1 dag
Exkl. flyg
Från 3 100:-
Utforska området kring Chiang Mai i tuk-tuk off the beaten track. Turen är en fantastisk upplevelse som tar dig genom en vacker dal utanför staden och förbi små byar och autentiska tempel. Smaklökarna dansar efter ett besök på en lokal restaurang där läckra lunchrätter dukas upp, och efteråt smälter du maten med en raftingtur på floden innan du kommer tillbaka till Chiang Mai.

Läs mer om våra andra tillval till din Thailandsresa
Läs mer om Thailand här

Bästa reseperiod

Chiang Mai kan besökas året runt, men vi rekommenderar den här utflykten primärt mellan november och mars, då det inte är regnperiod och inte för höga temperaturer.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Tuk-tuk, tempelbesök och thaimat
Du blir upphämtad vid ditt hotell vid 09:30-tiden och tas först till träningsområdet, där du hoppa in i en tuk-tuk och bli bekväm bakom ratten. När du blivit varm i kläderna är det dags att ge sig iväg och du tar dig ut på den thailändska landsbygden, du får en välsmakande lunch och kan njuta av lite avslappning ombord på din raftingtur på floden. Du kommer sedan tillbaka till Chiang Mai vid dagens slut och tar farväl av din trogne tuk-tuk-följeslagare. (L)

Kommentarer

Notera att barn under 18 år inte får köra tuk-tuk själv, men gärna delta i utflykten.
Vi kan också hjälpa till att arrangera längre tuk-tuk-turer, där du exempelvis startar i Chiang Mai och avslutar i Pai. Kontakta din resekonsult för förslag och prisuppgifter.
Manuellt körkort är ett krav för att få framföra tuk-tuken, och du behöver dessutom ha ett internationellt körkort med dig.

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

I priset ingår

  • Transfer i van till Chiang Mai t/r
  • Tuk-tuk-introduktion- och körning
  • Lunch

I priset ingår inte

  • Flygbiljett Sverige–Thailand t/r
  • Rese- och avbeställningsförsäkring

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecenter i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Rejsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: