lanka och resa hemåt mot Skandinavien igen. (F)
Dag 11: Ankomst till Sverige

Övernattningar

Sju nätter i deluxe-rum på Tallala Retreat med helpension

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Kontakta oss på Winberg Travel för att höra mer om startdatum för yogaretreat på Sri Lanka.

november - april

Packlista

 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Vattenflaska
 • Bekväma kläder

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien - Colombo t/r (inkluisve bagage)
 • Sju nätter på Talalla Retreat
 • Helpension
 • Morgonmeditation och yogaklasser enligt program
 • En helkroppsmassage
 • Trygghet på resan – nödtelefon bemannad dygnet runt
 • Täckning av paketreselagen och Resegarantifonden

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: