1 dag
Exkl. flyg
Från 430:-
Du lär dig hemligheterna bakom den fantastiska thailändska matlagningskonsten så att du kan njuta av dessa hemlagade delikatesser när du kommer hem igen. Kocken tar med dig till den lokala marknaden där ni bland annat köper kryddor. Du kommer att tillaga sex olika rätter ur de olika kategorierna curryrätter, soppor, förrätter, sticky rice och woker.

Läs mer om våra andra tillval till din Thailandsresa
Läs mer om Thailand här

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Matlagningskurs
Du bli upphämtad från ditt hotell vid fyratiden på eftermiddagen. Kursen startar med en tripp till den lokala marknaden där du handlar ingredienser till kvällens rätter. Du kan välja att tillaga sex olika rätter inom sex olika kategorier: Currypasta: grön, röd eller massaman-currypasta. Curry: röd curry, panangcurry, Khao Soi eller massamancurry. Soppa: Tom Yam Kung (räkor), Tom Khai Gai (kyckling) eller Thainudelsoppa Förrätter: Papayasallad eller vårrullar Woker: Pad Thai eller kyckling med cashewnötter Övriga rätter: Sticky rice eller banan i kokosmjölk Du får din egen wok så att du kan sätta igång med dina rätter. Thaimat består av en balans mellan olika smaker – starkt, surt, sött, salt och bittert. Rätterna du tillagar i den här kurser ger dig en inblick i matlagningskonsten. Dagen avslutas vid 21.00, då du återvänder till ditt hotell med en egen kokbok och full mage.

Kommentarer

Notera att det här är en tillvalsutflykt för våra resor i Thailand. Utflykten kan endast köpas ifall du också bokar din flygresa genom oss på Winberg Travel.

Glöm inte att meddela om du är vegetarian/vegan.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

året om

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: