13 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 21 450:-
Från 14 450:-
Koh Kood Beach Resort har en mysig och familjär atmosfär. Här bor ni i egen villa där ni kan slappna av och bara njuta. Det mesta är ordnat av personalen här, så att ni bara kan fokusera på att njuta av varandras sällskap, utnyttja resortens faciliteter, bada i er privata jacuzzi, slappna av på stranden eller åka på utflykter i området.

Villan är en del Koh Kood Beach Resort, men har ett härligt, privat läge. Här finns tre sovrum som alla har sitt egna badrum utomhus och där alla har plats för två extrasängar om det skulle behövas. På ovanvåningen finns, förutom två sovrum, även ett stort vardagsrum, kök och en fin balkong med havsutsikt.

Koh Kood Beach Resort har en fin och privat badstrand i den lilla, palmprydda bukten Klong Mat, som är uppkallad efter den närliggande fiskebyn. Här finns massor av möjligheter till aktiviteter som till exempel dykning, snorkling, kajakpaddling och små utflykter, antingen på egen hand eller arrangerat via receptionen.

Ni tillbringar åtta nätter i dessa vackra tropiska miljöer. Dessutom tillbringar ni två nätter i Bangkok före vistelsen på Koh Kood. På så sätt får ni även ett litet smakprov på Thailands spännande huvudstad.

Vi har även villor som kan hyras i andra delar av Thailand, t.ex. på Koh Jum, Koh Samui, Koh Tao och i Pranburi - kontakta din resekonsult för mer information.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Thailand här
Läs mer om Thailand här

Bästa reseperiod

Thailand är bland annat en underbar plats för en solsemester som kan besökas året om. När det regnar i den östra delen av landet är det vanligtvis soligt i den västra och tvärtom.
Resan kan göras året om, men den bästa perioden att besöka Koh Kood är mellan november och februari då det är torrt och temperaturen är som lägst - cirka 30 grader på dagarna. Från mars till maj kan temperaturen stiga ända upp till 39 grader på dagarna. I perioden mellan maj och november är vädret mycket ombytligt, och det kan förekomma både tropiska regnoväder och stormar.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Du flyger från Skandinavien till Thailand, där du anländer nästa dag.
Dag 2: Ankomst till Bangkok
När ni kommer fram till Bangkok står en chaufför redo att köra er till ert boende. Grand Sathorn har ett mycket centralt och bekvämt läge, nära floden och sky train-stationen Saphan Taksin. Resten av dagen kan ni slappna av efter resan eller gå på upptäcktsfärd i Bangkok. Behöver ni inspiration har vi massor av bra förslag på spännande upplevelser, såsom en tuktuk-tur till Chinatown eller en guidad rundtur i centrum.
Dag 3: Bangkok på egen hand
Ni har hela dagen på er att utforska Bangkok på egen hand. Gå på upptäcktsfärd i staden där massor av spännande upplevelser väntar. Missa inte Grand Palace, Wat Po, China Town, Lumpini Park, Chatuchak helgmarknad eller en båttur på kanalerna. Vi har massor av förslag på spännande upplevelser om ni skulle behöva inspiration. Vi kan rekommendera en cykeltur bortom turiststråken eller en spännande halvdagstur på de smala kanalerna som slingrar sig bakom storstadens fasad. Här åker ni med en longtail-båt och får uppleva det lokala vardagslivet. (F)
Dag 4: Transfer till Koh Kood
Idag fortsätter ni med minibuss till Trat där båten till Koh Kood väntar. På Koh Kood Beach Resort, med sin mysiga och familjära atmosfär, bor ni i egen privat villa där ni kan slappna av och njuta av livet. Här tillbringar ni de kommande åtta nätterna i vackra, tropiska miljöer. Villan är en del av Koh Kood Beach Resort, men har ett härligt, privat läge. På ovanvåningen finns en stor terrass med en fantastisk utsikt och jacuzzi, två sovrum med varsitt utomhusbadrum och båda sovrummen har plats för två extrasängar. Villans nedervåning innehåller ett sovrum, som även det har möjlighet för extrasängar om ni behöver, samt med ett eget inomhusbadrum. Här finns också gemensamt vardagsrum och kök samt balkong med havsutsikt. (F)
Dag 5-11: Boende i egen villa på Koh Kood Beach Resort
Hela den kommande veckan består av ren avkoppling på Koh Kood. Koh Kood Beach Resort har en fin, privat badstrand vid den palmprydda bukten Klong Mat, som är uppkallad efter den närliggande fiskebyn. Bland resortens faciliteter finns dessutom en härlig swimmingpool, gratis lån av kajaker, snorklingsutrustning samt gratis internet i restaurangen. Här serveras ett brett urval av goda och billiga thairätter samt fisk och skaldjur och ett mindre utbud med europeisk mat. Passa på att njuta av den spektakulära solnedgången över havet när du äter i restaurangen. Resorten har en egen dykbutik som arrangerar kurser och dykutflykter. När vädret tillåter arrangeras det dagligen turer till en fiskeby och ett vattenfall samt picknick på de närliggande stränderna. Alla utflykterna kan bokas och betalas i receptionen. Det finns även massor av möjligheter till utflykter på egen hand. Om ni behöver en paus från stranden kan ni till exempel vandra eller cykla till öns kuperade och lummiga hjärta. Vägnätet är ännu inte helt utbyggt, men det är en rolig upplevelse att hyra en scooter och köra runt till några av de mysiga, små fiskebyarna på ön där du kan köpa nyskördad ananas och vattenmelon. (F)
Dag 12: Transport till flygplatsen
Efter frukosten startar resan mot flygplatsen i Bangkok. Thailandsresan närmas sig slutet och det är dags att åka hem till Skandinavien. (F)
Dag 13: Ankomst till Skandinavien
Ankomst till Skandinavien efter ett härligt äventyr i Thailand!

Övernattningar

2 övernattningar på Grand Sathorn i Bangkok
8 övernattningar i egen villa på Koh Kood Beah Resort

Winberg Travel kan boka flera olika typer av villor på många olika öar i Thailand. Prata med din reserådgivare om de olika alternativen, för att hitta det som passar just er.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

Gruppstorlek

Villan har plats för 10 personer

november - mars

Packlista

  • Kontanter
  • Badkläder & handduk
  • Vandringsskor
  • Hatt, solkräm & myggspray

I priset ingår

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
  • Måltider som ej omnämns i programmet
  • Dryck
  • Visum
  • Dricks

Kommentarer till pris

Priset per person är baserat på 10 personer som delar hela villan med tre sovrum, där fyra personer kommer att sova i extrasäng. Det finns plats för ytterligare två extrasängar i det tredje sovrummet i villan, så det finns alltså plats för maximalt 12 personer. Vid 12 personer blir priset per person lägre.

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: