Sök
Sök
Villa Koh Kood
Koh Kood Sunset villa, Thailand
Koh Kood Sunset villa, Thailand
Koh Kood Sunset villa, Thailand
Koh Kood Sunset villa, Thailand
Koh Kood Sunset villa, Thailand
Koh Kood Sunset villa, Thailand
Koh Kood Sunset villa, Thailand
Koh Kood Sunset villa, Thailand
Koh Kood Sunset villa, Thailand
Koh Kood Sunset villa, Thailand
Koh Kood Sunset villa, Thailand
Koh Kood Beach Resort, Koh Kood, Thailand
Koh Kood Beach Resort, Koh Kood, Thailand
Koh Kood, Thailand
Koh Kood, Thailand
Koh Kood, Thailand
Fartbøller på Koh Kood / Foto: Kristoffer Høyer
Koh Kood, Thailand
Koh Kood, Thailand
Koh Kood, Thailand
Koh Kood, Thailand
Koh Kood Beach Resort
Nyd familietid i skønne Thailand
Ren afslapning for familien, Thailand

Familjesemester i egen villa på Koh Kood

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 18 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 9450:-

Reslängd: 13 dagar

Är det någon i familjen som fyller år, är det något annat som ska firas eller vill ni bara njuta av varandras sällskap? Samla släkten och åk på en avkopplande semester i egen villa.

Koh Kood Beach Resort har en mysig och familjevänlig atmosfär. Här bor ni i egen villa där ni kan slappna av och bara njuta. Det mesta är ordnat så att ni kan njuta av varandras sällskap, njuta i den privata jacuzzin, utnyttja resortens faciliteter, slappna av på stranden eller åka på utflykter i området.

Villan är en del Koh Kood Beach Resort men ligger härligt avskilt. Det finns tre privata sovrum med egna badrum samt plats för två extra sängar. På övre plan finns (förutom två sovrum) en stor privat terrass med en underbar utsikt och en jacuzzi. På nedre plan finns (förutom ett sovrum) ett stort vardagsrum, kök och en härlig balkong med havsutsikt.

Koh Kood Beach Resort har en privat strand precis vid den lilla palmprydda bukten Klong Mat, som fått sitt namn efter fiskebyn i närheten. Här finns massor av möjligheter till aktiviteter som till exempel dykning, snorkling och kajaksegling, antingen på egen hand eller arrangerat via receptionen.

Ni tillbringar åtta nätter i dessa vackra tropiska miljöer. Dessutom tillbringar ni en natt i Bangkok före och efter vistelsen på Koh Kood. På det sättet känns resan inte så lång, och ni får även ett litet smakprov på Thailands spännande huvudstad.

Vi har även villor som kan hyras i andra delar av Thailand, t.ex. på Koh Jum, Koh Samui, Koh Tao och i Pranburi - kontakta din resekonsult för mer information.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Thailand här
Läs mer om Thailand här

Väder

Thailand är bland annat en underbar plats för en solsemester som kan besökas året om. När det regnar i den östra delen av landet är det vanligtvis soligt i den västra och tvärtom.
Resan kan göras året om, men den bästa perioden att besöka Koh Kood är mellan november och februari då det är torrt och temperaturen är som lägst - cirka 30 grader på dagarna. Från mars till maj kan temperaturen stiga ända upp till 39 grader på dagarna. I perioden mellan maj och november är vädret mycket ombytligt, och det kan förekomma både tropiska regnoväder och stormar.

Koh Kood, Thailand

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien

Du flyger från Skandinavien till Thailand, där du anländer nästa dag.

Dag 2: Ankomst till Bangkok

När ni kommer fram till Bangkok står en chaufför redo att köra er till ert boende. New Road Guest House ligger mycket centralt och har en trevlig och hemtrevlig atmosfär. I lobbyn finns ett servicecenter som gärna bistår med restips och praktiska frågor. Resten av dagen kan ni vila efter resan eller upptäcka Bangkok. Vi har massor av förslag på häftiga upplevelser om ni skulle behöva inspiration.

Dag 3: Bangkok på egen hand

Ni har hela dagen på er att utforska Bangkok på egen hand. Gå på upptäcktsfärd i staden där massor av spännande upplevelser väntar. Missa inte Grand Palace, Wat Po, China Town, Lumpini Park, Chatuchak helgmarknad eller en båttur på kanalerna. Vi har massor av förslag på spännande upplevelser om ni skulle behöva inspiration. Jysk Resebyrå rekommenderar en cykeltur bakom stadens fasad eller en spännande halvdagstur på de smala kanalerna som slingrar sig bakom storstadens fasad. Här åker ni med en longtail-båt och får uppleva det lokala vardagslivet. ([F])

Dag 4: Transfer till Koh Kood

Idag fortsätter ni med minibuss till Trat där båten till Koh Kood väntar. På Koh Kood Beach Resort med sin hemtrevliga och mysiga atmosfär bor ni i egen privat villa där ni kan slappna av och njuta av livet. Här tillbringar ni åtta nätter i vackra tropiska miljöer.
Villan är en del Koh Kood Beach Resort men ligger härligt avskilt. På övre plan finns en stor privat terrass med en underbar utsikt och en jacuzzi, två sovrum med egna utomhusbadrum och plats för två extra sängar. På villans nedre plan finns ett sovrum (med plats för extrasängar om ni är fler än tio som reser tillsammans) med eget inomhusbadrum, gemensamt vardagsrum, kök samt balkong med havsutsikt. ([F])


Dag 5-11: Boende i egen villa på Koh Kood Beach Resort

Hela den kommande veckan består av ren avslappning på Koh Kood! Koh Kood Beach Resort har en privat strand precis vid den lilla palmprydda bukten Klong Mat, som fått sitt namn efter fiskebyn i närheten. Bland resortens faciliteter finns dessutom en härlig swimmingpool, gratis utlåning av kajaker, snorklingsutrustning samt gratis internet i restaurangen. Här serveras ett brett urval av goda och billiga thairätter samt fisk och skaldjur och ett mindre utbud med europeisk mat. Passa på att njuta av den spektakulära solnedgången över havet när du äter i restaurangen.

Resorten har en egen dykbutik som arrangerar kurser och dykutflykter. När vädret tillåter arrangeras det dagligen turer till en fiskeby och ett vattenfall samt picknick på de närliggande stränderna. Alla utflykterna kan bokas och betalas i receptionen. Det finns även massor av möjligheter till utflykter på egen hand. Om ni behöver en paus från stranden kan ni till exempel cykla eller vandra till öns kuperade och lummiga hjärta. Vägnätet är inte fullt utbyggt ännu, men det är en spännande upplevelse att hyra en scooter och köra runt mellan några av de mysiga små fiskebyarna på ön. Där kan du köpa bland annat nyskördad ananas och vattenmelon. ([F])


Dag 12: Transport till flygplatsen

Efter frukosten startar resan mot flygplatsen i Bangkok - Thailandsresan närmas sig slutet och det är dags att åka hem till Skandinavien. ([F])

Dag 13: Ankomst till Skandinavien

Ankomst till Skandinavien efter ett härligt äventyr i Thailand!


Övernattningar:
Två nätter på New Road Guesthouse i Bangkok
Åtta nätter i egen villa på Koh Kood Beach Resort

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 18 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Barnpris från

SEK 9450:-


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flygbiljetter t/r Skandinavien - Bangkok
  • Transfer flygplats - New Road Guest House
  • Transfer från Bangkok till Koh Kood Beach Resort t/r
  • Två nätter på New Road Guesthouse i Bangkok
  • Åtta nätter i egen villa på Koh Kood Beach Resort

I priset ingår inte

  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

FRÅN: 480:-
Upplevelser i Bangkok

Upplevelser i Bangkok

Bangkok är själva hjärtat i Thailand. Här finns genuin thailändsk stämning, billig shopping, trevliga restauranger och ett hektiskt nattliv. Men det pågår även ett spännande och mindre välkänt liv bakom fasaden och turiststråken. Gå på upptäcktsfärd i staden där massor av spännande upplevelser väntar!

Reslängd: 1/2 - 1 dag
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: