Sök
Sök
Madlavningskursus i Chiang Mai
Madlavningskursus i Chiang Mai
Madlavningskursus i Chiang Mai
Madlavning i Chiang Mai

Matlagningskurs i Chiang Mai

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 360:-

Reslängd: 1 dag

Lär dig laga läcker thaimat på en halv dag och imponera i köket när du kommer hem. Du får följa med till den lokala marknaden och handla ingredienser till dagens kurs. Kursen hålls i mysiga miljöer och när dagen är slut kommer du definitivt att vara både mätt och inspirerad.

Du lär dig hemligheterna bakom den fantastiska thailändska matlagningskonsten så att du kan njuta av dessa hemlagade delikatesser när du kommer hem igen. Kocken tar med dig till den lokala marknaden där ni bland annat köper kryddor. Du kommer att tillaga sex olika rätter ur de olika kategorierna curryrätter, soppor, förrätter, sticky rice och woker.
Detaljerad resplan

Dag 1: Matlagningskurs
Du bli upphämtad från ditt hotell vid fyratiden på eftermiddagen. Kursen startar med en tripp till den lokala marknaden där du handlar ingredienser till kvällens rätter. Du kan välja att tillaga sex olika rätter inom sex olika kategorier:
Currypasta: grön, röd eller massaman-currypasta.
Curry: röd curry, panangcurry, Khao Soi eller massamancurry.
Soppa: Tom Yam Kung (räkor), Tom Khai Gai (kyckling) eller Thainudelsoppa
Förrätter: Papayasallad eller vårrullar
Woker: Pad Thai eller kyckling med cashewnötter
Övriga rätter: Sticky rice eller banan i kokosmjölk
Du får din egen wok så att du kan sätta igång med dina rätter. Thaimat består av en balans mellan olika smaker – starkt, surt, sött, salt och bittert. Rätterna du tillagar i den här kurser ger dig en inblick i matlagningskonsten.
Dagen avslutas vid 21.00, då du återvänder till ditt hotell med en egen kokbok och full mage.

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Glöm inte att meddela om du är vegetarian.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 360:-


Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: